Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DUNE médialejátszók topicja
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
Valamilyen szinten megertem, hogy igy gondolkodsz, de en a CCNP-t nem hagynam lejarni, szerintem ez az alap cert a halozatosok vilagaban, recruiterek el is varjak szerintem jelentkezeskor (legalabbis ez a tapasztalatom Angliaban).
En is sokat vivodtam, hogy hosszabbitsam a certeket, de mar egyre kevesebb a lelkesedes, meg ugy dontottem, hogy amivel nem dolgozom aktivan es nem is fogok belathato idon belul, azt hagyom lejarni. F5 Big-IP CA-t egyszer hosszabbitottam, masodjara mar nem mert mar az elso hosszabbitasakor sem dolgoztam veluk, azota se.
CCSA-t is hagytam lejarni, mikor mar lejart nem dolgoztam Checkpoint tuzfalakkal, azota se.
JNCIS-ENT-t hagytam lejarni, a kliens ahol dolgozom csak Juniper tuzfalak voltak, switching resze kevesbe kellett, igy kicsit fajo szivvel de hagytam lejarni. Associate level certem van 3 is Juniperbol, azt talan majd hosszabbitom egy JNCIA-val hogy legalabb azok ne vesszenek el. Az ugyfelnel raadasul megvaltunk a Juniper tuzfalaktol, Fortira lett migralva mind, igy a Juniper tudas is kezd elkopni szep lassan.
Ciscobol jo vagyok 2023 aug-ig, azt mindenkepp hosszabbitani szeretnem, hogy az associate level vizsgak is hosszabbodjanak.
Hogy kicsit beszeljek az idei tervekrol is, jo lenne mar felkeszulni egy AWS vizsgara (Solution Architect Associate), Fortibol NSE4 a terv, ha mar azzal dolgozok napi szinten, meg Silverpeakbol is felkeszulok lehet egy SD-WAN vizsgara.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest