Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yeffy

veterán

válasz kenwood #16040 üzenetére

igen, hasonlokat olvasok mind az Udemy-rol, mind az INE-rol. PluralSight-ot nem is emlitve.

En letoltam az INE-t, de abban sajnos nagyon sok outdated,vagy ccie szintu video is van.
    igen, ezt sajnos tapasztalom en is. a vegen a 2 review ami elvileg a frissen keszitett anyag, illetve az, mi uj tanagyag CCNP-ben, pl a WiFi resz, amit epp tolok.

Ha szeretnel jo mernok lenni, akkor a legjobb forras, ha csak a vizsgara keszulesz, akkor atvertek, mert eselyed nincs a 150 orabol azt a 40-50-et kiborgaraszni, ami az ENCORhoz kell.
    Csak az EIGRP 8 ora, mikozben a vizsgan egy, max. 2 alap kerdes varhato.
    pontosan, ezek a kisse negativ tapasztalatok. pl nemreg vegeztem OSPF-el, 13h 24min! -_-" <facepalm>. minek? nyilvan, egyik legfontosabb/leggyakrabban hasznalt IGP protkoll, es meg is akarom erteni, hogy mukodik, de ez full CCIE szint, ennyit en egyszeruen nem birok megjegyezni. :(

viszont ahogy irod, mernoknek keszulok, nem csak egy cert huszarnak, igy vegigseggelem oket, csak elegge lassan haladok, illetve minden ugysem fog megmaradni. Brian egybk jo oktato, latszik, h erti a dolgat, de tenyleg olyan szinten terjengos, illetve bele megy a reszletekbe, h nem birom kovetni egy ido utan. jelenleg Keith a kedvencem, szamomra o jol magyaraz, reszletesen, de nem tulsagosan bonyolultan, es nem monoton hangon. bar egyik elso videom tole egy asszem 2 oras video volt a BGP Path Attribute-okrol, es az azert eleg terjengos volt, megis "elvezettel" fogyasztottam, es ertettem meg.

Új hozzászólás Aktív témák