- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
Sziasztok!
Úgy látom picit kezd személyeskedésbe menni a téma, kérlek titeket erre figyeljünk oda. Nem kell, hogy egyezzen a vélemény, de annyit nem ér az egész hogy feszültség legyen köztünk!
Azzal én sem értek egyet hogy az Enterprise Networking halott lenne. Gondolj csak a DNA-ra, nyomják ezerrel, fejlesztik. Az én tapasztalatom alapján és az ügyfelek ahol dolgoztam mindenhol messze álltunk az SDN alapú működéstől. Jobb esetben volt rá teszt, meg tervek, de legtöbb helyen bizony a jó öreg OSPF/BGP dolgozott. Sok helyen baromi régi Catalyst-ok üzemelnek, fényévekre van az SDN, és nem is feltétlenül kell a skálán egyből a legmagasabbra ugrani.
A DC-s részről nem nyilatkoznék mert nekem peremterület és nem látok bele részletesen, de mindenki mondandójában van szerintem igazság. Abban is, hogy ne Magyarországból induljunk ki feltétlenül, de én mondjuk csak abból tudok, hiszen nekik dolgozom. Amit látok a cégnél hogy megy az ACI és a sima VXLAN alapú fabric is, méret kérdése.
Én pl. most tesztelek SD-WAN-t és SD-Access-t is, mindkettő enterprise irány. Meg kell hagyni baromi drága. Az SD-WAN-nál a licenszek, az SD-Access-nél a DNA Center plusz a licenszek. Nem könnyű rá forrást szerezni. Viszont pont most tesztelünk Cisco 1800S szenzorokat a DNA-vel, egyelőre nem jött össze a dolog mert a 3rd party SSID csak 2.1-től támogatott mi meg 1.3-n vagyunk, de pl. ez is tök jó kis eszköznek tűnik.
Illetve én még mindig hiszek abban, hogy az R&S (már csak azért is így hívom) mindennek az alapja, utána lehet menni más irányba. Elfogadom, hogy jönnek az SDN dolgok és hogy tényleg ki kell tekinteni a határon túlra, de én megmondom őszintén hogy nem érzem magam "elavultnak" a magam kis RS tudásával, egyelőre (és szerintem még jó ideig) van bőven olyan projekt ami ide kapcsolódik, az újakat pedig tanulom hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- iPhone topik
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Drón topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Metal topik
- Formula-1
- PlayStation 1 / 2
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest