Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• suomalainen

tag

válasz soma314 #15600 üzenetére

Most teljesen felesleges belemenni abba, hogy kell CCIE labig eljutni, részben mert a written nekem is meglett anno, másrészt azzal is tisztában vagyok, hogy mit várnak el egy laborvizsgán.
    1.
    Az új labor kapcsán nem azt akartam kidomborítani, hogy savanyú a szőlő, hanem azt, hogy a v4 és a v5 között korántsem volt akkora ugrás, mint a mostani Enterprise lab között. Ahogy most látom, az Ent.lab annyira progresszív elemeket tartalmaz, amit innen nézve most nem tudom hogy lehet majd megugrani. A v4, v5 szerintem jóval teljesíthetőbb elvárásokat állított a vizsgázó elé, részben mert a CLI-on belül maradtál.
    2.
    Az új CCIE lab is egy komoly szinvonalat tükröz (ezt soha nem is állítottam hogy nem igy lenne, hanem pont az ellenkezőjét), viszont van egy nagy gond: valószínű szanaszét lesz dumpolva, ugyanúgy mint a v5 volt. Ezért írtam, hogy ma már minden kecskepásztornak van CCIE minősítése. Ez nem azt jelenti, hogy akinek van, az kecsekpásztor, hanem azt, hogy nagyon nagy lett a zacc. Remélem érted a különbséget.
    3.
    Ami a számokat illeti, teljes tévedésben vagy. 2019 nov végén adták ki az első 64000 számot (ez tuti hogy így van), rá 2 hónappal már volt 66000 is. Ha te is 2019 közepe táján vizsgáztál és 60k alatti a számod akkor már remélem érted, mit értettem azon, hogy szeneslapáttal hányták a CCIE-t. Na, ezért írtam, hogy boldog-boldogtalan ment vizsgázni dumppal (alias kecsekpásztor) akik bőven nem voltak az elvárt szakmai szinvonalon, de meglett, mivel dumpolt. Annyira mentek, hogy lehetetlen volt helyet foglalni már tavaly augusztus környékén.

Új hozzászólás Aktív témák