Hirdetés
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Senki sem töröl ennél jobban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egér probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripper17
tag
válasz
ruby88
üzenetére
Cége válogatja. Dolgoztam már olyan helyen, ahol:
- L2-n nagyon sok esetben segítettem az L3 mérnököknek, vagy akár magam dolgozhattam ki egy change-t, vitt a PM/account manager ügyfélhez egyeztetni. Itt nagyon sokat tanultam mind emberileg, mind szakmailag; jó volt az együttműködés L1-2-3 között; megfelelő a feladatok/munkák áramlása mindkét irányban, nem csak RO jog van, de tudod, ha egy-egy kiemelt ügyfelet inkább L3 kezel.
- az L1 majdhogynem a callcenter/monitoring ticketeket acknowledge-elő szerepet se tudta betölteni. folyamatosan nagyon alap troubleshootingot csináltunk L2-n, egyáltalán nem volt a saját feladatainkra időnk, nem hogy fejlődni vagy az L3-hoz be-besegíteni.
- meg olyan helyen is, ahol végül is rendben volt minden, de az eszkaláció nagyon egyirányú volt a szervezeti vezetés miatt. mivel ezzel sok L2 mérnök vissza is él (átdobja L3-ra, vagy nem reagál olyan feladatok átadására, ami egyértelműen L2, így sokat L2-ztem L3-n), így ez sem kifejezetten jó.Én interjúkon meg szoktam kérdezni, hogy a tipikus hétköznapi ticketek lezárása milyen arányú L1-2-3 között, illetve egy-egy új projekt kidolgozása hogy oszlik meg. Beszédes az is, ha erről gőze nincs a téged interjúztató vezetőnek

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- bambano: Bambanő háza tája
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux kezdőknek
- Kutya topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Elemlámpa, zseblámpa
- Viccrovat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- iPhone 13 emelt kapacitású 3500mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

FecoGee
crok