-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
Engem nem offendalsz, nem kell aggodni.
Angliaban elek, itt elegge porog ez a szakma, CCNA-vel mar kapos vagy, plane, ha tudasod is van hozza, CCNP-vel meg aztan plane.
P-vel, vagy annak megfelelo tudassal mar jol keresel, A-val is keresgelsz mar, bar ott meg inkabb csak atlagfizetest. De erdemes, es jo neven is veszik, ha tanulsz, fejlodsz. Plane, ha sajat penzedbol kepzed magad, ahogy hallottam tobb helyrol, az nagy plusz pont az interjukon altalaban.
Mindkettovel, plusz a tapasztalattal, plusz amit kialkudsz magadnak, szepen tudod strofolni a fizetesedet.Fizukrol meg, ha raguglizol angolul, mik itt az atlagos network admin/engineer/CCNA/P/stb. fizetesek UK-ban, egesz jo kepet tudsz kapni, itt jo kis osszehasonlito oldalak vannak, pl Glassdoor, Indeed, PayScale, csak ugy, mint az USA-ban.
Ezt hianyolom otthonrol, ha volna egy ilyen, akkor kikutakodnam magamnak, de nem talatam egyelore, ezert batorkodtam itt foltenni a kerdest, senkinek nem a konkret, szemelyes fizetesere vagyok kivancsi, nem szokasom, sosem volt. Altalanossagokban erdeklodok, mi(k)re lehet otthon szamitani.
Szakami elorejutas is azert konnyebb, ertelemszeruen itt tobb/nagyobb cegek vannak, nagyobb piac/gazdagabb orszag. Otthon nyilvan ez limitaltabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- DJI topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vírusirtó topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Anime filmek és sorozatok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest