- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen reálisak a fenti összegek, Hay is nagyjából hasonlókat tol ki a multiknak (jó pénzért), akik az alapján lövik be a béreket. És ahogy nézem, ez inkább csak alap, erre jönnek még a bónuszok/cafeteria, stb... Nem 1db elemű statisztika alapján mondom... Nálunk a cégnél pl. az utóbbi 1 év a bérfelzárkoztatásról szólt, és arról, hogy miért nem találunk megfelelő munkaerőt (ez egyébként mindenhol nagy gond). Aztán egyéb okok miatt váltottam, sok helyet megnéztem, sok emberrel beszéltem az elmúlt kb. 3-4 hónapban, szóval teljesen reálisak ezek a számok. Persze a fogalmakkal tisztában kell lenni, nem attól lesz valaki senior hogy idősebb, sem attól, hogy azt gondolja magáról
Aki az itt megjelölt középértékeknél kevesebbet keres, és nem egy pár eszközös kkv-nál dolgozik soho cuccokkal, az szerintem nézzen körül a piacon, mert alul van fizetve. Kereslet pedig van dögivel, most van ez az állapot, most lehet kihasználni. Persze fontos hozzátenni, hogy pénz nem minden, nyilván ezer más szempont is lehet, én sem a pénz miatt váltottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest