Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen videókártyát?
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen reálisak a fenti összegek, Hay is nagyjából hasonlókat tol ki a multiknak (jó pénzért), akik az alapján lövik be a béreket. És ahogy nézem, ez inkább csak alap, erre jönnek még a bónuszok/cafeteria, stb... Nem 1db elemű statisztika alapján mondom... Nálunk a cégnél pl. az utóbbi 1 év a bérfelzárkoztatásról szólt, és arról, hogy miért nem találunk megfelelő munkaerőt (ez egyébként mindenhol nagy gond). Aztán egyéb okok miatt váltottam, sok helyet megnéztem, sok emberrel beszéltem az elmúlt kb. 3-4 hónapban, szóval teljesen reálisak ezek a számok. Persze a fogalmakkal tisztában kell lenni, nem attól lesz valaki senior hogy idősebb, sem attól, hogy azt gondolja magáról
Aki az itt megjelölt középértékeknél kevesebbet keres, és nem egy pár eszközös kkv-nál dolgozik soho cuccokkal, az szerintem nézzen körül a piacon, mert alul van fizetve. Kereslet pedig van dögivel, most van ez az állapot, most lehet kihasználni. Persze fontos hozzátenni, hogy pénz nem minden, nyilván ezer más szempont is lehet, én sem a pénz miatt váltottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- FOTÓS beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Asztali Konfig - z97 - 4770K - Sapphire RX580 8GB- 8 GB DDR3
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest