Hirdetés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyNagz
senior tag
Sziasztok! (Elnézést a duplázásért)
Gondolkodom azon, hogy amíg friss az élmény, elkezdjem a CCNP R&S-t. Ti miből tanultatok rá? Megmondom, mi a bajom. A jó vaskos Odom könyv nem nekem való, maximum ha valamit nem értek, átnyálazom az adott részt, de én túl autista módon olvasok ahhoz, hogy abból készüljek (tehát nagyon nagyon lassan olvasok sajnos, ha tananyagról van szó, de legalább alaposan). CCNA-ra CBT Nuggets videókból tanultam, ami nagyon jó, nagyon érthető, de sajnos nagyon kevés is. Sok olyan fogalom jött szembe, amiről nem volt szó az anyagban. Ti miből készültetek a P-re?
Ezen kívül:
-Lassan új verzió lesz a CCNP R&S-ből, ha minden igaz. Mikor? (nem találtam erre megfelelő infót)
-Mivel 3 vizsgából áll a képesítés, mi van, ha az egyik még előző verziós, a másik kettő pedig már az új? Ha a 3-ból 1-et megcsinálok, és közben van egy verzióváltás, akkor az a vizsgám kuka?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Asus RTX 4070 SUPER Dual OC, 2 év bolti garival
- SkyWatcher AZ-Goto 130/650 Newton távcső Wifi modullal eladó
- Crucial Pro 48GB (2x24GB) DDR5 5600MHz CL46 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
FecoGee
crok