-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktorius94
csendes újonc
Sziasztok!
Már rég óta olvasom a bejegyzéseket és szeretnék egy pár információt kérni.
Angliában (London-ban) élek 12éve, itt érettségiztem, valamint az egyetemet is itt végeztem el. BEng Honours Degree-n van Computer Network Engineering-ből. Lassan egy éve dolgozok egy Microsoft Cloud cégnél, ahol a hálózati csapat "junior" részese vagyok. A felettesem azt javasolta hogy csináljam meg a CCNA-t, hogy jobban belelássak a dolgokba amiket csinálnak és hogy én is jobban hozzájáruljak a munkákhoz/feladatokhoz amiket elvégeznek. Ezt el is kezdtem, jövőhéten megyek vizsgázni ICND1-ből, valamint később jöhet az ICND2.
Annyi kérdésem lenne hogy egy CCNA-vel + 2-3 év munkatapasztalattal eltudnék-e végezni egy Level 2 Cisco Network Engineer állás szerű pozíciót? Valamint mennyi tapasztalat kell ahhoz hogy elkezdhessek egy CCNP-t?
Egyenlőre tartok a CCNP-től (nyilván még a CCNA sincs meg, és már ezt sem találom éppen egyszerűnek, viszont élvezettel csinálom), csak érdekelne hogy kb mennyi munkatapasztalat + teknikai tudás kell ahhoz hogy készen álljak egy CCNP felkészülésére?
Köszi,
Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest