- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methionyl
senior tag
Mai vizsga röviden: Fail
Pass score: 790
Your score 780Kicsit bővebben: Én értem, hogy cisco-nak nem megy a szekér és kell a pénz, na de hogy ilyen f@szságot csinálni az már túlzás
Az egy dolog, hogy kb 150+ oldalon részletezi a BGP-t ami egy nagyon hasznos és érdekes protokoll de hogy 1 db kérdés se legyen belőle még oké is. De az, hogy az 1. (!!!!) chapterből legyen kb a kérdések 60%a az már erős túlzás
(ami kb semmit nem mondó chapter volt) Nem tudom meddig van/nincs NDA szóval inkább nem mondok semmit de most eléggé felbosszantott, hogy március óta kb szószerint 6-7x kiolvastam az egész könyvet, jegyezetteimet még ennyiszer elolvastam és több 100 órát laboztam pedig már a könyökömön jött ki minden, oké nem voltak INE videók csak CBT de ami az ott volt a vizsgán az röhej.
Bocsánat ha valakit zavart
Feco: Gratula
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest