-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Használom a Comodo-t egy jó ideje már viszont most azt vettem észre , hogy a fájlmegosztást blokkolja.
Az szeretném megcsinálni(már használtam!) ,hogy ha a telefonom és a gépem egy hálózaton van akkor a telefon lássa a gépet és rátudjak csatlakozni és elérjem a fájlokat. Ehhez a windowsban mindent beállítottam, viszont a CIS leblokkolja (ha kilövök a firewall-t akkor látom a gépet).Erre tud valaki megoldást ?
Előre is köszönök szépen mindent
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen autót vegyek?
- Windows Insider Program
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Autós kamerák
- iOS alkalmazások
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest