Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Megvan a válasz a HIPS jelzésekre. lol
A lényeg, hogy valami miatt nem ellenőrizte le időben a hitmant, vagyis előbb kérdezett, mint hogy meg lett volna az ellenőrzés. Megnéztem a naplót és ott jól látni, hogy a kérdések idején nem volt beazonosítva, majd egy kis idő után már megvizsgálva és biztonságosnak jelezte, ezért nem volt azóta sem kérdés.
Itt az összes napló bejegyzés róla.Tudtam én, hogy valami nem úgy volt, mint ahogy szokott...legalábbis nálam és nem az én hibám. Nem csoda, hogy megzavart. Ezért koptattam is feleslegesen a billentyűzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest