Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- RAID
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 
			  PROHARDVER! "Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

sz.j nagyúr válasz  blattida

üzenetére blattida

üzenetéreMint ahogy már írtam (ezek szerint pontatlanul  , elnézést érte ) csak a CCE jelőlte kockázatosnak őket, a többi viruskergető nem. , elnézést érte ) csak a CCE jelőlte kockázatosnak őket, a többi viruskergető nem.".. öt különböző viruskergetőt engettem a gépre, amik semmit sem találtak " @ Norbi46 
 "..Meg vki írta hogy biztonsági progiknál ajánlott a tiszta telepítés."Igaz én nem értek ehhez, de ha így lenne, akkor szvsz a gyártó sem frissíténé automatikusan a fentlévő progiját. 
 Nekem szinte az összes versio-váltást automatikusan frissitett a Comodo ( csak a tűzfalat használom).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- RAID
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, elnézést érte ) csak a CCE jelőlte kockázatosnak őket, a többi viruskergető nem.
, elnézést érte ) csak a CCE jelőlte kockázatosnak őket, a többi viruskergető nem.