-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
McClane #3450 üzenetére
Hali!
WLAN, szóval nincs mint kihúzni
, de ha lehetne is, akkor sem tesz fel kérdést, egy már bejegyzett hálózatról. Lehet az lesz a vége, hogy törlöm a hálózatot(ezt pontosan tudom hol van), csak azt nem, hogy azt hol lehet utólag állítani, hogy egy gép látszódjon avagy sem a hálón...
Amúgy köszönöm, hogy próbáltál segíteni.
blattida
Hát ott már voltam, de nem rémlik, hogy ott ez megoldható lenne, de most megnézem ismét
(Ha megoldható, akkor tényleg a fogammal néztem, mert abban a menüben már néztem, az biztos)
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 850W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest