Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida
üzenetére
Hali!
Ez a szám CCleaner takarítása után volt, jelzem régebben a Perfect Speed is fent volt, ami az egyik legjobb a területén, ott sem volt valami fényes a helyzet, nagyságrendileg akkor is ilyen számok születtek. De legyen igazad, legyen jobb is...

Fire.
UI: Azt sosem felejtem el, amikor még nagyon rég(egy távoli galaxisban) letöltöttem az MS gyári registry takarítóját és futtattam. Na az talált ennyi hibát, de mivel az MS írta, gondoltam, akkor az hiba is. Uccu neki javítás. Na akkor velem lett az erő(Win98 nem indult többet) kimentem és még szerencse hogy volt mit hasogatni, mert vagy 2 köb fát aprítottam miszlikbe, mire lehiggadtam...
Azóta "valamilyen rejtélyes okból" óvatosan közelítem meg a registry takarító progikat... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jófogás tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Nintendo Switch 2
- OTP Bank topic
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azóta "valamilyen rejtélyes okból" óvatosan közelítem meg a registry takarító progikat... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)