Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple asztali gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hővezető paszták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
Én a PC WORLD címü ujságot járatom már vagy 6 éve...de a vírusírtó teszteket ma már nem nagyon szoktam olvasgatni épp az általad leírtak miatt...Az ujságban a köv címszó alatt a köv termékek vannak..
TELJES VÉDELEM a számítógépe számára
a termékek
NOD 32 antivirus system 2.7/3.0/4.0
ESET SMART SeCURITY 3.0/4.0
Agnitum outpost antivirus pro 2009
Agnitum outpost security pro 2009
Vipre antivirus antispyware
természetesen mindegyikhez az adott kód...
Az ujságban van a Vírusok varázslatos Világa címü cikksorozat Csizmazia István a sorozat "gazdája" aki hogy hogy nem a NOD 32 antivirus magyarországi képviseletének a munkatársa...Ami nem lenne baj, de általában a cikksorozatból az jön le, hogy a NOD így a NOD úgy stb stb..Így meg szerintem egy kicsit hamis képet festenek a többi víruskergetöröl, meg Internet Security progikról...Viszont ha a sorozatból kiveszem a NOD agyondícséretét néha igen okos linkeket is berak ami tényleg hasznos....
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest