-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lóri papagáj
csendes tag
válasz
Matthewus #1366 üzenetére
Jaaa??? Miért nem ezzel kezdted?
Szerintem ezzel az IPv6-tal még várj, bár gondolom Vistád van vagy W7-ed és ott van a protokoll a listában. Amíg nem tudod megfelelően szűrni, ilyen csomagokat Teredóval is kockázatos küldeni és fogadni és natív IPv6-tal is. Utóbbinak a tesztfutása van novembertől a T-Home-nál, tudomásom szerint, azaz igényelhetsz címet, de én személy szerint egyelőre nem fogok kérni, pedig náluk vagyok
. Ha tudsz várni egy kicsit, lefordítom, mit írt a biztonsági kockázatokról a Comodo a fórumban. Nem hosszú (csak az a leírás hosszú, hogy mit lehet tenni a Teredo alagutak ellen). Egyébként a magyarországi infrastruktúrát figyelembe véve én a Teredo kommunikációt valószínűsítem nálad, mert az az IPv4 csomagokba tuszmákolja az IPv6-ot, így nem vár el a hardverektől - például egy routertől - speciális, azaz teljes IPv6 képességeket. Én viszont csak azt tudom elmondani, amit olvastam erről az egészről, hátha más megcáfol. Mindenesetre még egy pár szó róla: a fórumban azt írta a Comodo egyik alakja, hogy sokat dolgozott ezen a területen és bár az operációs rendszerek fejlesztői szívesen erőltetnék a technika elterjesztését és készen állnak rá, az infrastruktúra alig(ha) tart lépést az elvárásokkal, így a változás, a fejlesztés nagyon lassú. Olvasd el ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kerékpársportok
- Magisk
- reMarkable - paper tablet
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest