- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple MacBook
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
Sikerült megoldani a magyarosítást!
Az alábbiak szerint ha valakinek kellene (vista, win7):
Nem a program files mappába telepítettem a magyarosítást, hanem egy másik általam kijelöltbe, és az ebbe telepített fájlokat másoltam át (program files\comodo\translations)!
Hozzáteszem, hogy másolás előtt írás jogot adtam magamnak a program files\comodo\tranlations mappára!Nekem így sikerült! Vista ultimate x64-en!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest