- 
			  PROHARDVER! "Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

C. s. addikt válasz  Fandango

üzenetére Fandango

üzenetéreÉn a Sandboxie nevű programról beszéltem, nem a CIS virtuális környezetéről. Vadászom a programpromókat, de szeretem az ilyesmit biztonságos környezetbe telepíteni, mert az ember sosem tudhatja. Sok egyéb programom is van, és minden holmi külön-külön van telepítve, mert ami nem tetszik, attól így egyszerűbb megszabadulni. Ezért írtam homokozót. blattida: Köszönöm a segítséget! 
 A jelek szerint jól csináltam. Akkor miért rakja a Steames (egyúttal Sandboxie-s) játékokat reflexből virtuálisba? De legalább, ha kattintok a fölugró ablakban, hogy ne tegye, a következő indításkor már engedi. Vagy ez az alkönyvtárakra nem vonatkozik? Hogyan tudnám meggyőzni, hogy alapból engedje?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux Mint
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest