Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Valami baja van a tápomnak
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jade_Forest
csendes tag
Hajj!
Nekem is Intel Celeron D 2.66 GHz-es procim van, és elég is nekem ahhoz, amiket én szoktam kezdeni a gépemmel....De! Van egy problémám, amit nem tudk hova tenni.. Sokszor nem indul el a gépem, mert az írja ki: ''CPU has been changed or Unworkable''-> sokszor újraindítom, és egyszer csak megjavul. Valamikor meg csak leáll a pittyegés előtt. Levettem a ház oldalát, és néztem, hátha nem működik valami hűtés, de minden perfekt volt. Ha nem jól lenne beilletsztve a Cpu a helyére, azt gondolom megérezném, ha naagy játékokat indítok, de minden megy mint a karikacsapás. Arra is gondoltam, hogy nem kap elég feszt idításkor a kicsike, ezt majd később kiderítem egy tápcserével. De ha a tápcsere nem segít, lehet, hogy alaplap gondjai vannak? Lehet, hogy tök demó vagyok meg minden, SŐT
, de mondjuk az milyen károsodást okozhat, ha a tápból kilógó serialatás kábelt rádugom a sysfanra? 1. nem indul el a gépem 2. leveszem a sysfanról 3. vagy elindul vagy nem, ki tudja....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó INTEL Core i9-13900K 3.0GHz LGA-1700 BOX BX8071513900K
- Samsung Galaxy S22 8/128GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- Autós kamera eladó
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de mondjuk az milyen károsodást okozhat, ha a tápból kilógó serialatás kábelt rádugom a sysfanra? 1. nem indul el a gépem 2. leveszem a sysfanról 3. vagy elindul vagy nem, ki tudja....