Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
hozzáértőktől kérdezném hogy van mód arra hogy egy Radeon 5470 mobility GPU-t le tudjak tekerni a notimban? legfrissebb Catalyst van Win7 SP1 64bit mellett
és jó lenne ha lentebb lehetne tekerni hogy ne melegedjen 50fok felé mert akkor mindig teker a ventilátor holott a procim 42fokos sincs.néztem az ilyen Ati Tray tools meg hasonló dolgokat de nem akarom kékhalálra vezetni a gépet.
szóval mi az a program amiben a powerplay cuccokat tudnám minimumra tekerni
akkor is ha a laptop folyamatosan hálózatról üzemel és nekem nincs szükségem ekkora VGA teljesítményre?
köszönöm -
TeeJay
félisten
ja még 1 kérdés.
a VGA kari gyártójának honlapjáról vagy az ATI weblapjáról szedjem a legújabb Catalyst drivert???
van különbség köztük?
mert ha nincs akkor az Ati weblapjáról szedem
még méretben sem különbözik
amúgy Connect3D Radeon 9200 van a pesti gépben ahhoz kell nekem új driver ami Win Xp Sp 2 alatt megy faszányosan. -
TeeJay
félisten
sziasztok.
nem nagyon értek az ATI kártyákhoz de a pesti gépben Connect3d radeon 9200 van 128megás verzió passzív hűtés.
win xp sp1 alatt ment minden simán a gyári driver cédével de most szereztem xp sp2 integrált telepítő cédét is ha kész a rendszer feltelepíteném a drivert utána elkezd ökörködni meg ilyen olyen hibákat kiírni .
lehet új driver kéne sp2 alá már?
vagy mi a fene?
pl ha nagy nehézségek árán felrakom a drivert cédéről akkor utána akad a videózás meg pl képernyőkímélő ahogy bejön újraindul a gép és mikor belép winbe kiírja hogy a renszer súlyos hihából állt fel vagy mi a fene.
megpróbálok majd új drivert tenni rá hátha az teccik majd az sp2-nek
most az sp2 driverrel minden megy faszán de még játékot nem volt szerencsém próbálni.
aki tapasztalt már ilyet az írjon.
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- PlayStation 5
- OLED monitor topic
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...