- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Beírom ide is, hátha hamarabb olvassa valaki.
Újra húztam a win-t a gépen és amd driver telepítés közben jön egy fekete kép majd kék alapon szétcsúszik és restart. A legújabb és egyel régebbi driverrel is próbáltam.
Ötlet esetleg? -
dani_golf
tag
válasz MasterMark #35752 üzenetére
igen van dp ..bár lehet nem tudja kiadni ettöl függetlenül.nézegettem a akrit neten de sokat nemtaláltam róla. 2009 es vga. lehet ez sok neki már .. asus hd 5850
-
Brenor
aktív tag
Eddig mik a tapasztalatotok a legújabb 17.5.1-es driverrel? Nekem most 17.4.4 van fent és több helyen olvasom, hogy problémák vannak vele. Nekem az előbb volt egy. Witcher 3 közben kikapcsolt a monitor, nem volt hang, természetesen a ctrl+alt+del-re se reagált, aztán újraindításnál valamit kiírt a driver amire már nem emlékszem.
-
Dani811
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a 17.4.4 fölötti verziók elrontják a fényerő beállításokat: sokkal világosabb az egész monitor, és a színek nagyon mosottak. Van erre valami megoldás?
Legfrissebb Win10 van fent, és egy RX 480. -
Makesz79
tag
Hello
Valaki tudna segiteni.... Mi lehet a gond a VGA-val ?
Drivert telepités végén ujrainditás után Windows betöltés végén a tálca megjelenitésekor befeketedik a kép és sehova tovább.
Ki kapcs gép és ujra van kép..de a drivert nincs fent.
Sok driver ki lett probálva de semmi változás..
ATI R9 270x 4gigás 256bit kártyárol lenne szó..." Rövid az élet, hosszú a sír, mindenki játszon, amennyit bír "
-
schottgun
tag
Sziasztok, van esetleg valakinek ötlete a problémámra?
A mellékelt képen 4-ből 3 játék esetében a 2. GPU semmit sem csinál.
Ez azt eredményezi, hogy low esetleg medium beállítások mellet játszhatóak csak.
konfig: M5A97 EVO r2.0, HD 6990, Win7 64bit, FX-8120, driver: utolsó támogatott crimson edition
Csak a Tomb Raider 2013 használja a 2. GPU-t. -
SP4C3
veterán
válasz schottgun #35759 üzenetére
Sajna játék/engine függő, hogy használják-e a crossfire technológiát. Esetleg CPU-t sem ártana monitorozni játék közben.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
schottgun
tag
A képeken látszik, hogy nem a CPU a probléma. A ME Catalyst pl tuti, hogy támogatja, mert még tavaly kiadtak egy Crimson edition frissítést ami tartalmazta, csak az már nem kompatibilis a kártyámmal.
Ez érdekelne, hogy valahogy fel lehetne-e gyűrni vagy lehet-e egyéb megoldás, hogy aktiválódjon a 2. GPU.
Esetleg, be lehetne-e állítani a kártyát, hogy ki se kapcsoljon, csak a teljesítményt vegye vissza mint az alap gpu vagy ez nem oldana meg semmit? -
-
schottgun
tag
Hétvégén megnézem majd, de ha jól emlékszem a Rise of the Tom Raidernél úgy is néztem és egyenlően használta az összes magot. Esetleg azt megtudnád mondani, hogy hogyan lehet beállítani az afterburnert, hogy ne nagy ablakban jelenítse meg az adatokat, hanem a felső sarokban keret nélkül?
-
k.zozo.
tag
Ha még nem volt, és valakinek hiányzik, így lehet előcsalni a driverben a gamma, saturation, color beállításokat:
Legújabb cimsonnal is működik.
-
Brenor
aktív tag
Van egy próblémám! Időközönként kikapcsol a monitorom játékok közben, amin csak újraindítás segít. Windows indításnál ezt írja ki a driver, hogy "default radeon wattman settings have been restored due to unexpected system failure". Mi az istenért csinálja ezt? Nem rég újítottam a gépemen.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Ti szoktatok írkálni ide?
Lehet értelme?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Viharlord
csendes tag
Sziasztok!
Látom itt még nem volt téma, leírom, hátha valakinek segít, ha tud róla.
Az egyik legújabn Win10 update-tel bekerült egy olyan bug, hogy automatikusan visszatelepíti a 17.1.1 drivert a rendszer. Ezt ma nekem konkrétan játék KÖZBEN csinálta meg, 5 perccel azután, hogy DDUval leszedtem a 17.1.1-est, majd a 17.4.3-ast felraktam.
Thread a témáról:[reddit link]Nekem az automatikus telepítések letiltása nem segített a problémán. Microsoft nyilatkozatot még nem találtam a témában...
Ha van valami megoldás, kérlek szóljatok!
Köszi! -
AtHoS
nagyúr
válasz MasterMark #35773 üzenetére
Csak most, Csak Neked [link] .... mindenki másnak ott a részletes keresés
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz MasterMark #35776 üzenetére
Nincs, mit és az biztos, hogy nem tudom, mert nem kínzom magam mobilról webezéssel, néha 1-2 sporteredményt nézek csak meg telóról, minden más várhat, míg géphez kerülök
read-only mode on the forum
-
senior tag
Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.5.2 - Non WHQL
Support For
Prey®
Up to 4.5% performance improvement measured on Radeon RX 580 8GB graphics when compared to Radeon Software Crimson ReLive edition 17.5.1(1)Fixed Issues
NieR™: Automata may experience a random hang or application crash after short periods of gameplay.
Forza™ Horizon 3 may experience very long map/launch load times.
The primary display adapter may sometimes appear disabled in Radeon Settings while driving a display from the linked adapter in Multi GPU system configurations.
Radeon RX 550 series graphics products may experience a system hang when entering sleep or hibernate modes.Путин, иди нахуй!
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
A gépemben van egy R9 290, aminek a HDMI portja van az erősítőmmel összekötve, így van hangom.
A napokban azonban eltűnt a lejátszóeszközök közül a HDMI port. Ahogy nézem az utolsó frissítéseket, két napja jött vmi windows vga driver update. Feltettem a legújabb AMD drivert, és működött újra a hang, de csak újraindításig. Újraindítás után megint eltűnik. Van bármi ötletetek, hogy hová lesz, és hogy tudom újra előcsalni tartósan?
Köszi,
Mosqu!toComputer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
KISDUCK
addikt
Van egy laptopom amd váltható grafikus rendszerrel (7660g+7670m). A legújabb windows frissítés megölte az eddig használt driveremet. A legfrisebb kiadott drivert telepíthetem a gépre (lévén ez már legacy)?
A legnagyobb problémám jelenleg, hogy a radeon speciális beállításokat nem tudom elindítani a frissítés és driver telepítés óta.Szerk: Már nincs ilyen all in one legfrisebb telepítőcsomag? Ahogy nézelődök eléggé szeparálva van minden.
[ Szerkesztve ]
-
wassabi11
aktív tag
Sziasztok
Lehetséges hogy rossz topikban vagyok,de egy R7 265 vidi karim van, és akadt egy problémám amit nem tudok eldönteni hogy a kártya a hibás vagy a HDMI kábelem, ugyanis HDMI-n nem ad képek csak analógon,valami ötlet hogy mi lehet a hibás? vagy esetleg egy programmal meg tudnám nézni hogy a vidi kari még épp?
-
FDAssasin
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy lenovo z51-70-et, azt irták a rendelésnél, hogy R7 M370 van benne. A gond csak az, hogy a lenovo oldalán R9 M375 van. Az R7-es driver nem látja a kártyát, nem megy fel. Az R9-es driver felmegy, de a windows elvileg letilja. Az eszközkezelőben rak egy kis sárga felkiáltójelet mellé, a tulajdonságokban kiírja hogy hibát észlelt és jónapot'. Win7 x64-et akarok rajta futtani és ahhoz van is driver. Nem világos számomra hogy mi lehet a baj. Ha valakinek van ötlete, legyen szíves leírni!
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
FDAssasin
csendes tag
Az aida64 R9 M375-öt ír és az a driver épp fent is van. Akkor elvileg ez így király és működik?
-
Kiratheonly
tag
válasz FDAssasin #35785 üzenetére
Az AMD oldaláról töltött driverrel is próbáltad már? A sárga felkiáltójel nem egészséges szerintem. Ha mindkettővel van valami probléma, akkor mérnék egyet valamilyen benchmarkkal, hogy kiaknázza-e a teljesítményét jelenleg a kártyának.
The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
-
janeska84
újonc
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne mert már napok óta csak a géppel foglalkozom. Adott egy HP gép AMD A8 7410 proci és egy R5 M430 2Gb kártya. Telepítve kaptam meg és akkor ránéztem a grafikára és ott az Összel elérhető 4400 a dedikált pedig 2048 volt. Újra raktam a rendszert és azóta csak összesnél 2287 a dedikáltnál 512 ír. Már mindent kipróbáltam ddu stb. Egyszer van csak megoldás egy 2015 win10 kiadás de ha lefrissűl 2017 re, ugyen ez a hiba
-
janeska84
újonc
válasz MasterMark #35788 üzenetére
A dedikaltnal ott 2048 erteknek kene szerepelni mivel 2gb a kartya. Nem 512 nek. Olyan mint ha valamivel ütközne?
-
janeska84
újonc
válasz MasterMark #35790 üzenetére
Igen ez igy van mert ezt használja. Elvileg az összeset kéne mutatni a második képen? Vagy össze dolgoznak, ha nincs szüksége rá az R5 M430 2Gb addig a grafikust használja csak? De gyári telepitésnél mutatta az összes elérhetőt és a dedikáltat is.
-
janeska84
újonc
válasz MasterMark #35792 üzenetére
Azzal kezdtem, szerintem windows 10 probléma lesz, csak még azt nem hogy mi Ma vissza hívott a Hp és és mondták hogy a hardver része ha rendben van akkor win10 probléma lesz. Gyárilag a CHS ms oprendszert ad csak, elvileg azzal jó lesz. Csak már uncsi a sok újra húzás.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Kérdésem az lenne,minden nap kapom az értesítést,hogy új radeon szoftver frissítés elérhető,ezt a beállításokban az értesítések kikapcsolásával lehet meg szüntetni?És ha kikapcsolom se fog bekeverni,hogy esetleg a windows vagy a radeon szoftver le tölti vagy ilyesmi magától?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
nonsen5e
addikt
Volt fent a gépen egy pár hónapos driver, de elég gyakran kiakasztotta magát a háttérben a control panel, hogy
"Radeon host application has stopped working".
Letöröltem, DDU-val takarítottam, feltettem a legújabbat, tuningolni most már nem tudom, mert 1mhz után is elkezdi rángatni a képet a második kijelzőn..
Ismert probléma (mindig van egy tonna probléma mindegyik driverrel), vagy csak nálam van a hiba?D4: hunPH, nonsense#2596
-
janeska84
újonc
Végül is nem oldódott meg a problémám az AMD r5-tel. De vettem bele még 4 gb ramot
-
janeska84
újonc
válasz MasterMark #35799 üzenetére
Igazából semmi. Annyit mondtak egy pc üzletben, ne foglalkozzak vele, mert alapból csak a grafikust használja mivel nincs terhelés. Ha terhelés alatt lesz akkor át vált rá. Eddig ok, de ettől függetlenül mé akkor is látni kellene az Összes elérhető grafikus memóriát és a Dedikált videómemóriát. Vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Peugeot, Citroën topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- További aktív témák...
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs