Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
A videokártya drivert úgy tudod,hogy beírod a lenti keresőbe,hogy msconfog rákattintasz bejön egy panel
Kijelölöd ami be van karikázva aztán alkalmaz és oké ezután ad egy választási lehetőséget ott újraindítás,ekkor újraindul a rendszer csökkentett módban ott megnyitod a DDU-t
Bejelölöd a GPU-t ott automatikusan felismeri és a legfelső bekarikázott uninstalállási módszert használod.Aztán mikor újra indul csökkentet módba megy vissza a gép ott a keresőbe szintén msconfig kiveszed a pipát a biztonságos indítástól megint az újraindítást választod és ezután normál módban indul a windows.Én ha pl chipset drivert szedek le én revo uninstaller programmal szoktam mert az kicsit takarít is utána.
-
Pityu.
nagyúr
Most már van egy ilyen is
A new version of AMD Radeon Graphics Drivers 25.2.1 Beta -
Pityu.
nagyúr
válasz
Askformore #39731 üzenetére
adrenalin-edition-24.5.1
-
Pityu.
nagyúr
Próbáltátok már a legújabb drivert?
Adrenalin 24.10.1 (WHQL
Tapasztalat az előzőhöz képest pl? -
Pityu.
nagyúr
Az új driver már jól szuperál ,nincsenek indokolatlan felpörgések meg tekercs nyafogósodás?Anno vissza raktam a 24.5.1-et mert az működött normálisan.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
westlake #39614 üzenetére
A segítő szándékot nem olyan szmájlival írják de azért ezt akkor leírom többféle képen SMILEY,hangulatjel aztán majd kiválasztod neked melyik a helyes.Tévedni meg emberi dolog.Amúgy egyáltalán nem mindegy,hogy valaki milyen módon segít,hogy bunkó e vagy tényleg segítőszándékú e.Elég szegényes lehet az ítélőképességed ha ezt te így helyesnek ítéled meg ahogy leírtad.
Nekem eddig hál isten ritkán volt gondom driverrel.
Majd kísérletezgetek a hétvégén de az is lehet,hogy a windows kavar be valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Más tapasztalt olyat az új driverrel,hogy xy időnként pár százalék terhelés van üresjáratba a gépen olyankor fura cool wine hangja van a kártyának meg ugye hallani a ventilátort ami felpörög. Régebbi drivereknél és előfordult néha. Az a fura hogy az előző windowson van az új driverrel nem volt ilyen most viszont tegnap újra telepítettem a windows-t és most csinálja.
-
Pityu.
nagyúr
Hogy szuperál az adrenalin 24.5.1?
-
Pityu.
nagyúr
Kinek,hogy szuperál az Adrenalin Edition 24.4.1 nincs vele gond?
-
Pityu.
nagyúr
Na közben meglett miért töredezett a játékban a kép az AMD freesync ellenére is amit ugye a driver csak adaptive sync compatible-nek ír.A windows nem tudom,hogy átállította magát 60Hz-ra mert amúgy a monitor 165Hz-t tud.
-
Pityu.
nagyúr
Ugye ez a freesync kapcsolója?
Azért kérdem mert mikor felrakom a drivert a freesync automatikusan be szokott kapcsolva lenni,most meg egy játékban egy kis kép töredezést vettem észre de kicsit átdolgozták ezeknek az újabb drivereknek a beállítási menüjét és ennyit találtam és nem volt bekapcsolva.Most bekapcsoltam és ezzel akkor most a freesyncet kapcsoltam be igaz? -
Pityu.
nagyúr
Vajon leszek valamennyivel előbbre ha a mostani 24.1.1-es drivert lecserélem a 24.2.1-re?
-
Pityu.
nagyúr
Amúgy fura ha a kártyám alapján keresek az amd oldalán a driverre még nincs fent csak a 24.1.1-es verzió
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #39379 üzenetére
Én az aida64 ben szoktam figyelni az érzékelő részt ott kiírja a hőmérsékleteket ventilátor fordulatokat,feszültséget ilyesmit.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #39377 üzenetére
Mennyi a hotspotod?Igaz ha jól látom neked 6900xt van nekem csak 6700xt de nyugalmibb állapotban biztos nincs hatalmas eltérés.
Nekem most 53 a hotspot tegnap este mikor kérdést írtam 55fok volt. -
Pityu.
nagyúr
Figyelni szoktam aida64 ben a gpu hőmérsékletét gpu 50-53 fok gpu hotspot 54-55 néha 56 fok.Elméletileg 55 fok körül kapcsol be a ventilátor ha jól tudom sima gpu hőmérséklet lehet jó vagy a hotspot,mert a hotspot ezelőtt is 55 volt de pl most se kapcsol be a ventilátor.
-
Pityu.
nagyúr
Driver lehet az oka,hogy néha a videokártya felpörgeti a ventilátort xy időközönként olyan 35% körülire,régebben ilyet nem vettem észre.Oké meg van nyitva pár lap meg megy egy youtube videó de kb ennyi.
-
-
Pityu.
nagyúr
Feltettem a legújabb drivert és jelenleg csak a Ready Or Not játékkal játszok de elkezdett laggolni a játék.Előző driverrel nem csinált ilyet lehet,hogy a driver a gond?Bár látom tölt a hdd is viszont ezelőtt nem volt ilyen gondom simán ment minden.
-
Pityu.
nagyúr
Windows catalog szerint 2023. 03. 29 na majd lehet ha vissza hozzák a gépet rakok fel egy friss drivert.Egyébként amit linkeltél azzal a verzióval nincsen gond?Meg utóbbi időben kevésbé követtem a drivereket most néztem 6700XT-hez Adrenalin 23.12.1 a legfrissebb.Ezekkel van még gond,érdemes felrakni ezt a legújabbat?Azért kérdem mert párszor olvastam,hogy a driver megint nm volt százas.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Henker2 #39205 üzenetére
Csak nincs sok értelme very se ultra highen mert egy sima high-hez képest nagyon nem veszel észre sok mindent.Ma már a low meg medium grafika sem olyan gagyi mint régen és azt elárulom,hogy van olyan játék ami annyira szarul optimalizált,hogy egy csúcs kártyán is képes csomó fps-t leszívni..Viszont vannak olyan játékok kis finomhangolással semmi probléma és észre sem venni a grafikán.Én mindent 1440p-ben tolok amihez hozzá kellet nyúlni de a drágább kártyákon is mókolni kellett a cyberpunk vagy a Red Dead Redemption 2 pl.Én is paráztam anno mikor a kártyát vettem,hogy majd jó lesz e 1440p-ben de nekem bevált csak én sima high-re állítom a dolgokat meg ami olyan és nem kell max kikapcsolom vagy lejebb veszem.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Askformore #39080 üzenetére
Az UV az under volt?Az nem az mikor valaki tuningol a kártyán?Én nem tuningolok a kártya a gyári értékeken megy azt csak nem resetelné nem?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Askformore #39078 üzenetére
Szia,tudom itt nem ez a téma én is felraktam a 23H2 frissítést és most nekem is felajánlotta amit írtál.Nyugodtan mehet fel az a frissítés,nincs gond nálad vele?Én meg utána a adrenalin 23.11.1 drivert akarom felrakni.
-
Pityu.
nagyúr
amúgy ez,hogy van a driver Adrenalin 23.11.1 a kiadási megjegyzések meg Adrenalin Edition 23.10.2?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
tranceplanet #39055 üzenetére
Hát néha tud szopatni az biztos.Nekem is fent van már legalább 1 hete ma kikapcsolt a monitor alvó módból visszakapcsolva úgy láttam hibajelentőben az amd-vel volt valami gondja de előtte meg jól működött.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Askformore #38988 üzenetére
Nekem most a 23.10.1 van fent hozzá fűződő problémát még nem tapasztaltam.
-
Pityu.
nagyúr
Milyen lett az új driver?Valószínű windowst újra kell rakni nyugodtan rakhatom fel indulásnak?
-
Pityu.
nagyúr
a 23.8.1-re már megérheti lecserélni a 23.5.2 drivert?
-
Pityu.
nagyúr
Érdemes felrakni a 23.7.2 drivert?Nekem jelenleg még a 23.5.2 van fent.
-
Pityu.
nagyúr
Ez melyik windowsnál van 10 vagy 11-nél?Nekem sose cserélt drivert magától a windows 10 pláne ha már én feltelepítettem egyet.
-
Pityu.
nagyúr
Látom kijött a Adrenalin 23.4.2 (WHQL Recommended) ha felrakom ezt az új drivert akkor a The Last of Us Part I-nek újból be kell töltenie a shadereket?
[ Szerkesztve ]
-
-
Pityu.
nagyúr
Na,hogy hogy senki nem írta,hogy kint van a legújabb driver
Adrenalin 23.4.1 (WHQL Recommended) -
Pityu.
nagyúr
Én majd ki akarom próbálni de kicsit tartok tőle,hogy ez se fog nagy feelinget hozni mert kicsit már a mai játékok hangulata sincs ott mint régen volt meg még várok kicsit a hivatalos amd driverre,jó lehet a bétát is felrakhatnám de várok,aztán,hogy milyen gebaszok jönnek majd a játék közben az még kérdéses.
#steele80
Függetlenként mondom de ha sarat akarnánk dobálni az nvidia oldalán is lehetne találni dolgokat.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz
DacMalac #38650 üzenetére
Szóval akkor megint kiadtak egy kalap szar játékot már úgy értem ami kész sincs pc-re rendesen.Kezdem unni a játék ipart rengeteg hulladékot kiadnak azért régen be is fejezték a játékokat és úgy adták ki nem egy huklladék halmazt meg utánna csomo patchet hogy rendesen vagy csak működjön.
-
Pityu.
nagyúr
Érdemes új drivert "Adrenalin 23.3.2 (WHQL Recommended)" felrakni stabil?