Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeska84
újonc
válasz
MasterMark #35799 üzenetére
Igazából semmi. Annyit mondtak egy pc üzletben, ne foglalkozzak vele, mert alapból csak a grafikust használja mivel nincs terhelés. Ha terhelés alatt lesz akkor át vált rá. Eddig ok, de ettől függetlenül mé akkor is látni kellene az Összes elérhető grafikus memóriát és a Dedikált videómemóriát. Vagy nem?
-
janeska84
újonc
Végül is nem oldódott meg a problémám az AMD r5-tel. De vettem bele még 4 gb ramot
-
nonsen5e
veterán
Volt fent a gépen egy pár hónapos driver, de elég gyakran kiakasztotta magát a háttérben a control panel, hogy
"Radeon host application has stopped working".
Letöröltem, DDU-val takarítottam, feltettem a legújabbat, tuningolni most már nem tudom, mert 1mhz után is elkezdi rángatni a képet a második kijelzőn..
Ismert probléma (mindig van egy tonna probléma mindegyik driverrel), vagy csak nálam van a hiba? -
Pityu.
nagyúr
Kérdésem az lenne,minden nap kapom az értesítést,hogy új radeon szoftver frissítés elérhető,ezt a beállításokban az értesítések kikapcsolásával lehet meg szüntetni?És ha kikapcsolom se fog bekeverni,hogy esetleg a windows vagy a radeon szoftver le tölti vagy ilyesmi magától?
-
janeska84
újonc
válasz
MasterMark #35792 üzenetére
Azzal kezdtem, szerintem windows 10 probléma lesz, csak még azt nem hogy mi
Ma vissza hívott a Hp és és mondták hogy a hardver része ha rendben van akkor win10 probléma lesz. Gyárilag a CHS ms oprendszert ad csak, elvileg azzal jó lesz. Csak már uncsi a sok újra húzás.
[ Szerkesztve ]
-
janeska84
újonc
válasz
MasterMark #35790 üzenetére
Igen ez igy van mert ezt használja. Elvileg az összeset kéne mutatni a második képen? Vagy össze dolgoznak, ha nincs szüksége rá az R5 M430 2Gb addig a grafikust használja csak? De gyári telepitésnél mutatta az összes elérhetőt és a dedikáltat is.
-
janeska84
újonc
válasz
MasterMark #35788 üzenetére
A dedikaltnal ott 2048 erteknek kene szerepelni mivel 2gb a kartya. Nem 512 nek. Olyan mint ha valamivel ütközne?
-
janeska84
újonc
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne mert már napok óta csak a géppel foglalkozom. Adott egy HP gép AMD A8 7410 proci és egy R5 M430 2Gb kártya. Telepítve kaptam meg és akkor ránéztem a grafikára és ott az Összel elérhető 4400 a dedikált pedig 2048 volt. Újra raktam a rendszert és azóta csak összesnél 2287 a dedikáltnál 512 ír. Már mindent kipróbáltam ddu stb. Egyszer van csak megoldás egy 2015 win10 kiadás de ha lefrissűl 2017 re, ugyen ez a hiba
-
-
FDAssasin
csendes tag
Az aida64 R9 M375-öt ír és az a driver épp fent is van. Akkor elvileg ez így király és működik?
-
FDAssasin
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy lenovo z51-70-et, azt irták a rendelésnél, hogy R7 M370 van benne. A gond csak az, hogy a lenovo oldalán R9 M375 van. Az R7-es driver nem látja a kártyát, nem megy fel. Az R9-es driver felmegy, de a windows elvileg letilja. Az eszközkezelőben rak egy kis sárga felkiáltójelet mellé, a tulajdonságokban kiírja hogy hibát észlelt és jónapot'. Win7 x64-et akarok rajta futtani és ahhoz van is driver. Nem világos számomra hogy mi lehet a baj. Ha valakinek van ötlete, legyen szíves leírni!
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
wassabi11
senior tag
Sziasztok
Lehetséges hogy rossz topikban vagyok,de egy R7 265 vidi karim van, és akadt egy problémám amit nem tudok eldönteni hogy a kártya a hibás vagy a HDMI kábelem, ugyanis HDMI-n nem ad képek csak analógon,valami ötlet hogy mi lehet a hibás? vagy esetleg egy programmal meg tudnám nézni hogy a vidi kari még épp?
-
KISDUCK
addikt
Van egy laptopom amd váltható grafikus rendszerrel (7660g+7670m). A legújabb windows frissítés megölte az eddig használt driveremet. A legfrisebb kiadott drivert telepíthetem a gépre (lévén ez már legacy)?
A legnagyobb problémám jelenleg, hogy a radeon speciális beállításokat nem tudom elindítani a frissítés és driver telepítés óta.Szerk: Már nincs ilyen all in one legfrisebb telepítőcsomag? Ahogy nézelődök eléggé szeparálva van minden.
[ Szerkesztve ]
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
A gépemben van egy R9 290, aminek a HDMI portja van az erősítőmmel összekötve, így van hangom.
A napokban azonban eltűnt a lejátszóeszközök közül a HDMI port. Ahogy nézem az utolsó frissítéseket, két napja jött vmi windows vga driver update. Feltettem a legújabb AMD drivert, és működött újra a hang, de csak újraindításig. Újraindítás után megint eltűnik. Van bármi ötletetek, hogy hová lesz, és hogy tudom újra előcsalni tartósan?
Köszi,
Mosqu!to -
Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.5.2 - Non WHQL
Support For
Prey®
Up to 4.5% performance improvement measured on Radeon RX 580 8GB graphics when compared to Radeon Software Crimson ReLive edition 17.5.1(1)Fixed Issues
NieR™: Automata may experience a random hang or application crash after short periods of gameplay.
Forza™ Horizon 3 may experience very long map/launch load times.
The primary display adapter may sometimes appear disabled in Radeon Settings while driving a display from the linked adapter in Multi GPU system configurations.
Radeon RX 550 series graphics products may experience a system hang when entering sleep or hibernate modes. -
AtHoS
nagyúr
válasz
MasterMark #35776 üzenetére
Nincs, mit és az biztos, hogy nem tudom, mert nem kínzom magam mobilról webezéssel, néha 1-2 sporteredményt nézek csak meg telóról, minden más várhat, míg géphez kerülök
-
AtHoS
nagyúr
válasz
MasterMark #35773 üzenetére
Csak most, Csak Neked
[link] .... mindenki másnak ott a részletes keresés
-
Viharlord
csendes tag
Sziasztok!
Látom itt még nem volt téma, leírom, hátha valakinek segít, ha tud róla.
Az egyik legújabn Win10 update-tel bekerült egy olyan bug, hogy automatikusan visszatelepíti a 17.1.1 drivert a rendszer. Ezt ma nekem konkrétan játék KÖZBEN csinálta meg, 5 perccel azután, hogy DDUval leszedtem a 17.1.1-est, majd a 17.4.3-ast felraktam.
Thread a témáról:[reddit link]Nekem az automatikus telepítések letiltása nem segített a problémán. Microsoft nyilatkozatot még nem találtam a témában...
Ha van valami megoldás, kérlek szóljatok!
Köszi! -
VGYke
addikt
Sziasztok! Ti szoktatok írkálni ide?
Lehet értelme? -
Brenor
aktív tag
Van egy próblémám! Időközönként kikapcsol a monitorom játékok közben, amin csak újraindítás segít. Windows indításnál ezt írja ki a driver, hogy "default radeon wattman settings have been restored due to unexpected system failure". Mi az istenért csinálja ezt? Nem rég újítottam a gépemen.
-
k.zozo.
tag
Ha még nem volt, és valakinek hiányzik, így lehet előcsalni a driverben a gamma, saturation, color beállításokat:
Legújabb cimsonnal is működik.
-
schottgun
tag
Hétvégén megnézem majd, de ha jól emlékszem a Rise of the Tom Raidernél úgy is néztem és egyenlően használta az összes magot. Esetleg azt megtudnád mondani, hogy hogyan lehet beállítani az afterburnert, hogy ne nagy ablakban jelenítse meg az adatokat, hanem a felső sarokban keret nélkül?
-
schottgun
tag
A képeken látszik, hogy nem a CPU a probléma. A ME Catalyst pl tuti, hogy támogatja, mert még tavaly kiadtak egy Crimson edition frissítést ami tartalmazta, csak az már nem kompatibilis a kártyámmal.
Ez érdekelne, hogy valahogy fel lehetne-e gyűrni vagy lehet-e egyéb megoldás, hogy aktiválódjon a 2. GPU.
Esetleg, be lehetne-e állítani a kártyát, hogy ki se kapcsoljon, csak a teljesítményt vegye vissza mint az alap gpu vagy ez nem oldana meg semmit? -
schottgun
tag
Sziasztok, van esetleg valakinek ötlete a problémámra?
A mellékelt képen 4-ből 3 játék esetében a 2. GPU semmit sem csinál.
Ez azt eredményezi, hogy low esetleg medium beállítások mellet játszhatóak csak.
konfig: M5A97 EVO r2.0, HD 6990, Win7 64bit, FX-8120, driver: utolsó támogatott crimson edition
Csak a Tomb Raider 2013 használja a 2. GPU-t. -
FragMaster
addikt
-
Makesz79
tag
Hello
Valaki tudna segiteni.... Mi lehet a gond a VGA-val ?
Drivert telepités végén ujrainditás után Windows betöltés végén a tálca megjelenitésekor befeketedik a kép és sehova tovább.
Ki kapcs gép és ujra van kép..de a drivert nincs fent.
Sok driver ki lett probálva de semmi változás..
ATI R9 270x 4gigás 256bit kártyárol lenne szó... -
Dani811
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a 17.4.4 fölötti verziók elrontják a fényerő beállításokat: sokkal világosabb az egész monitor, és a színek nagyon mosottak. Van erre valami megoldás?
Legfrissebb Win10 van fent, és egy RX 480. -
Brenor
aktív tag
Eddig mik a tapasztalatotok a legújabb 17.5.1-es driverrel? Nekem most 17.4.4 van fent és több helyen olvasom, hogy problémák vannak vele. Nekem az előbb volt egy. Witcher 3 közben kikapcsolt a monitor, nem volt hang, természetesen a ctrl+alt+del-re se reagált, aztán újraindításnál valamit kiírt a driver amire már nem emlékszem.
-
dani_golf
tag
válasz
MasterMark #35752 üzenetére
igen van dp ..bár lehet nem tudja kiadni ettöl függetlenül.nézegettem a akrit neten de sokat nemtaláltam róla. 2009 es vga. lehet ez sok neki már .. asus hd 5850
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Beírom ide is, hátha hamarabb olvassa valaki.
Újra húztam a win-t a gépen és amd driver telepítés közben jön egy fekete kép majd kék alapon szétcsúszik és restart. A legújabb és egyel régebbi driverrel is próbáltam.
Ötlet esetleg? -
dani_golf
tag
hello all
gondom az hogy adott egy 5850 es ati karim.vettem most egy LG29UM68-P moncsit.és egy DP 1.2 es delock kábelt.minden megy csak a monitor adapter tulajdonságainál irja hogy 60 hz a legördülö ablakban. az radeon beállitásainál irja hogy a közölt frisstés az 75 hz--..de miért nem dobja az adapternél át? -
Pityu.
nagyúr
válasz
FragMaster #35747 üzenetére
Ez most mivel jobb mint a Crimson ReLive Edition 17.4.4 nekem ez van fent igaz még csak hitmannal próbáltam de nem volt gáz.
-
bozont
veterán
válasz
FragMaster #35747 üzenetére
Mondjuk a "Known Issues" és "Known Issues for Radeon ReLive" már egy ideje nem nagyon frissült, sőt, talán már az első Relive óta jelen van.
Szerencsére csak 1-2 érint belőle és az sem kritikusan, na de mégis.Aki telepített már, a régi speciális beállítások visszakerültek már?
[ Szerkesztve ]
-
FragMaster
addikt
-
AkosBoy93
kezdő
válasz
MasterMark #35744 üzenetére
Hát miután kifagyott a gép és nem tudtam vele semmit csinálni igy nyilván,hogy resiznem kellett
-
AkosBoy93
kezdő
válasz
MasterMark #35742 üzenetére
Köszi a válaszodat, de ezt pontosan nem értem mert ezt játék közbe csinálja én nem reselteltem.
[ Szerkesztve ]
-
AkosBoy93
kezdő
-
Zsöti90
tag
Sziasztok! Van egy rx 480 4gb-os videókártyám. Van egy olyan "problémám", hogy tökre megörültem, hogy van ez a szuperfelbontás dolog és egy ideig engedte is 2560x1440-be vagy felé állítani a felbontás, ami azért volt jó mert régebbi vagy kisebb rendszerigényű játékoknál még 60 fps körül futottak és úgy működött mint egy élsimítés, simább lett tőle a kép eltűntek a recék. Új driver vagy akármi miatt már csak a játékok tört részében engedi, pl the witcher 3-nál is ment de most már ott se lehet, hiába engedélyezve van a crimsonban. Nem olyan zavaró, de sokat javított egy-kettő játékon. Ha valakinek van valami ötlete vagy hasonlót tapasztalt megoszthatná velem a tapasztalatait
-
SP4C3
veterán
válasz
Weaver #35728 üzenetére
Én várnék még WHQL lesz, nem bétáznék, mert a minap vettem észre, hogy gondolt egyet a driver és átcsapta PCIe x8 2.0-ba a grafikusomat, meg hasonló anomáliákat produkált, köszi AMD.
@Popes - Tegnap telepítettem újra egy ilyen problémával küzdő gépet. Ott driver volt a ludas, pontosabban az Istenverte windóz tíz által telepített driver. Okozhatja még döglődő kártya, esetleg visszavett órajelekkel orvosolható. Első körben másik driver-rel próbálkoznék, ha továbbra is csinálja (másik gépben is), akkor kuka.
-
Popes
őstag
Véletlenül nem emlékszik valaki hogy mi volt a megoldás arra a problémára hogy 1-2 másodpercre elsötétül a monitor? Régebben is volt ilyen(még böngészőben is) de mostanában megint előjött BF4 alatt és már nem emlékszem mi volt a megoldás. 17.4.3 van fent ReLive nélkül.
-
Weaver
senior tag
újra akarom telepíteni a rendszert (win7 64bit) , r7 260x karihoz (meg úgy általában) ajánlott a legújabb driver ? (17.4.4)
-
Ciccuka
veterán
-
MasterMark
titán
Üdv,
Ki lehet kapcsolni az automatikus kijelző észlelést? Régebben erre volt egy kapcsoló, de most nem találom.
Crimson ReLive 17.2.1
-
CHaooSS
őstag
Hali
ReLive nem akar működni.. előző nap még vettem fel, de ma már nem működik.. Semmire sem akar reagálni. DDU-val lepucoltam felraktam megint legújabb drivert semmi, na mondom akkor előzőt megpróbálom, de szintén semmi.. nem tudom miért nem akar működni..
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #35722 üzenetére
úgy tűnik, ez segít.
-
MK VII
veterán
válasz
Bigemperor #35720 üzenetére
Próbálj ki egy régebbi drivert.. Mondjuk a 16.11.5-öt..
-
MK VII
veterán
válasz
Bigemperor #35718 üzenetére
Egyáltalán milyen a géped? VGA milyen? Melyik Drivert próbáltad feltenni?
Sok mindent nem írtál le ami segítene behatárolni, hogy kb mi is lehet a hiba... -
MK VII
veterán
válasz
Bigemperor #35716 üzenetére
Szia.. Ebből számomra csak annyi jön le, hogy a VGA kártyád beadta az unalmast..
-
Bigemperor
senior tag
Sziasztok!
Sajnos nem bírom megoldani a problémát, egyenlőre a detektálása sem tiszta, lehet, hogy nem is jó helyen kutatok. Win 7 ultimate 64 bit az op. rendszer.
Kb. két napja nem működött a bsplayer, hibát ír ki minden lejátszásnál, nem teljesen világos, mi a szösz baja van, az mpc-hc is hibával indul, de az legalább továbbmegy.
Jelenleg a sima win élményindex videoszámítási hibával nem fut le, autós szimulátor játékok el sem indulnak.
Driverek elvileg legfrissebbek, hosszú ideje semmi hibám nem volt, nemrég feltettem próbaképp ugyan egy fifa 15-öt, de azonnal szedtem is le.
Ebből bármi megállapítható, amit írtam?
Segítségeteket előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
Most hasonlóképpen mondhatom a te esetedre is hogy milyne érvelés az hogy nálad rossz volt?
Én is leírtam mit taspztatltam akkor azok is tények a te mondanód szerint.Az meg igenis releváns hogy milyen egyéb állandóan futó háttérprogik vannak telepítve a gépre ( nálad nincs, másnál lehet), főleg a ReLive driver óta háklis rá a rendszer.
Én speciel legalább odaírtam hogy lehet hogy én vagyok a véletlen kivétel.
DDU-t meg nem "mindenapi" használatra készítették illetve frissítik, hanem utolsó lehetőségnek ha esetleg semmi más nem segítene már csak a WIN újratelepítése amire meg adott esetben nincs lehetősége a delikvensnek, és nem egy olyan egyszerű művelethez mint a driver frissítés.
Sokszor olyan dolgokat is töröl a registry ből amit nem kellene.Én személ szerint egyszer próbáltam ki még WIN 7 nél hogy mire jó, és annyira jól sikerült hogy utána egy DX-es játék se indult el. De ez megint csak egy kivétel lehet, mert többen használják gond nélkül.
-
-
-
5150
aktív tag
válasz
Lacccca87 #35709 üzenetére
Egészségedre. És? Micsoda érvelés ez? Neked nem volt, másnak se lehet? Nekem meg gumi nem lyukadt ki még soha, akkor ilyen alapon kamu és összeesküvési elmélet minden erről szóló hiresztelés. Szerinted unalmukban irták és frissitik rendszeresen a DDU-t az alkotói? Leirtam mi történt és milyen anomáliákat tapasztaltam. Bocs de a tényeket valamiért előbbre sorolom, mint a találgatást takaritós fps mérős "felesleges programok" hatásairól, már csak azért is, mert friss, mókolatlan windowsról updateltem creatorra. Imádkozni nem szokásom, ha véletlen elbaszódik valami megoldom, plusz napi szinten csinálok mentést. Az ilyen DDU szerű programokat egyébként is mindenki "csak saját felelősségre" használgat szerintem. Windowson meg bármikor bármi elbaszódhat... vagy épp megy évekig gond nélkül, olyat is láttam néhol, hogy 4-5 éve nem volt reinstall és még élt
-
Lacccca87
addikt
Már a 2. frissítésen esik át a WIn10 amióta fent van csak és kizárólag rátelepítéssel használom.
Eddig háromszor tettem kivétlet, amikor a gyári eltávolítót használtam és win restart után telepítettem fel az új drivert ( Omega driver megjelenésekor, ReLive driver megjelnésekor, 270X > 470 csere).Ezen felül X1650XT óta csak AMD/ATI/RADEON vga-m volt/van, Win7/8.x/10 mindig rátelepítem.
Nálam semmi gond nem jelentkezik.
Biztos egyedi eset vagyok, vagy egyszerűen kihagyom a sok felesleges progit amit bekavarhat ( ilyen tisztító olyan takarító, ilyne OSD olyan FPS mérő stb...).
Egy két hibába belekóstolhattam én is de azok driver hibák voltk és javítva lettek anélkül hogy DDU-t vagy társait kellett volna használnom.Egyébként onnantól kezdve hogy használtad a DDU-t imádkozhatsz hogy ha komolyabb módosítások vannak a driverben akkor továbbra is működjön minden.
Fogadni mernék amúgy hogy akinél ilyen hibák jönnke elő tuti használta a múltban is a DDU-t és társait. -
dani_golf
tag
srácok tudnátok vhol ajánlani helyet ahol tudok venni 1.4 es display port kábelt? mindenhol csak 1.2 est találok.hamár vennék akkor a legjobbat szeretném...
-
5150
aktív tag
válasz
Lacccca87 #35695 üzenetére
Ha ez igy volna, nem kellett volna winupdate után a "direkt" creator update-hez mellékelt AMD frissitést követően legyalulnom az egészet, mert ugye én is csak ráfrissitettem az előzőre. Ugyanis első körben az jelentkezett, hogy a játékok elindultak ugyan, de az összes gémben "összerántotta" a képet kb. az eredeti 2/3-ára és alsó-felső szegélyeket is kaptam mellékelve. Próbáltam igy játszani, de olyan input lagom lett, hogy alig ismertem rá a játékra. Az egérkezelés olyan lett, mintha taknyon csúszós zselén próbálná átverekedni magát a kurzor. A harmadik jelenség pedig az volt, hogy a kártya gpu órajeleit visszavette 2D-ben, a memóriákat viszont maximum órajelen járatta ha kellett, ha nem. DDU és creatoros driver install után megszűnt az összes ilyen cukiság és ismét jó lett minden. Pedig még tyúkot sem áldoztam (Szűzoltásra sem emlékszem, pedig azzal még csak csak meg tudtam volna békélni
)
pityu - a driver detektálja a feltelepitett játékokat.
[ Szerkesztve ]
-
Kiratheonly
tag
válasz
tippm86 #35685 üzenetére
Szia!
Nálam is van/volt ilyen gond. Több minden is közrejátszott. Most ott tartok, hogy tápcsere megvolt, a ház szellőzése rendben. Viszont észrevettem valami fura jelenséget. Egy 144Hz-es Benq-m van, amit ha lekorlátozok 100Hz-re, akkor semmiféle gond nem jön elő, minden műxik, semmi nem fagy ki. Neked mekkora tápod van, illetve milyen monitorod?
-
dani_golf
tag
hello all
a kérdésem hozzátok :
adott egy 5850 es karim.fent a 16.2.1 es driver
most vettem egy LG 29UM68-P -t .. ugyebár ez 2560x1080 as
oké.a win abban is van. de plul ezt irja aki a win ..ez miért van?másik a radeon beállitásoknál a gpu méretezést be illetve ki kapcsoljam?nemigazán vágom a jelentöségét.. és még vmi ..
a radeon beállitásainál kiirja hogy 75 hzde plul a win az adaptertulajdonságoknál csak 60 ig mutatja és engedi a legördölüböl...
szerintetek? elöre is thx
-
R3nts
senior tag
Szép napot Mindenkinek!Segítséget szeretnék kérni: 17.4.3-as driver van fenn, Win7 x64 alatt . Kiterjesztett asztal módban használom a PC-t HDMI-vel összekötve a TV-vel,(TV:HDMI-vel , monitor: DVI-vel kötve),mindkettő 1920X1080 60p-n megy. Valamelyik telepített programom elgányolt valamit és most a TV elindított filmek, áthúzott ablakok "lelógnak" a képről....a Windowsban a beállítások ugyanúgy 1920X1080p-t írnak mindkét kijelzőre,csak a TVn megjelenő kép, nem 1:1 pixel mapping, hanem kilóg,nagyobb....hol lehet ezt beállítani a Radaeon Settings-ben?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Külpolitika
- Autóhifi
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd