Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brenor
aktív tag
Már egy ideje az problémám, hogy nem tudom elindítani a radeon settingset. Rákattintok és nem történik semmi. Leszedtem az egészet ddu-val még az amd mappát is kitöröltem, de nem változott semmi. Ezen csak windows újratelepítés segíthet?
-
Brenor
aktív tag
Ezek a radeonos csávók nem tudnak rendesen programozni? Letöltöttem a legújabb drivert, de nem nyitja meg a radeon settingset.
-
Brenor
aktív tag
Azért kérdezem, mert egyszer felraktam az optionalt és elkezdtem játszani a wolfenstein 2-vel és nem volt a víznek textúrája. Az amd oldalról leszedtem a májusit, azzal működött rendesen. A mostani driverrel meg az a gond, hogy a witcher 3nál néha eltűnik a föld textúrája. Most nem tudom, hogy a kártyámmal van e probléma vagy nem mindegyik drivert szereti?
-
Brenor
aktív tag
Nálatok nincs gond az amd monitorozással? Nálam néha vagy crashel az amd settings vagy kékhalálozik, ha benyomom a monitorozás.
-
Brenor
aktív tag
Ti mennyire vagytok megelégedve a radeon reliveval? Overwatchot tök jól feltudtam venni, de a witcher 3-nál nagyon halk volt hangom és kb. 40 perc után sötét lett a felvétel csak a hangom és a játék hallatszott. Van mikor benyomom a felvételt és összeomlik a radeon settings.
-
Brenor
aktív tag
-
Brenor
aktív tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek egy olyan problémája van, hogy játszik és néha elsötétűl a képernyője, mintha kikapcsolta volna a gépét. Annakidején nekem is ugyanilyen problémám volt és egy jó ideje elmúlt a baj, de nem tudtam kideríteni az okát.
Mi lehet a probléma? Ez driver hiba? Valamit kéne állítani a driveren belül? Nem melegszik túl a kártyája többször mérte. 63 fok volt a max. Radeon rx 470es gpuja van és már több játéknál előjött ez a probléma. Anno feltettem több topikban, egy kérdést erről, de sajnos senki tudott erre válaszolni. Megköszönném, mert elég bosszantó tud lenni pláne online játékok közbe. -
Brenor
aktív tag
Van egy próblémám! Időközönként kikapcsol a monitorom játékok közben, amin csak újraindítás segít. Windows indításnál ezt írja ki a driver, hogy "default radeon wattman settings have been restored due to unexpected system failure". Mi az istenért csinálja ezt? Nem rég újítottam a gépemen.
-
Brenor
aktív tag
Eddig mik a tapasztalatotok a legújabb 17.5.1-es driverrel? Nekem most 17.4.4 van fent és több helyen olvasom, hogy problémák vannak vele. Nekem az előbb volt egy. Witcher 3 közben kikapcsolt a monitor, nem volt hang, természetesen a ctrl+alt+del-re se reagált, aztán újraindításnál valamit kiírt a driver amire már nem emlékszem.
-
Brenor
aktív tag
Felkellet tennem a legújabb drivert, mert képzeljétek el, elkezdett alapjáraton forrósodni a videókártyám és enyhe sípoló hangot is kiadott, de még újraindítás után is De már minden rendbe van vele. Ha valakinek is van ilyen gondja, akkor frissíteni kell.
-
Brenor
aktív tag
válasz
hackeeeee #34141 üzenetére
Rendben, majd szólj, ha találtál valamit! Addig én is próbálok valami megoldást keresni erre. Hallottam olyat is, hogy pl. msi afterburnel kéne csökkenteni az órajelet. Ezt még nem próbáltam, mert nem szeretek belenyúlkálni ilyenekbe, de ha semmi se segít akkor majd azzal is próbálkozok.
Neked milyen kártyád van?[ Szerkesztve ]
-
Brenor
aktív tag
válasz
hackeeeee #34133 üzenetére
Giga R9 380 kártyám van.
Nem használok semmilyen programot.
Neked, hogy szokott fagyni az app? Nekem csak akkor mikor lefagy a játék, kiírja bubérokban azt a amdkmdap illesztő dolgot és mikor rákattintok a driverre akkor kiírja azt a hostos hibaüzit. Vagy az amd driverek ilyen szarok vagy valami más gond van nálam. Ötletem sincs, hogy mi okozza ezt, biztonság kedvéért elvittem az egész gépemet szervízbe, de azt mondták, hogy kutya baja sincs. Fogalmam sincs, hogy néha miért csinálja ezt.
Neked is ugyanez a problémád? -
Brenor
aktív tag
Érdemes feltenni a 16.7.1 beta drivert?
-
Brenor
aktív tag
Ezután, ha rákattiontok a driverre behozza a host application leáll szöveget.
-
Brenor
aktív tag
Mi az a amdkmdap a drivernél?
-
Brenor
aktív tag
Előbb újra telepítettem a win 7et. A drivert az amd oldaláról szedjem le vagy inkább a gyári cdről tegyem fel? Radeon r9 380 kártyám van. Felrakjam a gygabite oc gurut is vagy elég csak az msi afterburner?
[ Szerkesztve ]
-
Brenor
aktív tag
Nem tudom, hogy videókártya hiba e amit írok, de mostanában játékoknál azt csinálja a gépem, hogy lefagy a játék, lerakja tálcára megy tovább a játék a hang is és nem tudok visszamenni a játékba, csak bezárni tudom ctrl alt del-el. Legújabb videókártya driver van fent, Gigabyte Radeon r9 380-s kártyám van. Még túlmelegedés sincs. De nem mindegyik játéknál csinálja ezt, mert a heroes of the storm és a diablo 3 nem csinált még ilyet.
Amikor legutóbb történt ez a jelenség, akkor a tálcán kijött egy felkiáltójeles buborék, de már nem tudom mit írt ki pontosan. Viszont amikor rámentem a driver-re az meg hibát írt ki és a tálcáról is eltünt. Ilyet csinált már régebben is. Pedig nem olyan rég frissült a driverem.
Most uninstaláltam, hogy hátha a driver okozza ezeket a hibákat. Lehet nem a legújabbat kéne leszedni vagy nem a crimsont? -
Brenor
aktív tag
Ennek a raptdr-nek van valami haszna? Előbb töröltem le, mert csak idegesíteni tudott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...