Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    OFF:

    wwenigma / katt777:

    Amíg egyikőtök sem bírja ki hogy ne az övé legyen az utolsó szó addig hiába kéregetitek egymást hogy ignorálja a másikat! :R

    ON:

    Ma volt alkalmam egy FX-6300 + 270x társaságában megtapasztalni a BF4-es Mantlés akadozást. Mivel kaptam visszajelzést hogy tök jó amit user error témában írok, csak kevésbé arrogánsan kéne előadnom, nos.. én nem éreztem annak viszont ha valakit megsértettem attól elnézést kérek, figyelni fogok erre a jövőben.

    Visszakanyarodva a BF4 akadozáshoz az említett configon nagyon röviden.., Win7 64bit, félreértés Symantech termékkupac uninstall (cpu..) helyette avast, max csilicsáréra húzott windows AERO kikapcs (vga ram..), desktopon háttérben is futó időjárás badgetek és hasonló dolgok likvidálása után a jelenség megszűnt!

    Sajnos idő hiányában sem a BF4 graf részletességét nem néztem meg, csak az akadást továbbá nem néztem meg külön egyesével a fent elvégzett módosítások után, csak a "legvégén". Egy biztos, fullhd ment.

    Ugye ez egy 2GB-os kártya volt, amint akadt Mantleval és a grafikai részletesség állítása nélkül oldódott meg a "probléma", Catalyst 14.2.

    Csak remélni tudom hogy amennyiben nem is hiszitek el nekem ezt a user dolgot, legalább a tapasztalataimból tudtok valamit hasznosítani.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák