Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #25492 üzenetére

    Nem az volt a gond, hanem maga a driver. Amikor feltelepítettem, vigyori halállal újraindult a gép (már a normál restart után), utána teszteltem. Tegnap, kikapcsolásból újraindítva már működött, és a 100.000x-es kapacitásnak hála már csak 4FPS-szel volt lassabb a DirectX-nél: 27,8/54,5/36,5.
    Akartam is hszni a DX12-es cikkedhez, amelyben leírtad, milyen jó a Mantle, és hogy a DX nem fog tudni mindent, de inkább nem tettem. :DDD Egyelőre úgy látom, hogy ha a Dx12 semmit nem tudna, amit a Mantle, akkor is gyorsabb lenne. :)

    Amit viszont észrevettem, hogy Mantle, bár jóval lassabb, mintha szebb képet adna. Igaz, hogy éjszaka játszódik a gama, de élénk, valós hatása van a képnek, DX-ben mintha kissé homályos lenne az egész ehhez képest, csak DX-ben ez nem tűnt fel. Lehet vmi extra effekt, vagy Dx-ben van valami köd, ami Mantle alatt nem működik? Pontosítás végett, nem a játékban szereplő ködről és füstről beszélek, hanem mintha egy újabb réteg lenne ezeken, alig érzékelhetően. Shotot persze elfelejtettem lőni, majd talán hétfőre, akkor du leszek legközelebb netközelben, ha ma hazamentem. Talán látszani fog, de gondoltam, megkérdem, hátha szembesültél ilyesmivel.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák