Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
Van olyan normális driver,hogy ne játszadozzon a GPU nyugalmi állapot órajellel? 300Mhz-en kéne lenne,de néha fogja magát és 450Mhz-en beragad és a vga hőfok is emelkedik.
XFX HD 7870 BE OC
-
FoLey-v
addikt
Nekem néha az a problémám,hogy a gpu órajelet nem akar visszaállni 300Mhz-re hanem beakad 450mhz-en és nekem ez idegesít. 40-42 fokos hőmérsékletet mutat így. Valahogy ezt a problémát lehet orvosolni? MSI Afterburner programot használok.
-
FoLey-v
addikt
válasz
MasterMark #35948 üzenetére
Enyémmel sincs baj HD 7870+Logitech MX 518 V2.
Szerk.: 01-70-nek ment sry.
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
Kijött friss Catalyst verziószám 17.7.1 valaki kipróbálta?
-
FoLey-v
addikt
Hali!
Lenne egy ATI HD 4850-em most jelenleg 13.9-es driver van fenn,10.10-es driverrel pl. Metro 2033 vagy Tom Raider alatt több fps-em lenne mint 13.9-el,mert hallottam,hogy régebbi játékok alatt jobb,de a mostaniaknál is?
-
FoLey-v
addikt
Köszönöm nektek!
13.12-es driver már nemjó rá?
-
FoLey-v
addikt
Üdv!
Nemrég beszereztem ATI XFX HD 4850-es videokarit aztszeretném megkérdezni,hogy melyik a megfelelő driver alá? Win 7 64bit-em van.
-
FoLey-v
addikt
Felraktam a 13.12-es drivert,megszünt az Age of Empires 2 color bug-om végre 13.4-es után
katt777 Csoda,hogy eldöcögött neked a 64bit-es 512MB rammal
-
FoLey-v
addikt
válasz
katt777 #24459 üzenetére
Egyszer kipróbáltam a Windows 8-at éppen egy régi Socket 939-es gépen jól muzsikált,stabil is volt,meg ha driver problémám volt akkor trükköztem,ahogyan felraktam az ATI 10.2-es drivert X1950GT-re és semmi gond nemvolt,de visszatettem a 7-et,mert úgy éreztem,hogy még korai a használathoz,azóta csak 7-et használom még az új gépemen is,pedig terveztem a 8 felrakását,de pár embertől hallottam,hogy a régi gamek nem jól futnak.
-
FoLey-v
addikt
válasz
mcwolf79 #24456 üzenetére
Benchmark eredmények nem nagyon izgatnak,csak játékok alatt mit tud produkálni,lehet 1-2 gamenál jobb,de lehet,hogy rosszabb eredményt is kaphat
Mint Windows 7 vs. 8 ott sem hiszem el nagyon,hogy jobban futnának a gamek,egy részletes tesztért elhiszem,de pletykák szerint még nem
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
Üdv!
Egyszer már megkérdeztem,de ismét és másképpen,hogy Age of Empires 2-nél ez a probléma jelentkezik.
Nos rájöttem,hogy a driver a ludas 13.4-ig tökéletesen megy,de afölötti lévő drivereknél ezt okozza,bármilyen módszert csináltam nemváltozott csak driver cserével.
A kérdésem,jelenlegi lévő 13.11-es béta driverben meglehet macerálni,hogy ezt necsinálja vagy tegyem fel a régebbit ha nincs más választás?AMD A6-5400K 7540D-s grafikus vga-m van.
-
FoLey-v
addikt
Hát én felraktam a 13.11V8-as béta drivert,kíváncsi leszek a 13.9-hez képest javul vagy semmi
-
FoLey-v
addikt
válasz
Malibutomi #23465 üzenetére
Ha ez igaz akkor felrakom ezt a 13.11-es beta-t vagy a 13.10-est?
-
FoLey-v
addikt
Van egy problémám,hogy Age of Empires 2 színproblémája van bármit csinálok bat filet is ugyanúgy van 13.9-es van fenn,lehet a driver hibája? Windows 7 Ultimate SP1 64 bit-em van.
-
FoLey-v
addikt
Üdv!
Érdemes felrakni a 13.9-es ati drivert +fps javulás van játékok alatt?
Jelenleg 13.4-est használok ATI A6-5400K-hoz 7540D-s VGA-val
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Vírusirtó topic
- Ukrajnai háború
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd