- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Egyébként mi köze a flashnek ehhez a játék közbeni hibához
Visszakovettem a hsz.-ban levo linket es abban meg az allt hogy a filmnezeskozben is jott egy hiba, eloszor erre gondolva reagaltam, am most latom hogy a a Cod jateknal is hiba lett. A jatekkal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni mert nincs meg nekem, de pl. nalam az FF 25.0.1 okozott "illesztoprogram leallt stb" uzenetet 13.10b - 13.11b driver alatt, igy megelozendo javasoltam a flash hw.gyorsitas kikapcsolasat a stabil verzio megjeleneseig. Jelenleg feltelepitettem a 13.9-es drivert, mert egy kockasodasra lennek kivancsi.
Nekem csak a CoD2 van meg egy kulon particion, de az DX9-es ugyhogy az nem mervado.
Viszont tobbszor frissitem drivercsere utan DirectX-9.0c-2010.06 teljes verziot, mert azt ia ajanlottak mint egy esetleges hibaforrasat, mivel eleve feltelepitem mar akkor amikor pl ujratelepitem a W7-et de kell a W8-ra is, igy csupan frissiti az amugy is feltelepiett legutolso DX9-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Tenisz topic
- Milyen routert?
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- További aktív témák...
- Gigabyte GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 192bit!!! Beszámítok!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8GB GDDR6X
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest