Hirdetés
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padawan333
tag
Ha jól olvasom hbm T végén 4db boss jön majd.Egyszer csakeljutok odáig
Viszont ha az új hbmek sok sok xpt adnak majd logikus lenne ha megemelnék a max lvlt a heroknak.Vagy nem xpt hanem mást adnak majd. -
honpi7
újonc
mondtam hogy rengetek kérdésem lesz rögtön itt az első mi ez a boss1 meg boss3 mi a különbség és mire jó ez az egész ?
köszi
-
skorpio6369
tag
válasz
Mazda6_2.0D #5690 üzenetére
Szia!
A Mesaval mi a helyzet a renoban?
Mikor van boss? -
sirmalac
csendes tag
válasz
Saskakas18 #5695 üzenetére
Ha van 4 azonos crested, össze tudsz rakni egy szinttel nagyobbat - így lehet level 2-es talentet kihozni pl, amihez 41es inscription kell. Ha olyat raksz be pl hogy az egyik level2es, többi level1, akkor az 1es érvényesül amíg mind 2es nem lesz.
-
sirmalac
csendes tag
válasz
Saskakas18 #5693 üzenetére
Mindkettő. Annyi csak, hogy ha két azonos talent lenne, csak a magasabb érvényesülne.
-
Saskakas18
tag
Most ha az inscripbe berakom a 4 azonos talentet, akkor az fog aktiválódni?
Pl.: Pd-nek berserk van most és ha inscripbe berakom pl. 4db slow down-ot akkor az fog aktiválódni a berserk helyett vagy mind a 2 fog működni egyszerre?
-
Baulu81
tag
válasz
A Boss-ra ez egy jó módszer, de tényleg: -)
-
Baulu81
tag
válasz
Nem most volt elég régen és lehet hogy nem voltam pontos akkor bocs.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
Baulu81 #5688 üzenetére
Szia, ezt honnan veszed? En a renoban vagyok,de ilyen nincs,olyankor szokott ilyen lenni amikor fejlesztes van es nem marad shard,akkor kell berakni mindenkinek annyit amennyit tud, van aki csak 10 et tud van aki 100, az a lenyeg hogy onkentes alapon megy,nem kotelezo. Volt olyan hogy kellett a shard hogy megvegyem imot es akkor nem kellett beadnom shardot,addig mig meg nem lett imo, es nem is kellett bepotolni sem
mindent meg lehet beszelni. Most is van rengeteg shardunk, nemsokara fejlesztes lessz
akkor megint nem lesz 1-2 napig
Zaszlo mesa az szerintem alap minden klanban vagy nem ?mi a bossnal megvarjuk mig a kicsik lenyomjak vagy 40 millioig aztan indulunk, hogy mindenki tudjon rendesen utni es igy is mi nagyok megkapjuk a max hb pontot.
-
golhun
csendes tag
csö érdekelne ha belépek a LOST REALM ba és ládát nyitok elképzelhetö hogy legendari hiro cardot is ad a láda vagy csak elitet max?
-
Baulu81
tag
Aszem beszéltem már Renossal. 280 (40/nap) az alap csak az nincs reklámozva, hogy Bossra külön kell fizetni +ba alkalmanként aszem akkoriba 300/boss volt. Nálunk (Whisky) 300/hét az adó boss3 és folyamatos zászló. Most nemtudom hogyvan náluk nekem ez az u. infom.
-
Mike
veterán
válasz
pcpunisher88 #5686 üzenetére
ja, a shard meg terem
-
Herczi
senior tag
válasz
kopasz0103 #5684 üzenetére
Van olyan aki nem fejleszti a hőseit?
-
kopasz0103
újonc
Sziasztok! Magyarország legnagyobb legjobb klánja várja aktív sőt inkább fanok jelentkezését! Jelenleg 360. helyen vagyunk ami ismétlem Magyarország legjobb klánja! Szíves várjuk az új fanokat! Itt mindenki nagyon jártas minden castle dologban! Amit tudni kell a klanról. Barátságos, segítőkész emberek alkotják! Ahhoz hogy fent tartsuk jó helyünket és bővíteni tudjuk klánunkat napi 40 shard a kötelező beadás! Egyet viszont még érdemes megemlitenem! Ha fejleszted a herodat és szólsz nem kell shardot beraknod! Mindenki érdeke ha fejlődnek az emberek! Gyere és néz be! Klán neve RENO
-
pcpunisher88
tag
Hali.hozzank csatlakozhatsz.segitokeszek vagyunk.minden este boss3.shard beadast might szint hatarozza meg.igy igazsagos.a 14k-s mighted a 10-20ig kategoria ami hetente 250 shardot jelent.igy igazsagos,elvegre ne kelljen beadnod 350et mint a 20 felettieknek.ezt szombattol szombatig kell beadni.ebbol veszunk zaszlot es inditjuk a bosst.klánunk a ( hun2 ).pcpunisher neven megtalalsz.
-
honpi7
újonc
Sziasztok! klánt keresnék
nem tudom hogy mennek itt a dolgok pár kommentet már elolvastam. amikor megjelent a játék akkor elkezdtem vele játszani de pár hónap után abba hagytam most folytatom és hát szívesen elfogadnék néhány tanácsot meg lehet lenne pár kérdésem is
lassan megvan a 14k might és egy jó csapatot keresnék. eléggé aktív tag vagyok és szívesen fogadok tanácsot
-
pcpunisher88
tag
Hun2 keres uj tagokat.minden nap boss3 mesa.shard beadás Might-tol függ
-
Mike
veterán
válasz
masterfghdd #5675 üzenetére
gyere hozzám, adó nincs, csak fejlesztd ki a boss3-mat
meg a boss költségébe csengess be HB arányosan -
Mike
veterán
válasz
Csixi68 #5667 üzenetére
a G csont nélkül, legtöbbszőr egyik hősöm sem hal meg
H ritkán, de inkább nem, ezért a G-t nyomom inkább napontaa 2 toronyban 2 legend van, akiknek fejlődniük kell, meg 2x2 ordenary mert az ellenfél egy-egy egysége hajlamos elakadni valamelyik épületben, egyedül csépelve azt, és így párszor kifutottam az időből
-
golhun
csendes tag
sziasztok kérdésem lenne ha klánomban ,hogy tudunk belépni egyszerre a boss hoz automatán berak minket ?
-
golhun
csendes tag
köszi még 1 kérdés a LOST REALM ba ha bemegyek BATTLE AL
TAR mi rejo ha rámegyek?
-
golhun
csendes tag
AZ összes manna tárolot vagy arany tárolot 16 ra kell huzni a hatodik hiro helyért vagy csak 1 et ?ebben kérném a segitséget köszi
-
Padawan333
tag
válasz
Shokkolo #5655 üzenetére
Ezek szerint nincs pumpkinod?Szivesen adnék egyet ha lenne rá lehetőség,nekem van 5.Csak hero trade sose lesz mert az minusz $ az IGGnek.Viszont olyan lehetne hogy pl. Champot beadod és kapsz 2 pontot immo 6 pont és ki lehetne váltani pumpkint pl.50 pontért.Igy aki tényleg tesz érte annak is lehetne.Vagy csak a fizetősöknek aktiválódna ez a lehetőség.
-
Csixi68
tag
Munka közben örülök, ha a telefonom elő tudom venni... ma elég sok időm volt így gondoltam letudom azt a 2-3 manna mill-t, hogy meglegyen a 6. hősömnek a hely. Sajna még maradt egy, majd mindjárt nekigyürkőzök, ha nem támadnának folyamatosan. Az hogy lehet, hogy egy személy zsinórban 4-szer rabolt ki 2-3 perces különbséggel?
-
Csixi68
tag
Hiányzik még a mannagyárból a 16. szint, hogy meglegyen a 6. hősömnek a hely... igaz már csak kettőt kell feltuningolnom.. ebből most lesz meg az egyik még kell 400e arany...
Lila cardot mér kaptam párat, de csak kék hősöket adott eddig...
Pedig egy tök még elférne nálam...
-
Csixi68
tag
Ezt a szívást! Ma már ötödszörre... Találtam egy tök jó ellenfelet 250e/210e arany manna aránnyal legyalultam, már csak egy épület volt hátra, erre csörög a telefon... Újra belépek és arany-manna maradt a régi a hőseim meg ébredeznek 20 perc múlva...
-
smisa
őstag
Tegnap be esett a PD mivel még nem volt nagyon kellett és a lassan már felejtős játék új értelmet kapott.
Ami vicc az, hogy Mesa 2 lilla láda adott lilla hero cardot ami adta Töki Makités ez mind éjfél előtt pár perccel még a szomszéd is halotta
-
Mike
veterán
nektek is feltűnt, hogy tegnap óta nincsenek olyan feladatok, hogy lopj össze x százezer aranyat/manat?
vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? -
Shokkolo
addikt
válasz
Sebastian15 #5650 üzenetére
dobj egy tiketet a suportnak, elég hamar reagálnak.
-
Mike
veterán
válasz
Sebastian15 #5647 üzenetére
a vakon tapogatás sem segít? lehet, hogy nem látszik csak
ha nem, akkor print screen, aztán írj a supportnak
-
Sebastian15
csendes tag
Event eseménynél h költs el 2k gemet és nyithatsz ládikát bejön a képernyő és 1 ládikat se látok vmiért nem tölti be őket .. :S Pedig írja még h "You have 1 draws left" Vkinek valami ötlet esetleg? Hozzá teszem elköltöttem a 2k gemet
-
Mike
veterán
válasz
Padawan333 #5644 üzenetére
nekem volt hogy 11-en
ellenben mindig van pajzsom, szinte fillérekért
marha nagy mázlim, hogy minden épületem lvl16-17 és már nem tudom, akarom-e még tovább fejleszteni, minden varázslatom megvan amit akartam, egységek is, szal nekem max a hősökkel kell már csak foglalkoznom -
Herczi
senior tag
válasz
Padawan333 #5644 üzenetére
Én a questek miatt ütöm meg a kicsiket is, ha sietek és kell 8 sikeres raid, akkor a legegyszerűbbekre megyek rá, nem nézem, miből mennyije van.
-
Padawan333
tag
válasz
robertinyo70 #5643 üzenetére
Volt 2 millád?Bakker...ha ezt előbb mondod leraidellek
Viccet félretéve nekem 1.3milla kellett volna de kb. 30ik base után lemondtam róla.Egy helyen volt 100e felett többi említésre se méltó.
Engem 1óra alatt 4en támadtak be 2200gold/600mana ilyeneket vittek.Ezekre miért éri meg ráugrani?
Ja és a vicc hogy nekem jött ~100as
hősökkel és totál bedaráltam mindet a ~130as brigádommal.Látjahogy erősebb vagyok minek jön nekem?Meg alapcsapattal pala,dru,ac ilyenekkel. -
robertinyo70
tag
Sziasztok!
Őrület ami itt folyik.Alig van kit farmolni.
Alig tudok fejleszteni.
Town Hall fejlesztéséhez kellett volna 2200000 arany.ehhez hiányzott még 150e.
Rengeteg rablásból lassan összejött ez a pénz,erre az utolsó valamire való csókánál több mint egy milla lapult.
Mindent lenyúlva is(mivel elértem a plafont) csak pár százezret kaptam.
A mana az pedig full hiány.Pár ezer acconként -
Padawan333
tag
válasz
hádzsime #5636 üzenetére
Köszi!Ork tényleg durva marha jól néz ki+skillje is üt.Mesanál hiába stunnol ha van pd buff healel mindenkit amikor tömeges stun van
(mert ugye rá nem hat).Pd buff és sose halunk meg xD.
Én is új hbm miatt gondoltam új hero basere hogy lesz,meg most jött 3 új hero.2 hero base és zúzós csapat lenne.
Az mekkora már hogy poénból csináltam egy új smurfot és második rollra orksbane...mostmár felhúzom shardos smurfnak.Megnézem majd lv80/100ban elviszi~e egyedül C~t mondjuk...vagy B~t. -
Sebastian15
csendes tag
2100gemből 1 subcub :S
Jah és a 2k gemet ugye elköltöttem és ma van az az event h ládikát nyithatok így de be se tölti a ládika képeket így nem tudok nyitni pedig írja h 1x nyithatok
-
golhun
csendes tag
hali belépnék klánba ha valaki gondolja irjon de a shard ado nélkülibe mert gyüjtök legendre köszi.
-
golhun
csendes tag
TREAVIS köszi a segitséget itt a kláncim amit irtam http://www.youtube.com/watch?v=BqFkQmBMQAg
-
hádzsime
tag
válasz
Padawan333 #5635 üzenetére
Határozottan nem 1v1-es Mino
skillje is így kezdődik : Targets 10 random ..... 4es skill szinten több targetet/célpontot sebez, mint TG 9/9en (legalább is ha wiki nem hazudik
)
Ilyen felhozatal mellett nem is csodálkozom, h nem fér be SM
az az orc.... nagyon apríthat
és sem bánnám, ha lenne mér pár hero base
, de szerintem lesz is , HBM 2-t nem lesz könnyű lehúzni
-
Shokkolo
addikt
hogy a francba lehet arany kulcsot szerezni???
-
golhun
csendes tag
sziasztok tudna valaki segiteni kiszeretnék lépni klánbol denemtudom ,hogyan kell netudok angolul meg belépnék magyar klánba neten náztem 1 et FLYBOYS.EU erre gondoltam ismeri valaki? köszi.,
-
hádzsime
tag
válasz
Padawan333 #5623 üzenetére
Szia!
Én Druidot raknám be mindenképp HBM-re,Tg helyett ott a mino, sokkal több targetet darál, Cupid meg majd jöhet 6.nak ha jézuska is úgy akarja
Raiddnál úgy szint Druid, viszont Tg+ Mino raidon/dungeonson brutál mit rendeznek, Tg+Aries megszabadítják a hösöket a hp-juktól, szóval itt én 6.nak raknám TG-t
-
Mike
veterán
na összeszedtem 30 darabot amit raidre felajánl, 25k mightom van:
első oszlop arany, második mana, ezerben, 1-nek volt kimagaslóan sok aranya, na de ott 170-es hősök üdültek, és egyébként is most a manáról van szó96 11
22 26
87 6
18 20
9 6
162 14
7 13
32 2
38 11
39 9
62 11
849 28
54 26
30 5
23 26
18 5
46 8
8 13
182 32
197 20
88 14
19 9
8 10
77 14
89 14
47 18
182 46
18 38
55 26
78 24összesen 505 ezer, 660k-t összeszedni enyhén szólva is esélytelen (de nem lehetetlen
-
Padawan333
tag
Srácok 5 hero basere melyiket tegyem ki szerintetek?Moltanica és Vlad Tepes kivételével minden legend megvan.Én igy gondoltam:
Pd,Mino,Aries,OrkBde ki legyen 5ik?Druid,Tg,Cupid?
Tg kéne hogy ne 1v1 legyen mind,Dru boost miatt,cupid dettó de ők rangedek legalább.Hbm+raidamire kéne 5hero.6ik hero base majd jézuska hozza kb. -
smisa
őstag
Ahogy én láttom az időpont nem mindegy mert engem is kb 6 körül szoktak farmolni akár 10-15 ember is gondolom akkor sok ember fel se kell és még teli vannak a raktárak
-
Treavis
csendes tag
válasz
masterfghdd #5620 üzenetére
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
Treavis #5617 üzenetére
Ez a hiszti jogosnak tűnik.
Hiszen alacsonyabb mightnál (a relative alacsonyabb épületszintek miatt) nem termelődik olyan gyorsan a mana --> ergó a rablása is sokkal tovább tart...
Azért azt se felejtsük el h eddig mindenki manába akart belefulladni --> eddig egy támadásból volt kb 1 milla mana bevét most ez átlag 100k-ra esett vissza.. Tehát eddig 1 perc alatt megvolt a quest meg a full raktár most kb 10 perc... az ugye tízszeres növekedés kicsiben ez persze sokkal nagyobb difi...És ez tényleg nem szerencse kérdése!
-
knajf
senior tag
válasz
Sebastian15 #5435 üzenetére
marhára nem. én 2 éve játszom és kb 5ezer ft ot költöttem el 2 év alatt
és akkor sokat mondtam. ja és sokkal komolyabban állok. ikosz néven fent vagyok, mint user és mint klán is. (csatlakozzatok!)
-
skorpio6369
tag
Hunnia klánba várunk jelentkezőket!
Boss3 este 20 órakkor!
Adó heti 170 shard. -
pcpunisher88
tag
válasz
pcpunisher88 #5594 üzenetére
#5594 re segitsen már valaki
-
Mike
veterán
(#5603) hey73
na de nem látszik a staton(#5604) frantyi
és nekünk mikor lehet több mint 5? kicsit unfair(#5601) hádzsime
arra mindenképpen jó, hogy egymásnak így pajzsot lehet adni
de most már pajzs problémám nincs
ha kint hagyok 40k aranyat és 10k manat, amiből ugye 25%-ot lehet elvinni, akkor is 10 percen belül van 10 órás pajzsom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD, i5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, 27% áfás szá
- Yamaha RX-V4A
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest