- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
smisa
őstag
tegnap csak 5x kaptam szívrohamot majd küldtem el a pi...ba a fejlesztőket 3k gemből pörgetem kb 8 lilla hős de mindig a takony volt
-
Treavis
csendes tag
válasz
vendingo #7191 üzenetére
Hali!
Nekem is van egy. Ahogy látom masterfghdd már kivesézte a LR-t, nagyjából ugyanez vonatkozik arénára is. Tehát ha nincs az ellenfélnél aries, akkor 99% siker, ha van, akkor akié előbb lövi el a skilljét. Én raidbe is használom, mint robertinyo70, és öröm nézni, ahogy az 5/5 revites csapatokat szedi le. Szóval szerintem Snowz helyett simán elfér. Nekem régen Snow-t váltotta GR, GR-t pedig Aries. Egy nagy negatívumot fedeztem fel csak vele kapcsolatban (de lehet, hogy elnéztem, mert még most se nagyon egyértelmű), hogy Bossra nem hat a skillje, csak a dmg-et nyomja el.
-
masterfghdd
csendes tag
Hali,
nekem van Aries és 4/5 revites...És iszonyat jó lenne LR-ben.... csak!!
4/5revit kevés!!! Toronyfoglalásnál kell az 5/5 akikkel összerak szinte mindnek az van és onnantól kezdve esélyem sincs...
Szóval Aries iszonyat jó hero de csak 5/5reviten hasít és 8/9-en kell lennie h minden hőst üssön, -
tuszy
tag
válasz
vendingo #7191 üzenetére
Sajnállak, hogy nem örülsz Aries-nek, én nagyon örülnék neki...
Szerintem egy jó skillel, min. 4/5 revitalize nagyon hasznos lehet LR-ben, de majd kjavítanak, akiknek van, ha esetleg nincs igazamEgyébként új shardos hőst én is várom, remélem tényleg lesz is. Már 69k shardot gyűjtöttem, mondjuk nem pont ezért, inkább mert rollból semmi jó hőst nem kapok.
Ma rolloltam 2k gem-ért event miatt, és ládából 10 (!) meritet kaptam. Szánalom ez az IGG, inkább tegyenek be olyat, hogy nem nyertem, ne alázzanak 10 merittel...!
-
vendingo
veterán
Ma pörgött egy Aries, aminek nemigazán örülök. Ha már van, akkor hol érdemes használni?
Alap teambe érdemes használni bázison?Amik bázison vannak:
PD
Cupid
Snow
TG
Druid
ImmoMindegyik 140-150+ szintű
-
sirmalac
csendes tag
Szerintetek mi a "dream team" a lost realmben? Így Lvl15ön már ad olyan csapatokat amik nem mennek le, mi lesz akkor később.. mi lehet az a szupercsapat ami mindent visz?
-
pcpunisher88
tag
válasz
robekraptor #7187 üzenetére
Nem is a death knightra van kirakva.valahol van ott egy kep rola.de a lenyeg h lesz
-
robekraptor
tag
válasz
pcpunisher88 #7186 üzenetére
de a wikin nincs ott hogy shardert lesz e vagy sem....
-
pcpunisher88
tag
válasz
robekraptor #7182 üzenetére
Lenni lesz mivel wiki-n is fent van.csak kèrdès hogy mikor
-
IMIIKE1998
őstag
Na jó, nem ad PD-t... Csináltam 3 smurf accot, egyiket csak ad...
-
vendingo
veterán
válasz
robekraptor #7182 üzenetére
Én mindenesetre elkezdtem a gyüjtést rá. Ha mégse lenne belőle semmi, akkor 40K shardból tudok szintezni pár herot.
-
Atus85
aktív tag
Whisky klánba várunk tagokat.
-
robekraptor
tag
valaki tud vakamit, hogy most tényleg lesz új shardos hős, vagy ez nost megint csak kitaláció, és. only gem lesz...kinaiaknál még nincs...
-
Atesz1998
csendes tag
válasz
robertinyo70 #7179 üzenetére
felnyomtam 100-ra, és tényleg jó mert lecseréltem a ninja-ra és így 1 millióval többet sebeztem
melyikre érdemesebb gyűjteni imo-ra vagy Grizzly Reaper-re ?
-
Atesz1998
csendes tag
válasz
pcpunisher88 #7172 üzenetére
miért ér többet a champion mint a ninja ?
fel tudom nyomni a championt is 100-ra mert van egy rakat kék és lila könyvem -
vendingo
veterán
Másfél évig nem pörgött se PD, se Cupid. Most 1 hónap alatt lett 2 cupid, meg 3 PD.
Random mi? -
Mike
veterán
válasz
pcpunisher88 #7158 üzenetére
ja
igazi menő ember 1 PD-vel megy Boss-ra(#7159) Csillagkuty
egyszerű: ha így is megvan a boss, akkor nem kell
egyébként meg cha jobb boss-ra mint a pala(#7165) Atesz1998
suc(#7172) pcpunisher88
ugyan miért hanyagolja ninját? teljesen jó kari az, gyors és nagyot üt
sokkal jobb mint a pala
persze ha lesz neki ütpsebb, cserélje, de nekem is van egy 150-es ninjam, nagyon is jó az -
pcpunisher88
tag
válasz
Atesz1998 #7169 üzenetére
Bossra kell succubus es champion is.ninjat vedd ki .lostba valtozo.ellenfeltol is fugg.pd tg druid alap es a masik 2 snow champ de itt akar szoba is johet valaki helyett pala is.raidbe pd tg druid snow champ es succubus.a lenyeg h ninjat hanyagold.ja es ha bossba nem sokat hasznal mèg a kis szint miatt sucu es champ akkor paladinod kell mèg tanknak egy ideig a csapatba.sorry az èkezetek miatt
-
robekraptor
tag
válasz
IMIIKE1998 #7170 üzenetére
nem a guildal van problémám, nem a vezetőséggel, mert tenyleg egy szuper csapat, csakhát egy ekkora csapatot nehéz kordában tartani. nekem konkrétan két emberrel van bajom, ami egyigazi butaságból indult, de ebbe nem megyek bele. még 1x.nagyon jó a csapat, komolyan mondom, ez lehet nálam is most csak egy hírtelen fellángolás, mert szeretek fentlenni, szeretek azemberekkel beszélgetni, mert jófejek. nem tudom, őszintén sajnálnám, mert a csapatmunkák, torch, messa minden jó. majd még meglátom.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
robekraptor #7167 üzenetére
Mi volt a gond?
-
Atesz1998
csendes tag
válasz
pcpunisher88 #7168 üzenetére
kérdezem hogy melyiket érné meg mert most építettem meg a 6. hero base-t és oda kellene de csak ez a kettő van, vagy még esetleg ki tudok rakni egy lvl 80-as championt 2/9
jelenleg ezek vannak elől:
PD lvl 107 4/9
TG lvl 104 4/9
Druid lvl 103 3/9
snowz. lvl 102 3/9
ninja lvl 101 4/9 -
robekraptor
tag
válasz
IMIIKE1998 #7166 üzenetére
de még igen, már nem sokáig.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
robekraptor #7163 üzenetére
Üdv, te nem a legenda007-ben vagy?
Mert van ott is egy ugyanilyen nevű játékos. Én is ott vagyok amúgy (IMIIKE1998).
-
Atesz1998
csendes tag
melyik hőst rakjam ki 6.nak ?
paladin lvl 86 3/9
vagy
succubus lvl 84 3/9 -
robekraptor
tag
Hunnia, lehet benézek
-
Csillagkuty
tag
válasz
pcpunisher88 #7160 üzenetére
Köszi! Akkor kap még egy frissítést, és annyi. Észrevettem, hogy ennél a szintnél sem olyan ugrásszerű a fejlődése már.
-
pcpunisher88
tag
válasz
Depression #7148 üzenetére
Ès mesára is.mielött ismèt megcáfolnál , mesa4 nèl tökèletes ahhoz hogy a towereket ès a boss melletti herokat kiüsse,mielött sm-et szobahoznád annyira gyenge a hpja hogy 10-bol 4x meghal az elejèn.
-
pcpunisher88
tag
válasz
Csillagkuty #7159 üzenetére
Amig boss1 et nyomod ès nincsenek coma-s heroid addig nagyon jo paladin.120-nal feljebb nagyon nem is èrdemes huzni
-
Csillagkuty
tag
Santát én is használom bossnál, messze a legjobb hősöm, a legnagyobbat sebez, a HP-ja is nagyon jó.
Nélküle raidre sem megyek, imádom, ahogy robbantja szét a pályát.Más:
Szerintetek Boss 1-nél Paladint érdemes lecserélni Championra vagy GR-re?Jelenlegi alapcsapatom:
Santa Lv123 5/9
TG Lv100 3/9
Druida Lv105 4/9
Paladin Lv 100 4/9
Succubus Lv100 3/9Paladint küldöm előre, míg őt gyilkolja a Boss, addig a többi hátulról lövi. Pala olyan 1-1,5 percet bír így.
Ha érdemes a helyére valamelyik másikat betenni, akkor feltolnám az ő szintjüket is. Persze a többi is folyamatban, csak még gyűlik a HB. -
pcpunisher88
tag
válasz
Depression #7148 üzenetére
Ha nem mondod èszre sem vettem volna h nincsenek távoli èpületek bossba.ha kicsit jobban megnèznèd hogy melyik hero mire kèpes akkor èszrevennèd hogy a santa lassitja a boss mozgását ès támadási sebessègèt.Hp-ja dmg is jobb.tg meg csak komázik.De ha ezt nèzed akkor ennyiböl tg-is raidre jo ha nem nèzzük a 1.5mp-s kòmát.amugy is mi a fenenek ennyi kòmás bossra ha mino 2.5 champ meg 3 sec
-
skorpio6369
tag
Hali!
HUNNIA klán bavárok uj tagokat.
Adó 10K might alatt ingyenes, utána 250-300 hetente.
Boss3 minden nap 20 óra, utána mesa. -
shokusogi
csendes tag
Sziasztok!
Hypnotise guild várja új játékosok jelentkezését,szépen fejlődő kis klán.Ha többet meg akarsz tudni rólunk akkor írj válaszolni fogok minden kérdésedre.Üdv:shokusogi -
Carry0714
csendes tag
Segìtséget szeretnék kérni a nagyoktól.
Szeretném a hõseimet kicsit felturbozni a crest-tekkel. Melyik hõsre milyen crest-et érdemes felpakolni?Druid 141 5/9 Heavy Blow 4/5
Immortep 137 5/9 Stone Skin 4/5
Thunder God 135 5/9 War God 4/5
Succubus 130 4/9 Heavy Blow 1/5
Cupid 128 4/9 Berserk 1/5
SnowZilla 128 3/9 Berserk 1/5
Champion 126 3/9 Stone Skin 4/5
Grizzly Reaper 124 2/9 Revitalize 1/5
Executioner 120 4/9 Berserk 5/5
Paladin 100 3/9 Bulwark 5/5
SnowZilla 100 3/9 Heavy Blow 2/5
Frost Witch 100 3/9 Berserk 1/5
Vlad Dracula 94 3/9 Revive 1/5Ezeket a hõseimet tartom valamire is.
A crest-jeim:
Heavy Blow crest
Scorch crest
Flame Guard crest
Blade Shell crest 1-2 szint
Slow Down crest
Sprint crest
Stone Skin crest
Tenacity crestMinden segítséget szívesen veszek.
Köszönöm a help-et. -
Mike
veterán
válasz
pcpunisher88 #7147 üzenetére
eh, 5/5 berserk, irigyellek
(#7149) AntAngel
az még semmi, 85-86 felé már 300k körül van(#7152) Nova96
az szép
de legalább a bányákat nem foglalják el -
AntAngel
csendes tag
Aaa.. de durva!! Lost Realm-ben felhúztam a hősöket lv 80ig, aztán a következő szint 81re cost 100000 blue crystal
-
Depression
veterán
válasz
pcpunisher88 #7147 üzenetére
Bossnál tudtommal nincsenek távoli épületek. A mikulás raidre és expedíciókra jó.
-
Tyutyu88
csendes tag
Nekem is így adtq pd-t!Naponta pörgetek!
-
IMIIKE1998
őstag
Már két hete nyomom a 150-es rollokat és csak kék hősök jönnek.
Mármint mostanában nem gyűjtöm össze.
-
smisa
őstag
válasz
pcpunisher88 #7143 üzenetére
Hát nem tudom hanyas skillek vannak de ehhez minimum 8/9 kell mert nekem 7/9 el ennyi nem jön össze
-
pcpunisher88
tag
válasz
Depression #7140 üzenetére
Èn pd imo druid champ tg sucuval 2 perc alatt csinaltam 50 millat bossban.kiprobáltam pd cupid santa minotaur druid champ es 55mp alatt lett meg az 50.Szoval ha aránylag nagy szinten vagy akkor elèg ha pd cupid ès champion bent van bosson,a másik 2 lènyegtelen
-
Mike
veterán
válasz
Depression #7140 üzenetére
aj, mennyi problémád van, komolyan, sírva fogok fakadni!
-
Tyutyu88
csendes tag
GyrosZabalok vár új tagogat!!:-)
-
Depression
veterán
válasz
DomanVilii #7139 üzenetére
Ezt mondom én is, TG brutál változata a mikulás, de két dudás nem fér el egy csárdában.
A santának is a távoli épületek kellenek, és nagy hátrány, ha a TG leszedi előle. -
hádzsime
tag
Sziasztok!
Kiesett ez a Santa Boom, gyorsan fel is rántottam 135 lvl 4/9, ins lv41+ 2es Blade Shell-el és 1/5 ös Berzerkje is van, viszont nem tudom hova is kinek a helyére rakjam be
jelenleg őket használom legtöbbet:
Druid 148 lvl 6/9 mindenhol
Immo 148 lvl 6/9 mindenhol
Cupid 148 lvl 6/9 mindenhol
PD 148lvl 8/9 mindenhol
Tg 148 lvl 6/9 bosson kívül mindenhol
SM 139 lvl 5/9 bosson kívül, ohova 6.nak befér
Succ 137 lvl 4/9 boss, ill mesa
Cham 132 lvl 3/9 csak bossszerintetek hova, kinek a helyére lehetne a leghasznosabban berakni?
-
Mike
veterán
FONTOS
Van itt olyan, akinek a google play elfogadta a visa electron kártáyáját?
itt azt írják, azt is elfogadják
vagy van olyan valaki aki tudja, hogy a paypal-os fizetés is lehetséges, és ha igen, hogyan?
köszi az infót!
-
zola79
csendes tag
Írtam privit még 16-án, de nem jött rá semmi válasz, pedig érdekelne.
Míg nem tudom, hogy mik az elvárások, addig a sajátomat nem akarom megszüntetni... olyan HB éhségben szenvedek, hogy megéri még a napi 50 shardért az a 1350 HB. De egy klánba olcsóbbra kijönne, és a HB is több ha kinyúvad a boss. -
Atus85
aktív tag
Whisky klánba várunk új tagokat.
-
pcpunisher88
tag
válasz
robekraptor #7125 üzenetére
Elmèletileg most 19.-èn kellett volna lennie a kinai frissítèsnek de nem jött.
-
Mike
veterán
válasz
IMIIKE1998 #7119 üzenetére
100-as legend hőst ne etesd meg senkivel, kell még az a might pont később
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Erre valaki?
-
mno
tag
válasz
IMIIKE1998 #7121 üzenetére
Mesa és lost realm teamben benne van, ezért nem engedi.
-
e=mc²
őstag
válasz
lakat van rajta?
-
IMIIKE1998
őstag
Amúgy a 100-as palát miért nem engedi consumeolni Vladba? Nincs garisonban és hero basen sem.. .
-
Carry0714
csendes tag
válasz
IMIIKE1998 #7107 üzenetére
-
Treavis
csendes tag
-
Herczi
senior tag
TH19 HBM O-ra ki milyen Base Designt használ? Igg forumon nincs engedélyem a csatolmányok megnézésére, szóval nem találok semmit, youtubon megint nem találtam, Caste wikit meg nem frissítették ezer éve.
-
repeek
tag
-
zola79
csendes tag
1. Sucu és sámán skilljei együtt hogy működnek? Összeadódnak, vagy amelyik előbb jött létre az csökkenti x %-kal, és utána létrejövő csökkenti a csökkentettet y %-kal?
2. "The higher level talent will only activate when the Crest Talent is the same as the Hero's Talent."
Ezt hogy kell értelmezni? A druida 5/5 blade shell-je csak 1-es szintűként funkcionál? -
zola79
csendes tag
Keresnék egy klánt, ahol nem feltétel a mindennapos részvétel (egy héten 4-5 napot biztosan rá tudok érni).
might: 7840
druid: 84, 5*, 3/9, blade shell 5/5
imo: 80, 5*, 2/9, war god 1/5a többi elit, vagy ordinary
-
Mike
veterán
Megnéztem az IGG-től a galaxy online 3-at (ha már reklámozta) nem tudom jó lesz-e, de elmúlt 2 órában azt nyomkodtam
-
shokusogi
csendes tag
Sziasztok!
Hypnotise guild várja új tagok jelentkezését,jó csapat,tapasztalat csere és nincsenek nagy követelmények.Guild boss fight illetve storm mesa,szépen fejlődő guild vagyunk gyertek,várunk.Üdv:Shokusogi -
ozolinsh
újonc
cso mindenki, klant keresek ahol normalis idoben vannak a bossfightok(estenkent), barmi tipp johet!
26k might, f2p, egyszemelyes sajat guildben 1es bosst verem egyedul de unom
normalis herok:
immortep 160/9* 5/9
grizzly 159/8* 6/9
druid 158/8* 6/9
cupid 157/8* 6/9
thundergod 155/8* 5/9
orksbane 151/8* 6/9
aries 149/8* 6/9
mindegyiken 80+os inscribe+succubus,atlanticore,stb.
-
DomanVilii
csendes tag
tegnap reggel összegyűlt a 2k+ gem, mondom elpörgetem hátha...
Kaptam egy cupidotrevive taleltel
gyorsan fel is húztam 6os skillig
már csak egy Vlad vagy Orc hiányzik
(vagy mindkettő)
jah a láda pedig 900 HB
-
vendingo
veterán
válasz
pcpunisher88 #7099 üzenetére
Én szerencsés voltam, mert amikor kezdtem a játékot vettem ~3000 gemet és adott 6-7 legendet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest