- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi erősítő építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hádzsime
tag
válasz
pcpunisher88 #5296 üzenetére
jobb felős sarokba tudsz változtatni a meglévő fiókok között majd
-
hádzsime
tag
válasz
pcpunisher88 #5296 üzenetére
Szia
Elsőnek készíts egy új gmail címet, ha minden oké vele, mobilon/tableten, egy új felhasználói fiókot kell csinálnod, és meglévő fiókként add meg neki az új email címet amit megcsináltál, hitelesítsd , meg legyen vele minden. Ha ez megvan akkor lépj be a játékba és kezdj neki az aréna építésébe, belugrik majd egy ablak hogy add meg a neved, és ha jól emlékszem ezután be tudod majd állítani hozzá a már szinkronizál gmail címet
-
pcpunisher88
tag
tudja valaki h hogyan lehet igg idd-t hozzárendelni gmail-hez mert csinaltam egy ujat es talaltam rajt 7000 gemet.amibol kiporgott aries pd succubuss druid ninja.
nem akarom elveszteni.segitsetek légyszi
-
Herczi
senior tag
válasz
TraPista #5290 üzenetére
Ezt a játékot, túlzásokkal persze, de lottohoz tudnám hasonlítani. Valaki egy évbe párszor vesz lottot és aztán nyer, valaki minden héten vesz több szelvényt is és soha sem nyer, az esélye persze mégis nagyobb. Itt ugyanez van, ha nem költesz rá semmit is pöröghetnek ki jó dolgok, viszont ha költesz rá, lehet akkor sem fognak kipörögni az áhított hősök, képességek.
-
TraPista
csendes tag
Sziasztok!
Közel egy éve játszom. Nem költöttem egy fillért sem és most kicsit elkenődtem, hogy így labdába sem rúghatok olyan játékosokkal szemben, akik hajlandók áldozni rá. Jól gondolom, ha a rendes ütemben szerzett javakat fordítom hősök szerzésére, akkor esélyem sincs új, komolyabb hősökre szert tenni?
Köszi -
robertinyo70
tag
válasz
soultrapp #5287 üzenetére
Szia!
A lila hősöket érdemes fejleszteni,ez így igaz,de amíg nincs minimum 5 lila addig az eliteket is nyomathatod.
Ha meg van a Druida az az első,ő tölti az életerőt mindenkinek mint az Angyal csak Ő sokkal erősebb.
Nem a Hősöket kell pergetned ennél a küldetésnél hanem a hősök másodlagos képességét.
A Talentet.
Ha van ilyen kártyád akkor ezt használva nem vonja le a 300 gemet,de meg kapod az érte járó jutalmat,így gazdagodhatsz 300 gemmel. -
soultrapp
senior tag
helló!
ezekből a hősökbol melyiket érdemes fejleszteni?
plusz van még egy maraduer,és kettő nap múlva lesz egy druida is.kuldetesnel:refresh a hero talent mit kell csinálni?
300 gemet adna.azt hittem hőst kell pörgetni és pörgettem kettőt 150ert, de nem sajna.
köszi a válaszokat előre is.
az lemaradt, hogy 5hősöm lehet egyszerre.
-
Mike
veterán
hű basszus, a mai boss fight jobban sikerült mint a tegnapi
kipróbáltam mi van ha ARI-t (lvl 105) rakom be CHA (lvl 125 - de mindkettek 3k körül sebeznek) helyett, hát 300k-nál már fél brigád feküdt, szal inkább visszaraktam CHA-t és onnantól kezdve az ellefél folyamatosan kómában volt, egyszer se tudott ütni, úgyhogy a maradék 2,5 milliót szépen egy huzamban 2 és fél perc alatt levertem
persze mindkét varázslatot használtam (nem tudom számít-e valamit ha nem használom, több HB-t kapok vagy valami?)kérdésem: bepróbálkozzam a boss2-vel?
-
nonee
aktív tag
Facebookon a Végzet clánt hogy találom !!?üdv
-
beci0330
tag
válasz
masterfghdd #5276 üzenetére
Pumpkin , cupido ezeket kapták a cardért!
-
Mike
veterán
hát köszi, persze ésszel fogom csinálni, meg addig veszek 50 gem-ért, amig van értelme
nekem nem jön össze napi 10k, boss-ból most jött 3750, Baronként kapok 1500-at, van a napi ajándék 500
arénában tartom magam a 70/óránál az meg 1680 meg a feladatokból is jön ugye 1-2kna jó, ez már van kb 10k naponta, de napi 15-20k-t biztos nem tudok összeszedni
(pedig jó lenne- belátható időn belül tudnék 140 fölé menni a hősöeimmel)
a pörgetést meg hagyjuk, azzal is el lehet cseszni egy csomó gemet értelmetlenül
hősből CUPID kellene meg VLAD más nem nagyon
de szerintem előbb felfejlesztem ARI és SNZ-t addig tök felesleges új hero
ja, talentet azzal cserélek, vagy a feladatban kapott ajándékból
-
Mike
veterán
Köszi a segítséget, a boss 1 simán megy 5--6 perc alatt
-
beci0330
tag
Hy! Ki mit pörgetet lengedary hiro cardért?Mert van 2 játékos akiről tudunk eventet kaptak.
-
tuszy
tag
Azért én óva intenélek a gemet HBra trade-től, mert nagyon nem éri meg. Ha csak a rang, boss és expedition-ból szerezhető napi gem mennyiséget nézem, még ha csak boss 1et is csinálod napont összejön min. 10-15k és magas rankot nem feltételezek. Nekem pl csak ebből a 3ból összejön ~28k HB.
A napi 2 questből is min. 2k de ennél inkább több. A riad, Hero trial, dungeon és aréna HB már csak kiegészítés, bár ha arénát egyáltalán nem csinálod akkor is az óránkénti min. 50ből is 1200 jön naponta.
Ha ezeket mind össze adom, akkor napi 15-20k HB nagyon simán össze kell, hogy jöjjön még 30k might szinten is, nekem 57k might-al ez napi szinten kb. 30-35k.Szóval ne pazarold a gemet HBra, az értékesebb annál, és inkább pörgess herot, ha valami hiányzik, vagy talentet cserélj (bár erre lehetőség szerint meritből vehető talent refresh cardot használj, és akkor bekasszírozhatod azt a 300 gemet is)
-
vendingo
veterán
válasz
masterfghdd #5272 üzenetére
Kell nekik a pénz... Majd jó sokan veszik a gemet, hátha adja nekik.
Lehúzás az egész.
Ha már gemes hős, adjanak neki egy fix árat gem-ért, mondjuk 15 ezer gem, de akkor garantáltan megkapod vagy valami ilyesmi. Mondjuk így is eléggé lehúzás lenne.
-
masterfghdd
csendes tag
Hát bakker ha ez igy tényleg igaz a drakularol nem csak valami cheater video akkor sikerult az igg.nek egy kurvara kiegyensúlyozatlan hőst teremteni.
-
Nova96
őstag
válasz
Saskakas18 #5268 üzenetére
Kicsit OP.
-
zed111
csendes tag
válasz
Saskakas18 #5268 üzenetére
Hű, ezt megtaláltam én is
A végén a kiskatonák azért kellettek!
-
Saskakas18
tag
-
pcpunisher88
tag
Valaki elmondana h a mai event az hogy mukodik.a moltanika rank-os.ha jol ettem akkor a jelenlegi felallas szerint ha veszek 19320 gemet amibol 16800-at szamol el mivel a bonusz most nem szamit akkor tobb mint valoszinu h bent leszek az elso 20-ba megkapom a moltanikat vagy csak bonusz mentes gemmel kerulok a listara?
-
zed111
csendes tag
Na feltoltam Vlad Tepes Drakesz bácsit 120+ -ra és 6/9-re. (hála a sok tartalékolt könyvnek és shard-nak) Betettem a Snow helyére.
Megy vele a HBM "H" garrison nélkül simán. Előtte egyszer sem sikerült. -
hádzsime
tag
válasz
Shokkolo #5264 üzenetére
Mert akkor te kinek a helyére raknád? Druid,Molt szerintem kihagyhatatlan, nem tudom melyiket tartod gyengének a TG, Immo, GR 3masból, de ilyen szinten/skillel már mindegyik rendkívül jól területizik, max GR de ugye igazából ilyen szinten válik hasznossá , Snow nagy HP-val, only joker hero, de szerintem Vlad erősebb/hasznosabb tud lenni HBM-en mint azt írtad te is.
-
zed111
csendes tag
Pörgött egy Vlad. Érdemes-e húzni (a meglévő hősök mellé)? Mi a tapasztalat vele? Állítólag egyedül viszi az "I" HBM-et is.
Hősök:
lvl143 Moltanica 6/9
lvl141 Druid 5/9
lvl140 TG 5/9 (uncapped)
lvl139 Immo 5/9
lvl138 Snow 4/9
lvl133 GR 5/9lvl120 AC 4/9 (capped)
lvl100 CH 3/9 (capped)Szóvan van Molt meg Vlad, bezzeg PD, Cupid sehol... (egyik smurf-on pedig már 3 cupid figyel...)
-
Ocygord
újonc
válasz
pcpunisher88 #5256 üzenetére
Cupid alap hos en azt fejlesztenem a helyedben . Ugyan igy mesanal erdemesebb berakni mindt sm
-
soultrapp
senior tag
helló!
Mesa-nal, hogy lehet joinolni teamhez??,mert nekem mindig elszamol vagy 15 másodpercig aztán újra és újra. -
pcpunisher88
tag
Szerintetek melyiket fejlesszem elobb:sm lvl 100 2/5 tenacity vagy cupid lvl 100 3/5 berserk.mind a ketto 4/9 es mesaba edemesebb sm-t beraknom cupid helyett?
-
Mike
veterán
emlékszem, hogy volt itt valaki aki csinált magának guildot, és csinálta a boss-t egyedül. Milyen szintű heroi voltak, és egy sima lvl 1 bossal mennyi HB szedhető össze ha tök egyedül vagyok?
-
Mike
veterán
arra kérnék tippeket, hogy az istenbe szerezzek belátható időn több száz ezrenyi HB-t
ugye lett egy snowzillám, annak kellene 20k + 30k + 50k hogy utolérje a többieket
az Aries-nek szintén 30k + 50ka többi hősöm meg lassan eléri a 140-es szintet, a többieknek akiknél raidelek, akikkel arénázok, sokaknak már minden hősük 140 feletti, na az meg fejenként 100k
tehát mostanában össze kelleen szedni 180 ezret
aztán még idén legalább 400-600 ezretigy elsőre azt mondom, kivitelezhetetlen
-
Mike
veterán
válasz
skorpio6369 #5239 üzenetére
skorpio:
nem is tudod mekkora örömet okozott nekem ez a stílusú válaszlegyen szép napod!
---
voxi:
hja, mesa pd nélkül értelmetlen, de ha van mind a négyünknek, na az szép látvány---
atus
akkor én emlékeztem rosszul, mert a wikin mintha azt írták volna, hogy nem ad special legendet HB-ért, de akkor ezek szerint tévedtem -
Voxi
csendes tag
Legendary Hero Card dobott már valakinek PD-t? Itt http://castle-clash.wikia.com/wiki/Items ugyanis azt írja, hogy csak ezek: Vlad Dracula, Minotaur Chieftain, Spirit Mage, vagy Moltanica eshetnek. Ha nincs PD a csapatban semmit nem ér az egész
Hiába tolom maxra a Frost Witch-t,hiszen azért mert az ellenfél lelassul a csapatom még nem lesz gyorsabb pl. messa-ban.
-
Mike
veterán
válasz
pcpunisher88 #5230 üzenetére
gemroll hőst nem ad HB-ért
ha adott, akkor az bug
örüljetek neki -
Dualblade
csendes tag
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem.
1.A Dungeonokért lehet kapni azt a kis tűz ikont ami kell a hősök fejlesztéséhez az csak onnan esik vagy lehet szerezni máshonnan is? És mi van akkor ha nem elég ami van de nem tudok dungeonban tovább menni gyüjteni?2.Hogy lehet ujra kezdeni a járékot ugyanis letöröltem felraktam ujra és ugyanonnan folytatta.
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Mike
veterán
válasz
pcpunisher88 #5220 üzenetére
az 500hb kamu, abból nem ad legendásat
-
Mike
veterán
válasz
skorpio6369 #5211 üzenetére
ehehe, 170-270? emlékszem milyen habzó szájjal keltél ki amikor valaki heti 50-et szedett, még nem is olyan régen
-
pcpunisher88
tag
válasz
robertinyo70 #5223 üzenetére
Egyszer biztos kiporog csak ki tudja h mikor
-
Ocygord
újonc
-
Shokkolo
addikt
válasz
robertinyo70 #5223 üzenetére
örülj neki, se aries, se cupid se semmi nem pörög egyeseknek.
ac volt a max ami kipörgött.
imo, gr mindkettőt meg kellett vegyem, pedig közel 100k gemet elpörgettem az 1 év alatt kb -
robertinyo70
tag
válasz
Hát ez nem jó
Aries 2 pörgött Cupid 1 Snowzilla meg már a harmadik.
Ezek szerint lemondhatok a PD-ről? -
Treavis
csendes tag
válasz
Semmi máson nem múlik csak a szerencsén. De szerintem nekem előbb lesz 20 PD-m, mint Cupidom.
-
vendingo
veterán
válasz
500hb-ból?? aha... Abból még kék se jön, pd meg végképp nem...
-
-
pulguinha
aktív tag
válasz
laca17kecske #5216 üzenetére
Jaaaa, igen azt igyekszem mihamarabb megcsinálni hogy pörögjön. igazad van, azt elfelejtettem
De nézegetem miket irtok, kinek mi van... Én meg amiket porgetek (takonykak vagy elit...már mind megvolt vagy 6szor) napi 1000 gems kevés lenne.
De lehet az ima segítene
-
laca17kecske
csendes tag
válasz
laca17kecske #5216 üzenetére
Szívesen segítek
-
pulguinha
aktív tag
válasz
laca17kecske #5213 üzenetére
A guest alatt az Achievements-ben lévő feladatokra gondolsz? A guestet mint kifejezést a játékon belül a wikin nem találtam meg. Az ach-ban szépen haladok, már van aminek a végére is értem. A card szuper ötlet, köszönöm! Már vettem is!
-
Treavis
csendes tag
Miért nincs egy rohadt trade opció ebben a játékban...
Cupid, Aries és többé kevésbe Drakula, ezekre vadászok, erre ma leesik már a 3.PD-m.
(az egyéb végtelen számú shardos herot már nem is említem). Miért nem lehet ezeket elcserélni másokkal, vagy eladni valami hasznosért (shard, merit gem)?!
Igaz, hogy hülye kérdés, mert akkor nem dőlne a $$, de akkor is.
-
pulguinha
aktív tag
Hogy lehet értelmes tempóban gemseket gyűjteni? A logolas, meg lopkodas, aréna kb 30at ad egy nap. Legutóbb 4500at elporgettem, kaptam egy hőst... Így sose lesz semmi értelmesem a PD-n kívül, AC es Paladin eddig nem sokat ér számomra
-
skorpio6369
tag
Szia Bogesz!
Nem fizetted az adot rendesen, hetek otta, ezért lettél kirakva!
Egyébként fura, hogy nem is tudod, melyik klánba voltál!
Várunk tagokat a hunnia klánba, adó heti 170-270 shard, eredménytől függöen.
Kicsiknek 170 shard.
Boss kezdés 20 ora minden nap!Ado fizetése kötelező!
-
Nova96
őstag
válasz
laca17kecske #5208 üzenetére
Agyrák és infarktus mert nem jött semmi a kapott gemből?
-
laca17kecske
csendes tag
Karácsonyra szoktak a játékosok valamit kapni a játékban a játék készítőitől?
-
Mike
veterán
válasz
laca17kecske #5205 üzenetére
ezt akartam írni én is, de aztán a végén kitöröltem
csak viccből írtam hogy nem teszed be
-
Mike
veterán
tuszy, többször láttam hogy meghívtál storm mesa-zni, de soha nem aktiv mire rákattintok
pedig jó lenne olyanokkal akiknek van PD-jük, és 100-120 körül járnaklaca, helyes
-
Mike
veterán
válasz
laca17kecske #5198 üzenetére
vagy veheti úgy is, hogy rollort 150 helyett 125-ért
arénába nem baj, hogy nem rakod be a suc-ot, legalább le tudlak győzni
és igen, immo jó raidnél is
és TG is, szépen szétcsapkodja a heroimat az ellenfél távolról
de hát valamit, valamiért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Tv! 55"/4k/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp/Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD, i5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest