Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
admi99
csendes tag
válasz
Depression #6984 üzenetére
Igazából azért vannak egy szinten mert elore megvolt a HB mindegyikre és egyszerre húztam fel őket
és keveset raidelek csak ha kell a pénz, ezért is nem jön sok XP meg csak hbm c Megy
-
e=mc²
őstag
válasz
pcpunisher88 #6996 üzenetére
+ egy kis bonusz csajszi?
-
robekraptor
tag
válasz
IMIIKE1998 #6994 üzenetére
nálam a gyűjtögetés nem jött be. nekem a cupid is és a vlad is úgy jött, hogy belépés után pörgettem 1et. még egy miki vagy egy ork lenne jó
-
Shokkolo
addikt
válasz
Soulmaster #6991 üzenetére
ehhhhhh, sose kaptam 2 legendet főleg nem 2 "drága" legendet egyszerre
A mamlasz orc pedig igencsak jólenne -
IMIIKE1998
őstag
válasz
Soulmaster #6991 üzenetére
Én tuti újrakezdeném, ha nekem jönne ilyen kis accon.
-
keszo
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek.
-
keszo
őstag
vlad.nak mi a jobb 2/5 Revitalize
vagy 4/5 Revive? -
shokusogi
csendes tag
sziasztok!
hypnotise guild várja új tagok jelentkezését,megbeszélt időpontban napi boss fight illetve tapasztalat csere és szépen fejlődő guild.Nincsenek nagy elvárások shardban,.várunk gyere.jó játékot. -
Mike
veterán
válasz
Depression #6984 üzenetére
jó meglátás!
-
e=mc²
őstag
válasz
Depression #6981 üzenetére
Csak egy kis pontositas, ami kisse zavaro: A hosok ordinary (zold), elite (kek), legendary (lila) lehetnek.
A druid, tg, santa nem elite, hanem legendary.
-
Mike
veterán
a legjobb
400 piros kristályt ad
#6971 admi99
druid#6981 Depression
azért ahhoz, hogy mind 83-as legyen ki kellett pengetnie darabáért 20k HB-t ami az elején nem kevés, kiskarinak is csak 2 80 fölötti hőse van
jó igaz, én alig játszom veleés én is valahol 6-7k mightnél állok
annyival vagyok beljebb, hogy kipörgött Miki, aki azért elég jó HBM-ben55 napos vagyok, igaz nem nagyon játszom vele, csak ha van kedvem
-
Depression
veterán
Nekem csak 7k might-om van, 25 napja játszok, és van lvl105-ös karim, mindössze 3 elittel tolom. (SB, TG,druida)
a 4/9 nem a világ, elég hamar össze tud jönni.
Élményjátékra menj, azaz azt húzd, amit szeretsz látni csata közben. ilyen kis szintű karaktereknél még nem fogja megváltani a világot, akármelyikre is költöd.A kevés játékot arra írtam, hogy a druidát nekem 3 nap alatt sikerült felhozni lvl 75-re, csak raiddel. Vagy te vagy nagyon szerencsés, hogy ennyi elited van, vagy én nagyon szerencsétlen, hogy 3 hét alatt egyetlen elitet pörgettem ki. TG-ot shardból vettem, a druidát meg most kaptam daily rewardból.
-
admi99
csendes tag
válasz
Depression #6973 üzenetére
Szia!
Kösz a választ, de szerintem ez nem Ilyen egyszerű. Meg játszok én de még csak 8k a might-om és az exp könyveket megtartom, hátha jön valami jó , pl: Pd vagy Drakula
-
e=mc²
őstag
válasz
Depression #6978 üzenetére
Azok a herok, amit shardert megvasarolhato, ugyanugy kiporoghetnek, mint a slimeok.
Ha sok a shardod en slime-ot vennek, es egy-ket hos skilljet huznam feljebb egy-egy szinttel.Shardot klan fejleszteshez is lehet adakozni.
-
Depression
veterán
Shardokat hero-ra, vagy inkább slime-ra érdemes költeni?
Shardos elit hero elvileg úgyis jön idővel, nem? Van más felhasználási lehetőség a kettőn kívül? -
Voxi
csendes tag
szerintetek meg lehet csinálni PD nélkül a BOSS2-t, egyedül, 140-160 közötti hősökkel?
-
storm3
senior tag
Meritből talent refresher card mellett mit érdemes még venni?
-
admi99
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyiknek a skilljét húzzam fel előszőr 4/9-re? :
Druid lvl 83, scatter 2/5
Gr lvl 83, heavy blow 1/5
TG lvl83, deadly strike 1/5
immo lvl83, war god 1/5
champion lvl83, berserk 1/5És milyen base type-ot ajánlotok th12-re és th13-ra?
Válaszokat előre is kösz mindenkinek. -
Depression
veterán
válasz
robekraptor #6966 üzenetére
Én meg csinálnék 2000 fake acc-ot, és az összes überritkát elcserélném valami ordinaryra a fő acc-ból
-
AntAngel
csendes tag
válasz
robekraptor #6966 üzenetére
Ne is fájditsd a szívem!!!
-
Magli
csendes tag
válasz
IMIIKE1998 #6935 üzenetére
nekem is pár napja
-
AntAngel
csendes tag
válasz
pcpunisher88 #6963 üzenetére
Jaaa!!!
Köszönöm
Az nekem messze van asszem -
vendingo
veterán
válasz
DomanVilii #6959 üzenetére
Nálam is sokszor van ilyen. Próbáld többször indítani, valamikor első valamikor 20. próbálkozásra tölt be nálam.
-
Magli
csendes tag
válasz
IMIIKE1998 #6904 üzenetére
köszike
-
DomanVilii
csendes tag
valaki meg tudja mondani a Bluestacks miért nem indul el?? csak tölt...
Esetleg találkozott-e valaki ilyennel. Már 3x raktam újra -
AntAngel
csendes tag
Sziasztok!
Mi alapján van számolva a dungeon? Vagyis mit jelent a z hogy 40-es? -
pcpunisher88
tag
12.000 shardom van.azert nem nyomom el mert általában akkor szokott nem adni mikor egy heroval skill szintet lepek.zold konyvem is van vagy 600 de azt questnel igy os ugy is adja mèg ha gyorsan is csinálom meg.tegnap mesa 3 ban is jott zold kèk lila ès csak 340 shard jött össze.de ma megnèzem ismèt h mennyi gyűlik
-
-
Mike
veterán
válasz
pcpunisher88 #6954 üzenetére
nem hiszem hogy pech sorozat, inkább tendencia
én is összevissza csinálom 32-40 között, a múltkor egymás után 2x! is adottde az is lehet, úgy gondolja túl sok van
mennyi shardod van?pl. megfigyeltem hogy zöld könyvet is akkor ad, ha az lemegy 100 alá
-
pcpunisher88
tag
Probaltam ugy hogy 39-40-39-40 de semmi.csináltam sorba is hogy 37-38-39-40.szinten semmi.probáltam ugy is hogy nèha expertet nyomtam de ugy se ès probáltam teljesen más csapattal.akior egyszer bejött aztán 10 körre megint semmi.azt hiszem ez egy ilyen pech sorozat ami havonta visszatèr egy hètre.
-
Mike
veterán
válasz
pcpunisher88 #6947 üzenetére
próbáltad úgy hogy váltogatod, és nem mindig a 40-est csinálod?
szerintem is csökkentették
régebben sokkal többszőr adott, most inkább csak elvétve
-
Treavis
csendes tag
válasz
pcpunisher88 #6947 üzenetére
Nekem ma egész szépen jött. Kb. 600 shardot kapartam össze, de nekem is egyre több az 5-ből semmi. Azért régebben legalább egy, de inkább kettő adta. Amúgy az a 28% nem éppen annyi a wiki szerint se (vagy már frissítették).
"100% completion ~ 14% chance of Shards
50-99% completion ~ 7% chance of Shards"storm3: Osztom vendingo véleményét, én is Tg-re gyűjtenék. Champot még megéri talán megvenni a bosshoz, de Paladint még véletlenül se. Ő az akit 100%, hogy ki fog pörögni valamikor, és ennek ellenére sehol sem fogod használni.
-
storm3
senior tag
Paladin/Champion "ér valamit"? Shardból vennék hőst, jelenleg csak Samurai-om van Legendary,a többi töltelék elit és ordinary.
-
pcpunisher88
tag
Nekem a mai dungeon termèsem 28-bòl semmi.lassan azon sem kell meglepődnöm hogy ha egy darab shardot sem kapok egèsz nap.wikin lassan frissithetnèk azt az állittolagos 28% esèlyt.
-
Mike
veterán
válasz
Padawan333 #6939 üzenetére
"védők kapnának valami bónuszt"
akkor te sem tudnád visszafoglalni
-
Mike
veterán
válasz
ja, ez ilyen
bemegyek fele másnál van
leverem, nem verem lebemegyek kicsit később, már megint pajzs van rajta
erre mondtam, hogy olyan ez mint a szarvasbika amikor őrzi a területét
fel is fejlesztettem nemtomhányas szintre a bányáimat, most fele anynit adnak óránként mint az alatarok, kevesebb, de legalább biztosattól is falnak megyek amikor a 9-12 pontos harc ad egy bronz kulcsot
ám nem mindig ugyanaz foglalja vissza, és ha hagyod, akkor váltakozik a tulaj
(#6941) AntAngel
ilyen mindenkinek jól jönne, nem is lesz ilyen soha -
Mike
veterán
mai termés:
roll: zöld zselé
napiból speckó hero kártya: SUC
legend kártya: GRnem Vlad vagy Miki, de legalább az a dilemám megoldódott vegyek-e 7k-rt GR-t
(#6934) Shokkolo
pedig jó a fagyi
ha nem cseszed el (volt már erre precendens) kb azt támadsz meg akit akarsz raidnél (azokból akit ad ugye), veszteség nélkül
nekem csak vladra (és ac-ra is, de vlad veszélyesebb, főleg 160 feletti) kell vigyázni, ha beindul fexik az egész brigádom (erre is jó a fagyi)enyémek 150-160 között vannak, IMMO, ARI, SUC, PD, DRU, TG
-
AntAngel
csendes tag
Kár hogy nincs Hero trade. Jó lenne cserélgetni vagy eladni. nem hiszem el hogy nem adja meg PD-t
De már van két Ork, 3 Cupid, 3 Snow, 2 GR amit sajnálok costume-ba dobni,de csak ott vannak.
Nem hallott vki ilyesmi tervről? -
pcpunisher88
tag
válasz
Ja igy már èrtem.nálam ugyan ez a helyzet.a lost realm egy szar ès a battle altarok ráadásul nem is adnak annyit h megèrje rajta idegeskedni.egyszer bekapok rajta egy moltanicat ès egy ariest aztán cseszhetem.arena-ban nekem sikerult 3-4k körül maradnom de már 180-as pdk ès ninotaurok jönnek igy esèlytelen feljebb jutnom.ha vissza csuszok legalább kapok körönkènt a 40et
-
Padawan333
tag
válasz
pcpunisher88 #6932 üzenetére
Ja raidnél tudom hogy ledarálnak akármit csinálok.Én elsősorban arena+lost realmre gondoltam.Arénában ha eret vágok se jutok 5000 fölé de felesleges mert másnap 14000 vagyok.Lost realmbe nem vicc már undorom van bemenni mert a battle altarok...minek azok most komolyan?Elfoglalom visszafoglalja,megint elfoglalom másnap megint az övé,és ezt játszom mióta van lost realm.Legalább a védők kapnának valami bónuszt vagy valami.
-
grimm2
csendes tag
Sziasztok.
Az mitől van hogy a guild chaten nem minden üzenetemet jeleníti meg ? írok valamit és némelyiket megjeleníti, némelyiket nem. Lehet valamit én csinálok rosszul
-
IMIIKE1998
őstag
Na a special legendary hero card egy Grizzly Reapert adott.
-
vendingo
veterán
válasz
Padawan333 #6931 üzenetére
A raid olyan, hogy nincs az a team, vagy báziselrendezés, amit egy jó csapattal ne lehetne leverni 100%-ra.
Én legalábbis nem találkozok olyannal, akit ne tudnék leverni, pedig nincs kiemelkedően jó csapatom.
Benyomom a sebezhetetlenséget, a frenzy-t meg a fagyit és volt csapat nincs csapat. -
pcpunisher88
tag
válasz
Padawan333 #6931 üzenetére
Raiddel ne is foglalkozz h. levernek.nincs olyan ellenfèl ahová nem lehet bejutni, lehet az akár a top 10is.
-
Padawan333
tag
válasz
Depression #6913 üzenetére
Annyi azért nem olyan 1k dodó ment bele,de az bánt hogy nem adott Vladot.Hiába a mino,ork,aries,pd,cupid,sm stb. jön egy basic shard team ilyen tg,dru,cha,gr,immo és letapos mert 170+.Hiába vok 153 pd is 4/5 bers majdnem 9/9,többi is 4/5revive meg 3/5revi szal nem szar talentek,van 70_80 ins is,de a stun miatt meg se bírok mozdulni néha.És egy forintot se fizetett.Ha most kezdeném ugyanígy csinálnám én is.
-
tuszy
tag
28% shard drop (ha jól emlékszem) ezt teszi
Van, hogy 10ből 0, van, hogy 10ből 8.
Storm3:
Nekem a free gemeket nagyon szar %-ban szokta megadni, már hónapok óta meg sem nézem, hogy milyen free gemes topjoy szarok vannak, mert 100ból 3 adta meg.... (mindegy, hogy bluestacken vagy telón...)
-
Mike
veterán
nektek sem ad shardot mostanában a dungeon? eddig azért hébe-hóba adott, de most egyszer sem 10-ből
milyen már ez? -
storm3
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #6925 üzenetére
AndyPct probaltad? hatha az mukodik.
-
e=mc²
őstag
válasz
Chuzzlee803 #6920 üzenetére
Normalis igen, de altalaban a 3 epito eleg szokott lenni.
Gembol inkabb host vegyel (roll - porgetes).
-
Chuzzlee803
aktív tag
Sziasztok! Elkezdtem játszani ezzel a játékkal, eddig nagyon érdekes. Majd ha lesz kérdésem, itt mindenképp felteszem.
Amúgy jó ideje itt porosodott a tabon, és valamiért folyamatosan kaptam azokat a rózsaszín izéket, és most kapásból 5 építőm van
Normális ez amúgy?
-
sirmalac
csendes tag
válasz
IMIIKE1998 #6918 üzenetére
a klánomba tegnap valakinek bejött..
-
Mike
veterán
válasz
IMIIKE1998 #6915 üzenetére
pala
-
IMIIKE1998
őstag
Holnap kapok egy Special Legendary Hero Cardot. Kíváncsi leszek, mit ad
-
Depression
veterán
válasz
Padawan333 #6912 üzenetére
Gondolom elborult az agyad, mikor 300k-et ráköltöttél egy ilyen játékra...
-
Talamin
csendes tag
Sziasztok!
Hogy tudnám növelni Druidom Healját? ha csak egy kevéssel nagyobbat healna, benn tudnék maradni boss 3mon :/ jelenel 137es 5/9 2/5 berserk, inscribe lv41es full 2 Scorch -
Shokkolo
addikt
válasz
IMIIKE1998 #6906 üzenetére
az AL az esetek 99% -ában nem sokat ér, szóval a helyére mehet vlad
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
IMIIKE1998 #6902 üzenetére
Ki helyére tegyem be a Vladot, és milyen talentet érdemes rá rakni?Atlanticore
Ninja
Druid
Champion
Thunder God -
Magli
csendes tag
Sziasztok!
Vki segítene, hogy pc-n is tudok játszani ezzel a játékkal? Vagy csak mobilról vagy tabletről lehet nyomni? Csak mobilról tolom, tabletem még nincs gondoltam megnézem notin mert már zavar, hogy olyan piciben látom az egészet, meg a chat is marha lassú így. Tudna vki küldeni linket ahonnan telepíthetek vagy elérem a játékot?
Előre is köszi a segítséget -
IMIIKE1998
őstag
Ma pörgettem egy Vladot
2300 gemből -
bokorugró
tag
Pörgettem egy pixit. Akinek van, annak mi a tapsztalat vele, éremes húzni? Jelenleg ezekkel tolom: driud 180, tg180, pd 179, immo 179, gr 176, cupid 176. Egyelőre nem látom, hogy hol lenne jó. Talán arena (de ezzel nem foglalkozok) meg lost realm, csak kérdés, hogy megére-e ennyit a húzása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest