- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
admi99
csendes tag
Sziasztok!
Egy kedves, megbízható, online klánt keresek, ahol nem nagy a heti adó, van rendszeresen torch battle es minden nap boss 2-3 van.
Might-om: ~24000
Üzeneteket várom. -
-
Skandar81
csendes tag
Tudja valaki, hogy LR milyen időközönként frissül (új csapatok, új ládák)? Azért kérdezem, hogy milyen időközönként kellene ránézni, hogy dobott e '?'-et.
-
Mike
veterán
na akkor egy kicsit a fogalmak, mert nem egyről beszélünk
egy hősnek van az első talentje, amit csak pörgetéssel lehet megváltoztatni
van a második talentje, amit crestekből lehet összerakni, az az a 4 darab valami
lehet, hogy jobban járnál, de nem biztos
ugye a flame guard alapból elnyel valamennyi sebzést, ha jól emlékszem a lvl1 8%-ot a lvl2 11%-t
a scorch ellenben 100%-ban megvéd, de csak bizonyos százalékban működik
könnyű kiszámolni
bekapsz 1000 sebzést ütésenként pl., akkor melyik éri meg jobban
inscribe pedig az a szint ami jelen esetben 81-es. ezt telejesen jó szerintem, nekem is ennyi a 9* hősökön kivül, nekik inkább 85, PD-nek 87 de ha lesz elég kék kristályom szeretném elvinni 100-igszal a válaszom, ki kell tapasztalni, ki kell számolni
illetve ugye azt tudod adni amid van
ami még érdekes lehet boss-nál az a slow down, ha midnekinek azt adsz akkor az annyira lelassítja a bosst hogy perma sem kell hozzá, hogy ne tudjon megütni, de ezt itt olvastam, nekem erről nincs tapasztalatoma forge-nál szeirntem véletlen, bár lehet vannak kategóriák, mint ahogy a crest zsákokban sincs mindenféle crest
-
keszo
őstag
konkrétan arra gondolok,hogy a fenti példánál maradva
a TGnek adott a 3/5 revi-je ami a crest talent és macerás a cseréje
inscribe alatt mit érdemes ilyenkor hozzá párosítani ( 4db akármit) hogy esetleg még hatásosabb legyen.
nekem jelenleg 4db "Scorch" van LV81-gyel
esetleg jobban járnék mondjuk ha Flame Guard lenne rajta?más:
próbáltam keresni de nem találtam, hogy két "talent" összekovácsolásánál mi lesz belőle(#7990) Mike
bocs közben azért rájöttem mit írsz, és megtaláltam
-
keszo
őstag
Haliho
van valahol olyan leírás hogy mondjuk adott egy
TG aminek 3/5 revitalize a talentje akkor milyen inscribe-bot érdemes rárakni
vagy
Druid 4/5 berserk mellé milyen inscribe jó? -
Mike
veterán
válasz
kiezTe90 #7985 üzenetére
szia
a HBM az egyik legjobb shard forrás, igen
emellett még a dungeonokból lehet szerezni, főleg a kék tetősökből (asszem elit a neve?)
illetve a napi feladatokbóla sárga pajzsot meritnek hívják, azt Mesa-ból tudsz szerezni,
illetve az arena épületben az expeditionok megcsinálásával -
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Most kezdtem el a játékot.
2 kérdésem lenne.
Shardsot honnan a legkönyebb szerezni kezdetekben? Én folyamatosan rámegyek a falumba arra a teleport kapura (az van feléírva fight now) és kivédem a támadásokat.
Valamint van a warehouseban azt a sárga pajzsot?Köszi előre is.
-
Skandar81
csendes tag
Tegnap feltettem a bluestaks-et, rá a 66-os verziót, top10 barátlistára. Ma reggel először sikerült egy Reflects-es démont kinyírni...
Life drain crest + 1000 vörös kris
-
AntAngel
csendes tag
Sziasztok!
Tényleg csak akkor aktivalodik a talent ha egyforma a crest talenttel? vagy rosszul fordítom? -
Mike
veterán
le
(#7972) IMIIKE1998
néha iktass be egy 3-ast ismeg közteb HB-ért is vygélja és ne egyszerre pörgesd el mindet, hanem hőzd szét a napon belül, hátha
én most nem pörgetek egy ideig
van egy orcom, ami még csak 110-es, meg egy 135-ös Irénkeezeket kellene feltornázni 160 környékére előszőr, aztán jöhet az újabb hős
Immotól pedig érzékeny búcsút vettem, a Hatak szövetsége feloszlott -
Mike
veterán
válasz
skorpio6369 #7962 üzenetére
life 5/5-el ki nem isten?
(#7967) Soulmaster
exe-bel mi bajod? 4/9-en már 2 sec-et stunnol -
pulffy
őstag
A lost realm hany szintes?
-
Shokkolo
addikt
válasz
IMIIKE1998 #7974 üzenetére
ha abból indulok ki, hogy mi a hivatalos álláspont, akkor teljesen véletlenszerű, szóval elvileg ugyanakkora az esélyed.
kinek mi jött be jobban.amit viszont nem sokan mérlegeltek eddig.
van egy szint, amikor nem éri meg pörgetni ész nélkül.
saját esetem:
eddig pörgettem ezerrel mint a félőrült, most viszont leálltam.
van kapásból legalább 4 olyan herom aminek a skilljét 8-9 -re kellene húzni. amíg azt fel nem húzom, értelme se lenne pörgetni, mert hiába kapom meg az "újabb" hősöket, a jelenlegiek úgyis erősebbek. ergó nem kerülnek be.
van egy elképzelt összeállításom, amiből már megvan a pd, cupid, vlad.
ezeknek felhúzom a skilljét, addig farmolom a gemet szépen.
és majd 2k -s eventen egyszercska megbolondulok és elrollolok majd vagy 20k -t, hátha event is ad valami finomságot. -
IMIIKE1998
őstag
Tudom hülye kérdés, de
szerintetek számít az, hogy összegyűjtesz 2k gemet vagy 150-enként pörgetsz legendary esése szempontjából? -
Csillagkuty
tag
válasz
Shokkolo #7971 üzenetére
Shokkolo: Persze a shardos hősök közül a Immo és Siren kivételével mindegyik kipörgött, azokat nem említettem, de az igazi a gem only hős.
Most már én sem görcsölök annyit, hogy jöjjön PD vagy Vlad. Egyszer csak megkapom őket.
Moltanica szép lenne, az biztos.
Pulffy: Nekem sem jönnek jó talentek, sorra csak a Flame guard 1/5, vagy Blade shell... nem szeretem őket. Én pl egy jó Berserkre vagy Life drainre várok, de hiába.
-
Shokkolo
addikt
válasz
Csillagkuty #7969 üzenetére
türelem
nekem júniusban meglett az SM... azután már 1-2 apró tételnyi gemet vettem ,de semmi komoly.
Decemberben lett meg a PD... pedig minden egyes gemet csak pörgetésre fordítottamén azt mondom türelem kérdése ez a játék egy szint után.
még várok Santat, Orcot, Sirent, DK -t, Pixit... meg majd talán 2k -s eventen hátha kapok 1x egy moltanicat -
pulffy
őstag
válasz
Csillagkuty #7969 üzenetére
Kösszi Csillag..... Nem csereltem le, mert aztan jött ma reggel is a questben -es tanács híjján megtartottam a stonskinst ... de köszi igyekszek neki egy magas revitalizáló rakni... de nem nagyon jön semmi jó nem jön se kártyábol se gemsbol... januárban pörgettem el 6000 de nem adott csak max 3/5 -et de a szer fajtákból.... szóval nem vagyok szerencse s talent ügyben
-
Csillagkuty
tag
válasz
Shokkolo #7919 üzenetére
Shokkolo: Köszi!
Annyira nem, elég sokáig nem kaptam jó hőst, a SM-ig Santa és Aires jött. De nem panaszkodom, örülök, hogy ennyi is jutott eddig. Remélem, a többi is kipörög majd.
Mike: Csak jön egyszer!
Van egy kis accom, mikor vendégként léptem be, adott egy új pályát 12000 gemmel. Elpörgettem, és jött Vlad és Cupid is. Örülök, hogy a rendes accomon is már van Cupid.
Pulffy: Azt mondják, Airesre a revitalize a legjobb, de nem tudom. Fogalmam sincs viszont, hogy egy 5/5-ös talentnél jobb e. Én lehet lecserélném. Nekem is 2/5 Revitalize van az Aireson.
-
pulffy
őstag
Köszönöm a tanacsokat..... Roppant hasznosak voltak....
-
Soulmaster
csendes tag
Igen, random dobalja be, de tudsz válogatni. Ha nem tetszik a csapat kilépsz, és újból be. Ha lehet olyan csapattal menj, ahol van Pumpkin Duke, ha nincs akkor a lvl szintjüket figyeld. 100 alattiakkal nem sokra mész, tuti bukta az a meccs. (Ha eddig nem utáltad az executier karit, akkor most megfogod.) Odapofátlankodnak 20-60 lvl el, és már ugranak is a legjobb helyre, középre. Ezekkel ne menj, csak a belépődet pazarlod el. Az sem baj, ha te vagy a legkisebb a csapatba, majd idővel rájössz kikkel érdemes elindulni. Most még tele vagy belépőkkel, majd később 2x meggondolod, elcseszd-e eleve vesztett csatára. Egyébként 6-óránkét ad egy belépőt, kardot.
Meritet (bolti fizetőeszköz) még az aréna-expedition küldetés sorozatból tudsz szerezni. Azt is csináld meg mindennap, minél tovább.
-
netkoo
senior tag
válasz
Soulmaster #7964 üzenetére
Azokat megnèzegettem😎
Most voltam mesa 1 ben 140 es szintű pd vlad thor kombo val nem egèsz 1 perc alatt kinyirták a bost.
Tegnap meg 4 x voltam mind 4* vesztetünk
Random adja a társakat akik a mesaban vannak? -
Soulmaster
csendes tag
Nem az a lényeg feltétlenül, hogy hányas, hanem hogy milyen. Én pl. jobban örülnék egy 1/5 life drainnak, mint egy 5/5-ös flame guardnak. Persze az a legjobb, ha a jó talent minél magasabban pörög ki (emelni nem lehet a szintjét egyáltalán, csak újat pörgetni, és lecserélni)
Nézegesd még keeper videójait! -
Mike
veterán
válasz
Csixi68 #7953 üzenetére
és azt hogyan?
# netkoo
nem tudod a talentet növelni, hanem csak cserélni
aztán valamit dob a gép
a talent kártya arra jó, hogy ezt 300 meritért cseréld, ne 300 gemért
továbbá a napi feladatok között szokott lenni talent csere, amiért ad 300 gemet, tehát ingyen cserélheted
na most ha van talent kártyád, akkor azt is használhatod, és megkapod a 300 gemet
tehát a talentkártya gem forrásként funkcionál igazábóltovábbá egy könnyítés van, ami fontos:
teljesen mindegy melyik hősnél pörgetsz új talentet, azt utána bármelyik hősnek odaadhatod -
AntAngel
csendes tag
Sziasztok! Nekifutok mégegyszer hátha meg tudjuk oldani.
Volt egy telefonom amin elkezdtem játszani. Ami tavaly leesett és elromlott.
Vettem egy újjat folytatni akartam a játékot de rájöttem hogy valószínüleg amin kezdtem, guest-ben voltam.
Mert az uj telón switheltem a gmailomra és ugyanúgy az elején volt a játék.
Megcsináltattam a töröttet hogy tudjam folytatni.De azthiszem még mindig guestben vagyok.
Leszedtem a bluestack-kot, a gmailommal az is az elejéről kezdi mert a másik telefonommal switch-eltem először a gmailomra és azthiszem az lett hozzárendelve(kezdő játék).
Tudom e v hogy összevonni az IGG ID mat a gmailommal?
Vagy van még a telefonomban két email címem amit swichnél bedob. egy freemail meg egy céges saját gmail.
Mi lesz ha switchelek meg probálkozok? nem fog elveszni a játékom guestből?
De érdekes mert amikor veszek gemet akkor a gmailommal hozza be.
Hát remélem lesz megoldás. Előre is köszönöm!! -
netkoo
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #7957 üzenetére
A druidam azt kapta heavy blow😎
A tallentet hogy lehet növelni? -
Csixi68
tag
Na ilyet sem pipáltam. LR-ben sima harc maradt az én 171-es Vladom teljes élettel és egy 162-es Palladin 2 egység élettel... na ki vesztett? Én úgy, hogy a Palladin teljes életre feltornázta magát és én meg elhullottam.
Szóval a pala sem rossz ám, nem kell leírni... -
pulffy
őstag
Sziasztok... Lecsereljem az Ariesom talentjet? Most 5/5 stone skin van, es 2/5 revitalizet dobott....
-
Mike
veterán
Van elfekvőben 18 darab 3*-os hősöm
gondoltam, megnézem mennyi mightot hozna ha kicsit fejleszteném őket
megnéztem mi mennyi az egyikena következő lett a végeredmény:
5*-ra növelve, de lvl 80-as szinten hagyva (sajnos eléggé elhasználtam a könyveim, tehát 100-ig nem tudtam volna könyvekkel felnyomni), ins lvl 40, a további 17 hős 5525 might pontot hoz
Mibe kerül mindez:
- 58140k mana
- 255323 kék kristály
- 510k HB
- 391 kék könyv
- 51 zöld könyvwikin talán meg lehetne nézni mennyi exp kell egy szintlépéshez, abból ki lehetne számolni mennyi könyv kéne további 1700 pmight pont növeléshez (lvl80-100, 20x5 = 100 pont fejenkétn 17x100 össz)
-
netkoo
senior tag
Láma kèrdès de mi az EXP ?mert a ninja m nak tallent je 5/5
-
dreta
tag
válasz
Depression #7945 üzenetére
Sziasztok!
Champ helyére miért is ne rakhatná be Immot? -
netkoo
senior tag
Melyik a jobb a cupido vagy Druida?
-
Depression
veterán
válasz
IMIIKE1998 #7944 üzenetére
Vlad mellett már nem érdemes berakni. Én nagyon megbántam, hogy megvettem shardért, de semmire nem tudom használni.
-
Mike
veterán
válasz
Tyutyu88 #7941 üzenetére
ja, LR-ben kiváló
a sprint helyett még jobb az 5/5 berserkmás: végre esett valami
láttam, hogy megint van 2k-s talent, és már úgy is markszám szórtam a gemet, szal pörgettem még 1+3-at és besett egy orcszerintetek kinek a helyére tegyem majd be? Immo, TG?
(#7942) Depression
méghozzá 170-es
16-os szint -
Tyutyu88
csendes tag
Tényleg olyan jó a ninja?!Mert akkor berakom AC helyett!!5/9 skill és 140es!Talent meg 4/5 sprint!!Mint ha puskából lőtték vna!!:-P
-
netkoo
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #7935 üzenetére
Bocsi 😇miaz a pd a panda?
-
repeek
tag
Bocsánat a guild toborzásért .
Esetleg IOS userek nézzenek rá:
[IOS GUILD TOBORZÁS ! ]Köszönöm a türelmet .
-
Mike
veterán
válasz
IMIIKE1998 #7935 üzenetére
Azt tudom
keszo, igen
-
Mike
veterán
ez a nyomorult IGG március 5 óta nem adott egy rohadt legendet sem, pedig minden nap pörgetek szinte, na és mit adott a 30. napi kártya? na mit? 4. PD
(#7918) Csillagkuty
Amióta van Cupid, szeretnék egyet. Ez több mint egy éve nem sikerül. -
Mike
veterán
Tudjátok mire jó a ninja? Hogy LR-ben jól leszúrkája a geci Vladot, főleg ha neked nincs bezzeg mindenki másnak van. Erre. Azelőtt megöli, mielőtt az aurája elkezdene forogni. Méghogy a ninja nem jó semmire
(#7932) keszo
bal oldalt a chat ablakot ha kinyitod, ott vannak a barátok
ha rámész jobbra lent a sárga kupára ott vannak rangsor szerint a játékosok, ott tudod felvenni őket
meg a chat ablakban is -
keszo
őstag
Sziasztok
Kérhetem a segítségeteket h. hol tudok barátokat felvenni a játékon belül?
-
repeek
tag
válasz
TheHessian #7930 üzenetére
Klán témára : Nézz fel a yt csatornámra . Link a hozzászólásom alatt. Vagy ingame hun-army2 guild
-
TheHessian
tag
Amúgy ha valaki szereti a hosszútávú befektetéseket és türelmes akkor lehet sok gemet szerezni úgy hogy regeltek pár e-mail címet (én 3at csináltam egy éve kb) meguntam a játékot, és akkor csináltam őket. 2-3 napig építkeztem és úgy hagytam állni őket. Most mikor újrakezdtem egy hónapja minden accomon volt 12.000gem meg 200.000hb kb
A klán kérdésre meg még mindig várok valami választ
-
dreta
tag
Valószínű, hogy sokat imádkozik egy Pumpkin Duke-ért.
-
AntAngel
csendes tag
Sziasztok! Hogyan is működik az a Bluestack-os dolog? letoltöttem. létező fiok vagy uj létrehozasa?
-
Shokkolo
addikt
válasz
Csillagkuty #7918 üzenetére
gratulálok
neked úgy látom meglődult a szekér -
Nova96
őstag
Kapcsold ki az automatikus frisitest vagy /és a apkt szedd le.
-
tuszy
tag
Valaki tud abban segíteni, hogy hogyan tudnám visszatenni a korábbi verziót? 1.2.66
Friend listre felvennék pár TOP playert
-
Mike
veterán
válasz
IMIIKE1998 #7904 üzenetére
raidnél lehet bármid, le fognak verni
(#7897) Nova96
akkor lehet én is kipróbálom, enyém most lett 5/9
igaz még mindig csak 130-asazt írja ugye a statja, hogy lvl5 slow down, látványosan érezhető ez pl. boss ellen? próbáltad?
-
Mike
veterán
válasz
IMIIKE1998 #7896 üzenetére
-
Shokkolo
addikt
válasz
IMIIKE1998 #7907 üzenetére
ez elég bátor, főleg h. pixinek van cooldownja.
ráadásul a druid nem csaík gyógyít...
-
Nova96
őstag
válasz
pcpunisher88 #7905 üzenetére
Pixie-t jelenleg nekem nem éri meg húzni akkor ezt mondom, mert ha jön jobb és van jelenleg is jobb inkább tolom azt.
És jó talentek nélkül eljutnál oda? Nem, ezt magyarázom.
-
pcpunisher88
tag
Pixie-t szerintem èrdemes huzni.a top 10nèl soknál bent van a lost bosson ès nagyon is jol használ, ugyan ugy a dk-is.stunnos bosst vele lazán le lehet tolni
Arenat pont pd cupid aries mino santa sm-mel csinálom ès a lènyeg h ariesen legyen 5/5 revitalize ,meg cupidon is legalább 4/5, minomon 4/5.pd 5/5 berserk.santa 4/5 war god.. Igy sikerul eljutni 3000ig
-
Nova96
őstag
válasz
IMIIKE1998 #7900 üzenetére
Nekem kb. 3 hét, de szerintem 1 hónap alatt összehozható ha nem költesz semmire, ennél több meg.
Más
Grat a Santához meg a Snowhoz , santára pályáztam. -
smisa
őstag
válasz
IMIIKE1998 #7900 üzenetére
hát nekem sok, függ menyi talent refresh tudok beváltani az +300
-
TheHessian
tag
Sziasztok nekem csak egy egyszerű kérdésem lenne
Van csak magyar guild? ami szervezett.. 2ben voltam eddig és tele volt külföldiekkel, meg amúgy is káosz volt az egész.. A mainembe 16000mightom van jelenleg 120as santa, 117es bloodorc 115thundergod 118druid 100atlanticore.. ha ez számít bármit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest