- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Száguldás és homoktenger az új GeForce driverben
Új hozzászólás Aktív témák
-
pellesmartin
tag
Megörültem mikor megtudtam hogy 6K+ GEM-em van,de most hogy elpörgettem és 1 legendary hős,elment kicsit a kedvem,mert nekem 2-3 nap míg összejön 1 pörgetésnyi gem.:s
-
admi99
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdése, hogy bossra melyik 5 hőst vigyem, hogyan és milyen sorrendbe rakjam le őket?
Név Skill Talent 2.talent inscribe lvl, szint
Druid 4/9 1/5 berserk tenancy(3 db 1-es, 1 db 2-es) inscribe 58, 106 lvl
Tg 4/9 1/5 war god (4 db 1-es war god) inscribe 59 , 106 lvl
Ninja 3/9 1/5 scorch (4 db 1-es tenancy) inscribe 40, 100- lvl
champion 3/9 1/5 berserk (4 db blade shell) inscribe 40, 100- lvl
GR 3/) 1/5 heavy bloq (4 db 1-es flame guard.) inscribe 40, 100- lvl
immo 3/9 1/5 war god (3 db 1-es blade shell) inscribe 40, 100- lvlTehát pontosan a kérdések:
- Melyik 5 hőst vigyem bossra?
- Milyen sorrendbe rakjam le őket?
-Hogyan rakjam le őket?(melyiket messzebb és miután rámegy boss a többit rádobni, vagy hogy?)
-Melyik hősömet fejlesszem először és utána melyiket?
-Melyik skilljét fejlesszem most?
-Melyik crestet melyik hősömre kéne átpakolni, átrakni, mert csak úgy random rájuk dobtam.
-Th13 van most, kb építéssel együtt 2 hét max, és meglesz th14, arra milyen base type-ot ajánlotok?(és melyik hőst melyik hhero base-be rakjam.)
-Melyik 5 hőst vigyem Lost Realmba és milyen felállással?
-Melyik 5 hőst vigyem mesa 1-re(ha jönnnek erősebbek segíteni akkor mesa 2-re) és milyen felállással?
-Mivel lehet gyorsan mightot növelni, lehetőleg sokat.(1.3k)
-Mutatok egy képet a bázisomról, ha valami nem jó, vagy a hősöket át kéne rendezni, akkor ötleteket, tippeket várok a mostani bázisomhoz.)(Balról jobbra a hősök: cahmpion,tg,druid,immo,gr)
Kép:A válaszokat köszönöm előre is mindenkinek, remélem lesz olyan, aki időt szakít rám.
-
Soulmaster
csendes tag
válasz
pellesmartin #7296 üzenetére
Imothep az jó kari, a shardból megvehető legjobb. Azért, hogy megnyugtassalak, kell hozza pár heti gyűjtögetés. Teljesen arra összpontosíts, a többibe ne ölj semmit, lehetőleg. Egyedül végig fogja csinálni a raideket. 21. napon megkapod a Druidát, 30.napon szinten kapsz valami legendet. Közbe meg úgyis gyűlik a gem, abból is bejöhet meg valami.
-
pellesmartin
tag
Nem tudom énse,ha jól emlékszem régen letöltöttem a játékot .de 1 perc alatt meguntam,most megint leszedtem,de már tetszik,sajnos csak 1 legendary jött :s
-
Raphouse
csendes tag
Nem értem hogy lehet 5000 gem egy accon amit nem is használnak ha jól tudom csak akkor kapsz frissités után ajándék gemet ha fennt voltál elözö nap..
amugy a crestekről valaki tud bővebb infót adni hogy az alap crest bagből levöket melyike kire érdemes tenni (scorch,slow down stb) ?
-
pellesmartin
tag
Elpörgettem mindet,ez lett a végeredmény:
Azt az egy legendary-t felhúzom,utána beolvasztom a taknyokat -
IMIIKE1998
őstag
válasz
pellesmartin #7289 üzenetére
Igen, pörgesd el mindet, hátha jön pár jó legend.
-
Soulmaster
csendes tag
válasz
Szerintem érdemes annyit elpörgetni, hogy legalább 2, vagy 1 nagyon jó legend hős befusson.
Nagyon jó pl: Pumpkin Duke, Dracula, Cupid, Mikulás, Ork, a többi csak középszerű, és vagy megvehető shardból, vagy úgyis kipörög idővel. Nekem is több accountom van, mint már említették, én is azt csináltam, hogy ahol pörgött kezdésnek valami jó, azt vittem tovább. Megvan még a kezdeti account is, de a legjobb hősök azok, amit én vettem shardból, azaz 3 hónap alatt semmi értelmes nem lett.
Ne apózd nagyon el, mert pár 1000 gemből szinte 100% az esélyed, hogy jön valami, de ha csak 1-1 et pörgetsz, kevesebb az esély. Ha meg nem lesz semmi, és tetszik a játék, érdemes addig szórakozni az új accokkal, amíg nem jön valami értelmes. Nekem így jött egy Dracula, másikon egy Aries.
Nem beszélve arról, hogy 100x könnyebb a játék, ha van erős hősöd.Egyféle hősből egyszerre csak 1 lehet kint. Nem tehetsz ki 2 db Executionert.
A zöld-kék-lila bigyókat egyenlőre tartalékold a legendekre, a meglévőkre ne használd fel. -
Csillagkuty
tag
válasz
A taknyokat úgy tudod hősökbe olvasztani, hogy rámész a hősre a Heroes Altarnál, amit fejleszteni akarsz, kiválasztod azt, hogy Consume, azon belül pedig a Consume heroes. Katt a takonyra és Consume gomb. Így a hős skilljét lehet erősíteni. Minél magasabb, annál jobb. De javaslom, lila, azaz legendás hősök skilljét növeld majd vele, a kékeket úgyis lecseréled, amint jönnek a legendek.
-
Depression
veterán
válasz
Pörgesd el gyorsan, és ha nem kapsz valami ritka legendet (mikulás, vlad, pumpkin duke, aries, ilyesmi), dobd is azt az acc-ot, kezdj újat.
-
pellesmartin
tag
Nem pörgettem még csak párat pörgettem azóta,nem akarom hamar elkölteni a sok GEM-et
Amugy nyitomttam egy sámánt,és 2 Executionert(az egyiket valamiért nem lehet használni)
És a taknyonnyal még most se tudtam mit kezdeniDe már haladok
-
Soulmaster
csendes tag
válasz
pellesmartin #7277 üzenetére
Pellesmartin hogy boldogulsz? Elpörgetted az 5k gemet? Lett belőle valami jó legend hős?
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Soulmaster #7258 üzenetére
Köszi
-
beci0330
tag
hello!
a heroes altart csak max 70 férőhelyesre lehet bövitenni?Jelenleg 17 es szintű.
-
zola79
csendes tag
Szerintem az elején mehet a zöld (ordinary) hősökkel is. 6-7000 might-ig el lehet őket küldeni raidelni, és még az első, talán a második dungeon felét kipucolni velük. Lényeg hogy angyal kell, ne egyszerre rakja le őket, hanem sakkozza ki, kit, mikor, hova, és milyen varázslatokkal vág neki. (Én égi nyilazás és gyógyítással mentem mindig, ha meg elértem, hogy volt védőangyalom, akkor kiegészítettem azzal.)
Én csak távtámadásos zöldeket vittem az elején.
És gondolkodom rajt, hogy az íjász bigét feltápolom az inscribe menu alatt. Poénból, de ha hátul tud maradni, akkor egész szépeket tud sebezni.
Amúgy szvsz a zöld herokat se felesleges feltápolni, hogy az elején boldoguljon, mert garisonba majd jól fognak jönni. Öröm nézni hogy milyen gyorsan cikázik a villám, vagy milyen messziről már nyilaz, vagy milyen nagy területre hat a robbantás. Az összes toronynál a zöld képességek nekem jobban tetszenek, mint a kék. A lila képesség persze a legjobb. -
Soulmaster
csendes tag
válasz
pellesmartin #7281 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=Ij7abAbUN88&list=PLDbZcwBrsacS1YsRWEtbaaT1Wjvf3c83k&index=21
Ezeket nézegesd
-
e=mc²
őstag
válasz
pellesmartin #7281 üzenetére
Ezt szoktak takonynak nevezni, nem igazi hos, hanem be tudod olvasztani egy adott heroba a skilljet novelni.
Javaslom tenyleg kezdj el inkabb olvasni wikit, hogy tisztaban legyel az alapokkal.
-
pellesmartin
tag
A Legends hős: Gelatinous Champion
-
Soulmaster
csendes tag
válasz
pellesmartin #7279 üzenetére
Nem lehet irányítani, max oda teszed le, amit először támadni akarsz. Kívülről csak annyi lehetőséged van belenyúlni a csatába, ha már letetted a hőseidet, hogy Relic Hall-ba vannak varázslatok, azokat tudod TE, a megfelelő időbe elnyomni. Pl: HP töltés, tűzeső, ezen a szinten.
Milyen hőst pörgettél? Mi a neve? -
pellesmartin
tag
valahogy azt nem lehet állítani hogy harc közbe kit/mit támadjanak a játékosaim?
-
Soulmaster
csendes tag
válasz
pellesmartin #7277 üzenetére
Most még hamar fejlődnek, később majd küldibe kapsz exp könyveket, azzal is lehet húzni. Ha eléred a 20 lvl-t, szintet kell vele lépned, mert nem fejlődik addig tovább. Hero oltar, UPGRADE gomb, kell hozzá dungeonba szerzett "tűz", gold, és HB, ami most 17k van neked (mázlista) de hamar elfogy!
-
pellesmartin
tag
Megvan,köszi
És ugye a Hero-k maguktól fejlődnek,de én is tudom őket fejleszteni aranyért?
-
Mike
veterán
válasz
pellesmartin #7273 üzenetére
Azért mondtam a hero base-eket
anélkül nincsenek hőseid, csak a fiókbankitezsed a hero bas-eket, majd rányomsz, és teszel rá hőst
-
pellesmartin
tag
Az egyik telefonomon nem tudom beállítni hogy vigyem dungeonba és foszotagni a hőst,..:S hogyan kell?
-
Csillagkuty
tag
Nekem is van egy második accom, a saját guild miatt csináltam, és kezdetekkor 10 ezer vagy 12 ezer gem volt! Lett is Dracula és Cupid.
Gyorsan hozzá is rendeltem egy gmailes címet. Viszont regisztráltam még egyet ott 100-120 körül volt a kezdés, szóval azt hagytam is.
Mike: Köszi!
Subbase: Egy hóembernek is örülnék, bármelyik csak pörgetős hősnek, csak mikuból már elég kettő is ezen az accon.
-
pellesmartin
tag
Azon vagyok,hogy mindent ki tegyek,de sok dolgot nem tudok még a játékkal kapcsolatban sajnos:s
-
Mike
veterán
válasz
pellesmartin #7270 üzenetére
látom hogy van 8 dolog, amit nem építettél meg, ezek között lesz hero base is (5 db)
azokat is rakd le, azokra tudsz hőst kitenni, velük tudsz csinálni bármit
dungeonba menni, máshoz fosztogatnia falon és a diszitésen kivül mindent tegyél ki mert kell
-
Mike
veterán
válasz
Csillagkuty #7263 üzenetére
érdemes, ha nem is annyira mint az elsőt
(#7268) Soulmaster
inkább csak 1000-et -
pellesmartin
tag
Saját emailomon van,megnéztem.
'pörgettem' hőst,kaptam egy legendary-t de mikor harcra megyek nem viszi magával,hogy tudnám harcra vinni? -
Mike
veterán
az is igaz, de ezt kényelmesebben
mire TG/Ari/GR végigmegy az épületeken nem sok marad a sarokban(#7259) robekraptor
vagy megnézni 1 millió videót(#7261) Soulmaster
valszeg be volt már regisztrálva az email címe aaz IGG-nél
nekem is több 6000 gemem volt amikor kiskarit indítottam most karácsonykor, és már játszottam vele vagy 6 napot szerinte
az is lehet, hogy a fészes acc miatt (csak ezt tudom elképzelni, az volt az amit anno kipróbáltam és játszottam is vele pár napot, és könnyen lehet, hogy ezzel az email címmel) -
Soulmaster
csendes tag
válasz
pellesmartin #7267 üzenetére
És tényleg!
De, a HB-ból ítélve, valaki ezt az accot egyszer elkezdte, és sorra jött rá az ajándék gem. Ha jól tudom karácsonykor is 3000 kapott mindenki, és ezt minden addig létező account megkapja.
Mielőtt örülsz, nézd meg milyen e-mail címhez van rendelve, a lényeg, hogy a tiéd legyen, mert a későbbiekben baj lehet belőle, pl új telefonra nem viheted át.
Ha minden oké, akkor ezzel meg is alapozhatod a CC-s pályafutásodat (garantálom megfogod szeretni, sőt, sajnos függővé is tehet) Ennyi gemet sokan fél év alatt sem szednek össze, kivéve ha vesznek persze sok-sok ezert ft-ért. Sok sikert! Addig is nézz Keeper videókat!
https://www.youtube.com/playlist?list=PLDbZcwBrsacS1YsRWEtbaaT1Wjvf3c83k -
pellesmartin
tag
Nem néztem el semmit,ott van a képen hogy 5765 GEM-em van
-
Subbase
csendes tag
válasz
Mázlista nekem snowzilla jön vagy paladin bár az utolsó imothep volt az se rossz
-
e=mc²
őstag
válasz
Mightnovelesre, expeditionba, vagy toronyba hasznalva is kell/erdemes novelni minden legend herot.
De ezt neked kell eldontened, hogy noveled-e, hasznalod-e, vagy tartalekolsz masra.
-
Csillagkuty
tag
Ma pörgettem egy 150 gemes hőst, és elsőre Santa Boom, ami már van.
A legjobb hősök egyike, másoknak meg ő nem jön össze soha, nem nyavalygok, de úgy elcserélném egy PD-re. Áááááá....
Érdemes felhúzni őt is, pl Expedition miatt, vagy toronyba, vagy amiből kettő van azokra nem érdemes energiát fecsérelni? -
Atus85
aktív tag
Whisky klánba várunk új tagokat.
-
Soulmaster
csendes tag
válasz
pellesmartin #7260 üzenetére
Valamit nagyon elnézhettél. Gem-eket nem osztogatnak csak úgy, ingyen, főleg ennyit. Ez több mint 10 ezer ft érték. Mi örülünk ha pár naponta összejön 150, egy pörgetésnyi gem.
-
pellesmartin
tag
Az egyik telómon csak 153 GEMs van,ma letöltöttem a másik telómra is és ott lett valahogy 5900gems,fogalmam sincs hogy,de legalább tudok venni sok hőst
Köszi
-
Soulmaster
csendes tag
válasz
IMIIKE1998 #7237 üzenetére
A 15k mightes kis accon: Thunder God - volt már.
A 25k mightes accon: Grizzly Reaper - nem volt még.
A 8k mighteses (semmi jó kari nincs, ezert meg akartam szüntetni): Paladin, így már nem is sajnálom ezt az accot. -
Mike
veterán
válasz
pellesmartin #7255 üzenetére
mennyi rószaszin gemed van? ott van a jobb felső sarokban
na azokból tudsz új hőst - úgy hívjuk - pörgetni - egy épületben aminek heroes altar a neveott van olyan hogy hire with gem, with HB, with shards
itt ráböksz a gemesre, 150 vagy 450, és reménykedsz benne, hogy szerencséd leszmost még a kék hősök is érnek valamit, de igazából amire hajts az a lila, a legend hősök
ez a lényeg ebben a játékban
őket kell fejlesztgetnimeg az épületeket is ha van rá miből
érdemes elolvasgatni a castle slah wiki oldalát, minden fontos infót megtalálsz ott
-
pellesmartin
tag
na most nyertem 3 csatát,de már tele vagy 30K arannyal és manával
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
pellesmartin #7251 üzenetére
A hősökkel támadj, ne a troopokkal
-
pellesmartin
tag
Hello. Elkezdtem ma játszani ezzel a játékkal,nagyon megtetszett,de sajnos nem vagyok benne valami erős,segítségre lenne szükségem. Harcban ha csinálok 20 embert,sokszor nem jutok vele semmire mert szét lőnek,aranyam és elixirem is elég kevés van. Szóval kellene pár tipp a kezdéshez,köszi
-
-
dreta
tag
válasz
Soulmaster #7223 üzenetére
Szia!
Ma kaptam belőle egy Championt. -
schellj
tag
válasz
IMIIKE1998 #7244 üzenetére
Szintèn grat. Hát akkor már semmi kihivás? Abba is hagyod? 😀😀😀
-
e=mc²
őstag
válasz
En ma Tg-t kaptam belole.
-
schellj
tag
Működik mèg a hunnia? Schellgood nèven jelentkeztem. De eddig semmi.
-
Atesz1998
csendes tag
válasz
én majd kedden kapom meg
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Majd írd le mit kaptál pls
-
Subbase
csendes tag
A C mennyit ad csak kérdezem
-
Atesz1998
csendes tag
válasz
IMIIKE1998 #7228 üzenetére
én is free gemből kaptam
free gemből spirit mage-et, minotaur chiefman-t és moltanica-t nem lehet húzni
-
vendingo
veterán
válasz
IMIIKE1998 #7228 üzenetére
3db PD-m van free gem-ből.
-
IMIIKE1998
őstag
Szerintetek free gemből lehet Pumpkin Dukeot kapni? Van 1 fő meg 3 smurf accom, de egyiken se akar összejönni...
-
Atesz1998
csendes tag
válasz
cupid,pd,aries vagy snowzilla lehet és a shardsos hősök közül bármelyik
-
mno
tag
válasz
Subbase #7222 üzenetére
Heti 150shard az alacsony adók közé tartozik guild igényeket elnézve.
10k might alatt meg nem kell adózni. 10K might fölött meg illik egy HBM B-t, C-t farmolni, meg questből-dungeonból összejön még ugyanannyi, szóval szerintem napi 200shard alsó hangon is össze kell hogy jöjjön még egy kezdő accounttal is. Illetve említettem torch battlet, aki jön rá hajnalban heti 1000shard felett is kaphat ha jól csináljuk és szerencse is mellénk áll.
-
Soulmaster
csendes tag
Holnap kapom meg 3 accounton is a 30 napos speciális Legendary Hero kártyát. Nyugtassatok meg, hogy volt már valakinek belőle Cupid, PD, vagy valami jó. Kíváncsi vagyok, milyen arányban osztogatja a jobb hősöket.
-
Subbase
csendes tag
Egy kérdés. Ha 150 shard az adó klánban akkor a mi marad a játékosnak? Mert ennyit nem igen bírok össze szedni. Persze azt hiszem én még picinek számítok.
-
mno
tag
Sziasztok!
Legenda007 guild felvételt hirdet, főleg olyan játékosokat keresünk, aki tudna jönni torch battle-re, kifejezetten a végére éjjel 2:45-3:00 között heti 2 alkalommal.
Amit kérünk:
-heti adó mindössze 150shard, amit hétfőn szoktuk beadni. (10k might alatt nem kérünk adót)
-might lényegtelen, lehetsz kezdő, lehetsz profi, csak aktív játékos legyél.Amit nyújtunk:
-boss3 minden este 20kor. Bár sokan vagyunk, boss küzdelmet elhúzzuk, nagyok később lépnek be, kicsiket segítve
-boss után közös mesa küzdelmek, 1-2-3-4 is indul
-torch battle szerda és szombat, ha sokan feljönnek maximális jutalmat meg tudjuk szerezni. Hajnali résztvevők teljes shardot megtarthatják!
-zászló van folyamatosan, riches flag IV-es vagy protection flag III-as
-aktív chat, tapasztaltabbak segítik a kisebbet infókkal, ötletekkel
-saját FB oldalüdv: joejoe, Legenda007
-
Tyutyu88
csendes tag
válasz
skorpio6369 #7214 üzenetére
Hali!Melyik mesa-t toljátok?!
-
bootx28
csendes tag
válasz
robekraptor #7215 üzenetére
Persze hogy még van a telo és a játék is rajta. Addig marad míg az új ra nem kerül át. Mi a megoldás?
A linked gomb szürke. Nem működik -
pcpunisher88
tag
válasz
robekraptor #7217 üzenetére
Megvan határozva h hány millát üthetnek vagy èppen hány milliónál szálljanak be.pl nálunk 50 milla körül szállnak be a nagyok, igy picik leütnek az elejèn 70 millát
-
robekraptor
tag
válasz
skorpio6369 #7214 üzenetére
az mit jelent, hogy "ütés limitálva"? a hősök fejenként csak 10et üthetnek, a sárkány meg csak 2x fújhat?
-
skorpio6369
tag
Hali!
HUNNIA klán vár új tagokat!
Boss 3 minden nap 20 órakkor, utánna mesa mindenkinek.10 K might alatt adómentes, 10-20K között 250 shard, utánna 300 shard a heti adó.
Nagyoknak ütés limitálva!
-
bootx28
csendes tag
Sony Z3 1 hetes!
Garancia ugrik ha rootolom?
Nem akarok a régi telon játszani vele... -
-
bootx28
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nagy gondom. Adott egy telefon és a Cc rajta. Sajna guest account-on nyomtam. Vettem egy másik telefont. Fel tettem a Cc rá. Az email címek egyeznek de amikor rá nyomok a switch gombra akkorvegy új játékot indít és nem a régi telefonon abba hagyott játékot. Próbáltam Google szinkront mind a két telefonon hátha, de nem sikerült
valaki tud valami megoldást?
-
shokusogi
csendes tag
Sziasztok!
Hypnotise guild várja új játékos jelentkezését.Közös boss fight illetve storm, közösen megbeszélt időpontbani kezdések fightra,jó csapat ,napi szinten kapcsolat tartás(ventrilo)fejlődő guild .Várunk.Üdv:shokusogi -
robekraptor
tag
válasz
robertinyo70 #7203 üzenetére
persze. pd és hóember van 4 drkula is mostmár 2...
-
robertinyo70
tag
válasz
robekraptor #7202 üzenetére
És ezek közül mind megvolt már?
-
robekraptor
tag
és most még 1 drakula...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest