- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Sanchez638 #12319 üzenetére
Én 1-2 hete elindítottam 5 db 28 napos építést, azóta nem léptem be. Majd talán ha lejár. Nekem teljesen elvette a kedvemet, hogy havonta új hőst dobnak be, a régiek meg mennek a süllyesztőbe. Tudom, hogy arra akarnak ösztönözni, hogy költsek a játékra, hogy gyorsabban fejlődjek, de annyit nekem nem ér, úgyhogy pihentetem...
-
-ZeeZee-
senior tag
Pörgött egy 5/8-as berserk. Druidámon már van 6/8-as. PD-n 5/5-ös revit van. Érdemes cserélnem a PD-n revitet berserkerre? Vagy milyen herora érdemes tenni?
-
-ZeeZee-
senior tag
A normál crest bagból esett cresteket (Crest Bag/Box contains "normal" crests: Blade Shell, Flame Guard, Scorch, Slow Down, Sprint, Stone Skin and Tenacity.) használja valaki hősnél, vagy lehet eladni mindet?
-
-ZeeZee-
senior tag
Régi motorosoknak biztos triviális kérdés, de én még nem tudtam kivitelezni: evo után lecsökken az inscribe szint a hős új szintjéig? Fölöslegesen tolom bele a hősbe a sok millió kék kristályt, mert evoval ez el fog veszni, lehet újra inscribe-olni?
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Emerich1976 #12080 üzenetére
Akkor nem érted: 5-ös felett csak akkor működik a talent, ha a crest is azonos a talenttel. Tehát Te hiába nyomtad fel 7-esre a hero talentet, ha nem azonos a cresttel, akkor olyan, mintha csak 5-ös lenne.
Azt értem, hogy 2 talentje is lehet a hősnek (talent + crest), de ha az egyiket akarod erősíteni, akkor azt csak együtt tudod. Szóval szerintem nincs értelme az általad leírt 7-es life drain + 3-as bulwark crestnek. Épp ugyanolyan, mintha csak 5-ös lenne a lifedrain...
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Emerich1976 #12078 üzenetére
" The higher level Talent will only activate when the Crest Talent is the same as the Hero's Talent."
Ez nekem elég egyértelmű...
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Emerich1976 #12076 üzenetére
Öhhmmm... Én azt olvastam, hogy 5-ös talent fölött csak akkor működik, ha azonos a cresttel. Ez így akkor mire jó?
-
-ZeeZee-
senior tag
Melyik éri meg jobban? 100-ról fejleszteni a hőst, vagy 80-ról és 60-ról fejleszteni 2 hőst? Vagyis jobb az 1 erős hős, mint a 2 "gyengébb"? Krónikus HB hiányban szenvedek...
Szerk: és még egy: melyik torony a tuti? Arrow/magic/cannon?
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
kiezTe90 #12020 üzenetére
Sharddal mit lehet csinálni? Régen kötelező volt pár hőst venni belőle, ha nem sikerült kipörgetni, de jelenleg már nem hiszem, hogy a paladin/champion/tg kötelező lenne. Kell tartalékolni, vagy lehet belőle a többi hős skilljeit turbózni? (Tudom, hogy guildben ez az adó (vagy legalábbis régen ez volt), de jelenleg van 5k)
Szrk: bocs, nem válasz akart lenni...
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Emerich1976 #12012 üzenetére
Én pont ma reggel vettem LHC-ot 13k meritért és PD jött ki.
Nagyon örültem neki.
-
-ZeeZee-
senior tag
Üdv!
Régen játszottam, hétvégén újrakezdtem, de kellene egy kis segítség. Jelenleg ezek a hősök vannak nálam:
-druida (lvl 40), 1/8 mighty blow
-TG (lvl 40), 1/8 slow down
-grizzly reaper (lvl 40), 3/8 blade shell
-phantom king (lvl 40), 1/8 deadly strike
-michael (lvl 40), 1/8 slow down
-immortep (lvl 1), 1/8 slow down (ő csak most került ide)Melyiket érdemes fejleszteni és melyiket hanyagoljam inkább? Van valami jó kombináció petekkel (melyik petet melyik hős mellé érdemes tenni)
Előre is köszönöm.
-
-ZeeZee-
senior tag
Azt a mázlit... Fiamnak összegyült 1500+ gem. Elpörgettem... 450: semmi, 450: semmi, 450: Snowzilla, maradt még 150, jó, akkor menjen a kerék... PD...A hóember, self destruct-tal, a PD 2/5-ös revive-vel jött
Boldog vagyok...
-
-ZeeZee-
senior tag
A frissítés óta nektek is akkor ad "battle reportot", amikor rámentek a "levélkére"? Elég zavaró...
-
-ZeeZee-
senior tag
Nem értem mi a gondod. Beléptél valahova valamiért. Ott megkértek, ha már itt vagy, akkor ennyit kell "adóznod". Cserébe lehetőséget kapsz valamire. Ha Neked ez nem tetszik, nem értesz vele egyet, akkor menj el onnan. Ha Te személy szerint nem élsz a szövetség nyújtotta előnyökkel (ami nem túl sok...), az nem a szövetség hibája.
Más: a mai napon zsinórban 3 F HBM-et buktam. Eddig simán ment, a végső hullámra maradt 4-5 hősöm, 3-4 tornyom. Ma: F4-nél már csak 1 torony (minden esetben), a hőseim pedig 2-3 darab... Mindezt úgy, hogy tegnap még simán ment... Bosszús vagyok, mert már csak 1000 shrad kell(ene) az immora...
-
-ZeeZee-
senior tag
Biztos nem ABC sorrend van, mert a druidám utolsó előtti.
Nálam raid során: Paladin, Pumpkin Duke, Thunder God, Druid, Champion.
Aréna szint szerint, le sem írom...
Bossnál ha behozom az Executort, akkor legelőre rakja. Ő volt az első hősöm. A sorrend változatlan. Bár így leírva, már nem időrendi a sorrend, mert a legendary megszerzési sorrendje nálam: PA, PD, DR, TG, CH... -
-
-ZeeZee-
senior tag
Segítséget kérnék. Összeharácsoltam a TG-re a shradot, de sajnos 2/5-ös Sprintet kapott másodlagos skillnek. Ezért rohan mindenhol előre, hamar lelövik. A mai "ingyen" kővekért pörgessek neki új skillt, vagy pedig inkább próbáljak meg 2 hőst "pörgetni" (150 gem/db)
-
-ZeeZee-
senior tag
A hősők sorrendjét fel lehet valahogy cserélni? Ne érkezési sorrend legyen, hanem egy tetszőlegesen beállított sorrend. Azért zavar, mert a legrégebbi hőst teszi előre, majd utána jön a "tankom". Ezért többször kell "kattintanom", mintha csak simán leraknám az összes hőst boss csatán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Projektor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD, i5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, 27% áfás szá
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest