Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
azt már írtam , felejtős
azért ennyire olcsóak az új gépek mert itt már nem a hosszú élettartamra hajtott a canon. anno az ip4000-es került 40-50e ft-ba bírt 5-6 évet, ezek kerülnek 20000 ft-ba bírnak 2-3-at kb. lehet van amelyik többet bír, úgymond látszólag..de a zöme az 2-3 év már.
cd nyomtatásra is használod a nyomtatót?
-
afterburner_
őstag
utángyártott patronok nem tudom mennyi egy ip4000-eshez, illetve ip4850-eshez , én nem patronozok, csak tintát töltögetek ami kb 80 ft/patron , amit vagy patronba vagy tintaadagolóba töltök, így lényegében mindegyik nyomtatónak hasonló a nyomtatási költsége
sokaknak viszont feltűnik hogy az új nyomtatók több tintát pazarolnak, ez abból következik hogy mikor nyomtatsz , két nyomtatás között sokat vársz elindul egy tisztítási ciklus, vagy mikor befejezed a nyomtatást, vagy ha sokat áll a nyomtató, és minél többet áll, annál több tintát szív át a fejen, átmosva ezzel a fejet, a bekocsonyásodott tintától.
az új canonoknál ha a fúvókák hosszát nézzük pl adott egy ip4000 , és egy ip4850/4950-es feje , kétszer hosszabbak az utóbbin a fúvókák, ezért gyorsabban is nyomtatnak mint a régebbi ip4000-es, de mikor tisztít akkor kétszer annyi tintát szív ugyan annyi idejű tisztításnál. tehát többet pazarol egy ip4850-es de jóval gyorsabb
valamit valamiért
ez mondjuk gyári patronnál bosszantó, mert az elég drága.
ezzel csak annyit akartam írni hogy ha nagyon a tinta fogyasztást nézzük, hosszabb távon egy ip4850-es 10-20%-al több tintát is elfogyaszthat mint mondjuk egy ip4000-es
de ettől függetlenül, én az új canon mellett döntenék
-
afterburner_
őstag
folyamatos adagolóval 400 ml tintával van szerelve, 500 A4-es fotóra elég a fotó tinta, és kb 2000 oldal szövegre a nagy fekete tartály.
patronnal használva , a fekete patron 400 oldal szöveg, a fotó színekkel kb max 50 oldal a4-es fotóra elegendő.
nem érdemes fejjel kínlódni, legtöbb vásárlóm már tőlem is inkább csak új nyomtatót veszt, arra mégis csak van 1 év garancia, fejre meg szinte semmi... és a kettő szinte egy árban van.
-
M_o_g_y_i
őstag
A Villanykörte Összeesküvés - A Tervezett Elavulás története
Ki-ki maga döntse el, mennyit akar belőle elhinni, de sajnos többnyire igaz a történet.
Kíváncsi leszek, hogy az én IP5300-as nyomim meddig fogja bírni!
-
afterburner_
őstag
49-es fejből már sajnos nekem nincs, elég sokat megsütöttek az utóbbi időben,csak a gond volt velük, látszólag működtek a gépek, fejet belerakva a gépek zárlatos panelje, kocsiegysége meg sütötte a fejet
szóval csak tutira tesztelt gépbe vegyél fejet, mert sokat lehet bukni rajta, égés esetén az itmedia nem cserél, sőt vállalnak rá 1 hét garit ,onnantól kezdve semmit
szerintem sokkalta korszerűbbek az új nyomtatók cissel, ráadásul azokra van 1 év gari is
-
afterburner_
őstag
a fej nem minden esetben hal úgy meg hogy megáll és kész.. van hogy a színes rész hal le, van hogy a doksinyomtató fekete, van hogy az alacsony pl-es fúvókasor.
lehet panelhiba is, kocsiegységben hiba, vagy szalagkábel szakadt.. de legtöbbször ez fejhiba, ha gyári fej van a gépben (ami 6-7 éves lehet, akkor ez a vége), vagy ha utólag lett cserélve és max 3-4 éves a fej. (akkor is lehet eddig bírta)
-
afterburner_
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Futás, futópályák
- Hobby elektronika
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest