Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.F.
aktív tag
IP 4950 fokozott tisztítás után:
A szürke alul jó, csak a szkenner cseszte el....
-
G.F.
aktív tag
válasz
afterburner_ #4245 üzenetére
De meg ám. Kitettem a ház elé papírtartó és cd-tálca nélkül, 20 perc múlva a hült helyén virágzott a mezei gaz...
-
G.F.
aktív tag
Öt villanás, és az alábbi hibaüzenet:
Hiába kapcsolom ki-be, mindig ez a jelenség.
-
G.F.
aktív tag
válasz
afterburner_ #3847 üzenetére
Jó marketingel kijön belőle még 4200.is
-
G.F.
aktív tag
Láttátok az Epsont? [Újít az Epson...]
-
G.F.
aktív tag
válasz
QwErTy42 #3546 üzenetére
--- ezt írod ---
"Ugye tudod, hogy a nyomtatás alapvetően nem a töltöttségről szól?"
-----------------
Ez elég fura mondat, nem érzed?
-----------------
"Mert kocsit sem úgy veszel, hogy hány literes tankja van, hanem hogy mennyit fogyaszt, ha a fenntarthatóságát nézed."
-----------------
E szerint a példa szerint, nem azt nézed a nyomtatóban, mekkora a festéktartálya, hanem mennyit fogyaszt?
Az autós példa azért sem áll, mert utángyártott benzin nincs, tehát nincs választási lehetőséged...
Jó utángyártott tinta is van, nem mind pancsolt. Nekem időtállósági problémám volt inkább, 4 hónap a latt többet fakult a fotó, mint a pulóverem.Amúgy érteném mit akarsz mondani, csak a példáid zavarosak. Afterburner színei a helyén vannak szerintem. A nyomtatókat gyártók meg nem báránykák, maradjunk ennyiben. A tintát ők is veszik, nem gyártják. A fröccsöntött patronok meg nem használódnak el, csak ha a fejjel egybeöntöttek. Mégha környezetbarát, lebomló anyagból lenne, megérne kicsit többet.
-
G.F.
aktív tag
válasz
afterburner_ #3484 üzenetére
Nekem pl. Afterburner szaktárs hozzáértő tanácsai mindih bejöttek...
-
-
G.F.
aktív tag
Acoustica... Nincs az elszállva, vagy hogy gondolod? Esetleg gondoltál a vásárlásra? Én megvettem, mert 22 USD-t (4300 Ft) símán megér, és az ha az elszálláson azt érted, hogy a tört verziót állandóan újra kell törni, és egy idő után már az sem műödik, na ebből is elegem lett. 4300 forintért működik a kódod a frissítésekkel.
-
G.F.
aktív tag
válasz
afterburner_ #2901 üzenetére
Azt én is szivesen venném, ha lehetne.
-
G.F.
aktív tag
válasz
guiness #2810 üzenetére
Ennél összetettebb a dolog, mint Afterburner írta, ahány tinta, annyi féle minőség. De még egy jobb digitális fényképező sem mindig az adja vissza, amit látsz fotózás közben. Azért lehet babrálni a beállításokkal... Én szkenneltem ill. fotóztam egy képet, és próbálgattam nagyjából belőni, hogy azt lássam mindenütt viszont. Aránylag sikerült is úgy, hogy elmenjen otthoni körülmények közt. A monitoromhoz tudtam szerezni kölcsön egy kalibrátort, és akkor már volt min elindulni.
-
G.F.
aktív tag
IP 4600-as félig teli patronnál nem látja a patront egyik napról a másikra. Új patront se ismeri fel.
-
G.F.
aktív tag
Szerintem ha van hozzá utángyártott patron, akkor érdemes chip-et cserélni, ill. tölteni is lehet. Szerintem az a gond, hogy én pl. nem találtam utángyártottat, csak ezt az infot:
"Canon PGI-520 és CLI-521 kompatibilis tintapatronok
A fejlesztés már folyamatban van az új szériás PGI-520 és CLI-521 chip-es Canon utángyártott tintapatronokhoz.
Jó hír az alternatív megoldást választó felhasználók számára. Az év végére megvalósulhat az új sorozatú Canon patronokon taláható chip fejlesztése, szinte egyidőben az eredeti új tipusú patronok bevezetésével." -
G.F.
aktív tag
Vettem az Ebay-en egy Chip Extender nevű cuccost. Ma be lett applikálva a nyomtatóba. Szerintem ügyes kis cucc. 10 dollárt megért... [katt ide>>]
A képekkel ellentétben csak a patronokat kellett kiszedni, és kb. 15 perc alatt megvolt a "szerelés", és utánna remélhetőleg sohasem kell chipet cserélnem... kopp-kopp-kopp
-
G.F.
aktív tag
IP4300-as nyomtatómban villogott a kis (fotó) fekete patronon piros led. Kicseréltem a patront, és még mindig villog. Mi lehet a baj? Már utángyártott patronok voltak benne...
-
G.F.
aktív tag
válasz
afterburner_ #2085 üzenetére
10x15-ös, plussz a letéphető szélek.
-
G.F.
aktív tag
Csak mert sokan nem olvasnak visza, még egyszer próbálkozom:
IP 4300-asom van! Kaptam olyan fotópapírt, 10X15-öst, ami olyan nyomtatókhoz jó, amelyek nem tudnak szegély nélkül nyomtatni, nyomtatás után kell körben letépni a széleit. Erre hogyan tudnék nyomtatni? Van valahol ilyen papírbeállítás kedvenc nyomtatónkhoz?
-
G.F.
aktív tag
IP 4300-asom van! Kaptam olyan fotópapírt, 10X15-öst, ami olyan nyomtatókhoz jó, amelyek nem tudnak szegély nélkül nyomtatni, nyomtatás után kell körben letépni a széleit. Erre hogyan tudnék nyomtatni? Van valahol ilyen papírbeállítás kedvenc nyomtatónkhoz?
-
G.F.
aktív tag
Időről időre feltesszük a kérést, de mostanában melyik tipusú utángyártott patront érdemes venni? Az sem árt, ha olyan márkát ajánlotok, amit lehet is kapni... No és melyik az, amit ne nagyon rakjunk a nyomtatónkba...?
-
G.F.
aktív tag
válasz
afterburner_ #1368 üzenetére
És azt meg tudnád mondani, hogy ezt hogy kell pontosan csinálni?
-
G.F.
aktív tag
megvolt az első patroncserém, igaz csak a magentát kellett cserélni, a többi még a gyári. Azt kérdezném, hogy a tintafigyelést akkor kell kikapcsolni, ha mindegyik patron utángyártott? Mert most még nem kapcsoltam ki, de rendesen nyomtat.
-
G.F.
aktív tag
-
G.F.
aktív tag
Tényleg, a kérdés olvastam nem rég, de válasz nem érkezett: Ha utángyártott patron után beraksz egy gyárit, a tintafigyelés ujra aktíválódik, vagy vmi trükköt kell alkalmazni?
-
G.F.
aktív tag
válasz
kopi.dll #1048 üzenetére
Hát, ott nincs szó utángyártottról. Én úgy olvastam valahol (lehet, hogy a Témánk elején), hogy chipes utángyártott nem is lesz. Hisz gondolj bele, akkor mi a francért raktak volna a Canonosok védelmet? Ha chippel utángyártanak, az hamisítás, de hogy te otthon mit raksz hova, az maximum határeset...
[Szerkesztve] -
G.F.
aktív tag
Szivesen olvasnék utántöltési tapasztalatokról...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ukrajnai háború
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest