Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
X12, 9mm Armor piercing lőszer, HC mód. Ez jelemzően egy lövés, egy halál felállás. Nomost néhány jó meccs után hirtelen fura dolgok történnek. Kezdek elfelejteni játszani, mindig mellélövök, no de ha nem, akkor is mi van... Hallom, hogy jön az ellenfél, behúzódok egy sarokba. Belép az ajtón, háttal nekem. Tarkótájon három skulót küldök bele, a fenti paraméterekkel. Jól halhatóan csattan mindháromnál a találatjelző (még mindíg HC mód...) Megfordul, egy lövésből ledurrant. Mi lehet ez? SBMM - re gyanakodtam volna, de miután legalább 4 fórumtárs vallotta, hogy sohasem találkoztak hasonlóval, az nyilván nem lehet, hiszen az elmondásuk hitelesen bizonyítja, hogy ilyesmi nem létezik. Tanácstalan vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer nitro 5 gamer laptop
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400