- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alienware notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
Norbika88 #4554 üzenetére
Hát igen,cid4...kaphattunk volna egy karácsonyi pályát,mint annó,ha már...és régen működött ez.De festés,stb?Hol a hangulat?Legalább a téli,havas pályán lennének karácsonyfák+száncsengő,az sugallna valami tényleges"szándékot"...
Nomeg jönne valami rohadt fix ATI-soknak a kör eleji fél-egypercesre.Más nem is kellene.Csak normális gém.A csalókat,stb.megoldom,kilépek,de a kör eleji küszködés....aztán meg vajsima minden.De a francot izgatja már,ha közben 3x hal az ember és a topnak már 10killje van??? -
laceszgamer
addikt
válasz
Norbika88 #4546 üzenetére
Ja AMD kártyákon sajna ez van, pálya betölt, utána fél percig még képregény aztán meg szalad rendesen. Ennyit nem ért ez az egész vacakolás az engine-el, inkább hagyták volna az egészet érintetlenül, multiban ugy se a grafikát nézegeti az ember. Ami meg a poén, hogy a single rész teljesen jol fut AMD kártyával is...
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Norbika88 #4546 üzenetére
Hát akkor jó, nem csak nálam sz*r
Driverrel nyilván baj van, mert az új szériára még nincs WHQL driver, oké. De mi az, hogy nem megy MAX-on a játék, és csak max. 75-ön megy a GPU kihasználtság????(Proci is)
Viszont nálam pályabetöltés után eddig még sose szaggatott, érdekes."Szerethető játék lenne, csak több időt kellene fordítani a hiba javításokra, nem kutya szőrrel meg farkas skinnel, meg kötött pulcsi fegyó festéssel kellene foglalkozni..."
pontosan
Úgy érzem most a generációváltás közepén semmi se akar jó lenni. Semmilyen játék, semmilyen driver(ezek gyakorlatilag egymást váltják ki, sz*r játékra nem lehet jó drivert írni). Na majd tavasszal amik jönnek
Végére egy noob kérdés: Mi az a p2p rendszer?
-
Wans
aktív tag
válasz
Norbika88 #4047 üzenetére
fogalmam nincs, de nekem logikusabb volna az, ha később ugyanonnan folytatódik, ahonnan abbahagytad vagy az adott szintet lenullázza és úgy az elejéről (pl.: tdm győzelmeknél már a 2. szintet csinálod de, ha letelik a az idő, akkor a 2-es szint elejére pakol vissza).
-
Wans
aktív tag
válasz
Norbika88 #4028 üzenetére
Norbika88: a feladatot csak akkor fogod látni, amikor aktív lesz. itt nem ugyanaz van, mint az előző codokban, h az összes challange elérhető, hanem x naponként váltakoznak (12 naponta talán?
), h melyiket csinálhatod meg. nekem pl asszem holnap vagy holnap után jönnek az újak, de van egy olyan fül, ahol 1 aranyért vehetsz új operationöket. (cselendzseket)
na, ma összes állt egy péhás csipet csapat dél előtt. mondanom sem kell, hogy asszem az összes meccset nyertük (TDM-ben).
a képen rajta van ferero, Lorenzo, Beteg kolléga és köztük ott vagyok én is.
-
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Norbika88 #2606 üzenetére
Allithato cfg parancsokaert nem kaphatsz bant, nem veletlenul hagyjak oket szabadon szerintem.
(#2608) A_ScHuLcZ: gyenge hosttol kezdve process priorityn at egeszen a csillagok allasaig barmi okozhat akadozast ebben a jatekban. Amugy ssd-d van? Havernak csinalta ezt, amig at nem rakta a jatekot hdd-re.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Norbika88 #2536 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy MLG meg tele van konzolosokkal, akik CoD-ot meg egyéb FPS-eket játszanak sikeresen. Feketemágia lehet a háttérben? Biztos sok szűz lányt áldozhattak fel a statjaikért...
A CoD-ok a 4 óta mind konzolra vannak elsődlegesen fejlesztve, teljesen élvezhetők konzolon, ugyanúgy megmarad a fast paced játékmenetük attól hogy kontrollerrel játszod őket. Igaz más játékstílust igényel, de ha megszokod ugyanúgy tudod tolni mint egérrel (mármint ugyanolyan szinten, nem ugyanaz a movement, mert mint írtam más játékstílust igényel).
-
Sonja
nagyúr
válasz
Norbika88 #2513 üzenetére
Persze, hogy nem, mivel 64bit-es játékok nem támogatottak (az OSD rész nem működik egyelőre). Még.
"I'm currently analyzing the way which can satisfy most of us. I'm going to offer MSI to invest month of development time on 64-bit server development then make it exclusively available for MSI Afterburner OSD display only. For MSI it looks like much more attractive selling point, because MSI's OSD takes an advantage and no RT-based products I develop for other vendors will have support for it. For me it means that I can safely cancel all other tasks and focus on this task without loosing my income during development time. And for you it means that 64-bit OSD will be available least in Afterburner."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest