- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FikuszKukisz
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem, Én sajnos angolul nem tudok így nem tudom mit takar a játékban a contracts ezzel mit lehet csinálni. / én arra gondolok olyan mint az MW2-ben a chellange/
-
Pitbullos
aktív tag
Black Ops
[PiT]PitbullClan HC Mix mod Server
Ip 173.199.77.154:3084 -
F e Z o
veterán
válasz
Black Dragon #5291 üzenetére
Sajnos eléggé nehezen kivehető, én is alig értelmezem, ha ellenséges kutya akkor full feketének kellene lennie, ez pedig barna-fekete.
-
Wans
aktív tag
A csapatváltás úgy gáz, ahogy van.
Menet közben bármikor át lehet állni a másik csapatba, így amikor kezd valamelyik gyengülni, mindenki átlépked az erősebbhez. Ezek
után esélye nincs a gyengébbeknek mérkőzést nyerni főleg, hogy létszámban is 3-4-gyel több az ellen.
Hihetetlen, hogy nem lehetett megoldani ezt úgy ahogy anno pl. a cod1-ben is volt!
Jobb, ha a szerver admin nem is engedélyezi.
De legalább mindenki tud javítani a statisztikáján, és a fejlődésén.
Ha ég a talaj a gyengülő csapat háza táján át kell állni a győztesekhez. +win és + challenge.
Végeredményben kijelenthető, hogy ez egy dilettáns megoldás volt a fejlesztők részéröl.
ui:
Jah, én cheatert csak 1-et találtam eddig, pedig nem keveset nyomom a gémet. -
NOD
senior tag
Kezdenek elszaporodni a cheaterek, 3 game-böl kétszer volt cheater (az egyiknél mindkét csapatban 1-1 aimos).
Amugy ez a patch javitott egyáltalán valamit? Késsel ugyanugy 1 bökés vagyok 4-5 méterröl akár. -
7600 GS
addikt
Nálam akimbo-ban még mindig fel vannak cserélődve a fegyverek, úgyértem hogyha jobb egérgombot nyomok akkor ballal lő.
-
AS
félisten
Szerintem ha van szabályzat akkor ott legyen leírva mit nem lehet használni ha nincs leírva akkor meg lehessen mindent. Ez így tiszta.
Amúgy meg tőlem lőhetnek GL-l nyugodtan mert Flak Jacket használok, akit meg Clamore idegesít az meg használjon: Hacker perket. -
LW
őstag
válasz
BigStraw #5282 üzenetére
Hát ami azt illeti, a patch sem volt esetemben felhőtlen.
Valóban jobb lett, nincs ugrálós lastkillcam, talán nem napalmoznak le a házon belül és egyéb finomságok javításokra kerültek, de sorra jöttek a fagyások.
Rend szerint map végén és elején, olykor játék közben a hang egy ideig ment tovább a kép ledermedt és úgy is maradt.Mérgemben rágugliztam, az első egy pár oldal után találtam egy hasznos leírást, ami néhány fájl törlésével és újratöltésével fixálhatja ezeket. Egyéb alterantíva nélkül és tudván, hogy amúgy is barkácsolt(angolosított) orosz verzióval játszok, úgy tettem, ahogyan írták... éééés láss csodát azóta sem fordult elő. (kopp-kopp)
[LINK] (18as bejegyzés)
-
LW
őstag
Üdv topiklakók!
Egy-két hete szereztem be a játékot. Ezennel csatlakozok a totyik életéhez, de először beleolvasok a hozzászólásokba.
Szkeptikus vagyok a "hype"os játékokkal szemben, viszont ez megtetszett, megvettem és azóta is jókat játszok vele. Eleinte és mostanában is akadt egy-egy kisebb-nagyobb bugok és fagyások voltak, ám nem volt elég, hogy elvegye a játékkedvemet.
Ez voltam én, még jelentkezem.
üdv. LW -
Black Dragon
addikt
Az a gond, hogy ha nincsen fent az admin, hiába írják a consolba automata szövegbe, hogy nincsen camp, claymore és ilyenek, akkor ezt telibeszarják, és csinálják....
Persze nem azt mondom, hogy midenhol GL-eznek és egyebek, mert elég kevés GL-essel találkoztam eddig(kopp-kopp) ezért annyira nincs okom panaszra, de ha találkozom, akkor az eléggé idegesít.
De mindegy, csak arra tudok ilyenkor gondolni, hogy akkor noob az emberünk, hogy már csak gl-el tud játszani, vagy még azzal sem.
-
Grifid
aktív tag
válasz
Black Dragon #5278 üzenetére
LOL!
Máskor a lábad elé is nézel. Járjál csak beltenyészett szerverekre ahol minden tilos. -
Black Dragon
addikt
válasz
"Infinity" #5277 üzenetére
Lehet is használni, nem arról van szó, csak nem nagyon szeretjük azokat...
És pont azért, mert egyszerűen hogy is mondjam, lowság azt használni, nem tudok jobb szót találni erre. 20m-ről kilő GL-el, a claytől meg felrobbanak minden egyes saroknál, a last standes meg lelő, amikor nem hal bele 1 tárba.......
-
"Infinity"
aktív tag
Én nem értem, hogy miért vitatkoztok azon, hogy ki mit használ a játékban. GL, Clay, second chance stb. Benne van a játékban ergo lehet is használni. Aki ilyenek miatt rak ki valakit egy szeróról arról megvan a véleményem.
-
csigacska
tag
Ezért nem járok magyar szeróra, Uo és COD 4-ben is a külföldieket látogattam, látogattuk az ismerősökkel, így kerülve el az ilyen eseteket. (bár ott sincs ugye "kolbászból a kerítés")
szerk: Az FGJM szerón még nem voltam, a vitába nem is szólok bele.
-
LamaCube
addikt
Látom háború van a folyamatosan
Ezekről írtam anno, hogy sajnos inkább hátránya van mostanság a dedikált szervereknek. -
LongLIFE
csendes tag
NOD hozzászólása:
'Most nem azért de az FGJM szerón amikor ott voltam párszor, akkor az összes adminnál second chance volt benyomva.'Attól hogy egy linux pingvin mögé bujsz azért van arcod. Pontosan mikor is volt ez hogy az összes admin second chance-el nyomta? Ja, hogy éppen valami rémálom volt amit ezzel a hazugsággal próbálsz kompenzálni. Azért a szememben jelentősen csökkent a szavahihetőséged ilyen hozzászólások után, mivel egyike vagyok azoknak az adminoknak, játékosoknak akiket te itt most szeretnél lejáratni. Bár te biztosan jobban tudod mivel látod minannyiunk profilját...hmmm érdekes azért. Én nem látok egyetlen profilomban sem second chance se beállítva. Hoppá ezzel azért elég csúnyán mellélőttél. Másrészt ha megláttam volna hogy bármelyik klántagom second chance-t használ ugyanúgy szívfájdalom nélkül dobtam volna ki a szeróról mint bármelyik másik játékost. Sőt ha Second chance-t láttok bármelyikünknél nyugodtan lehet jelezni mind TS-n mind FGJM fórumon, majd utána beszélünk a fejével személyesen.
Nyakival kapcsolatosan. Nem igazán értem miért ő kapja az ívet....Bravó csak így tovább.
Általában én szoktam egyébként kitakarítani a szervert de biztos ezt is jobban tudjátok. Nyaki státusza egyébként elég érdekes, de ezt is személyesen TS-n kérdezzétek.
A szabályzat a mai nappal frissítve lett. A régi szabályzatból adódó félreértésekért elnézést. Idő hiány miatt nem kerültek fel. Olvassatok szabályzatot, mind rátok játékosokra mind az adminokra vonatkoznak.
Akinek bármiféle hozzáfűzése van a témához megbeszélheti az fgjm.hu fórumán is közvetlenül az adminokkal vagy akár a nyilvános TS-n. Akinek problémája van velünk nyugodtan jöjjön fel, és beszélje meg. Sározni lehet, de nem érdemes. Főleg meg ha ilyen hazugságok mögé kell rejtenie az igazságot...lásd NOD hozzászólása.
Grat NOD. Csak így tovább az 'egyenesség' útján...remélem szüleid büszkék rád. Még sokra viheted.
Üdv
<FGJM>LongLIFE -
zH.
senior tag
válasz
Gergosz2 #5264 üzenetére
Ez igen hasonlít az AlterIW-s MW2-re..
Egyébként én meguntam ,hogy nem indul el ,szarakszik a Steam. Letöröltem a játékot steamen és a mappát is kitöröltem. Rámegyek ,hogy install és egy 9MB-s szart szed le. Nem kell csodálkzoni ,hogy nem történik semmi.
Remélem holnapra megjavul.
-
Gergosz2
veterán
Na én most hagytam abba ezt a sz*rt.Unom már hogy állandóan kifagy.
Amikor először telepítetem semmi baja nem volt.Az első patch után kezdett kifagyni a második után meg fatal error-ozni
(bocsi a minőségért de telóval csináltam mert persze a printscreen sem ment.)
Talán tavasszal visszanézek van e valami javulás.Kicsit furcsáltam hogy 64mb-os patch jön mert annyira bugos ez a játék.Legalább 1 gigás patch kéne.
Amúgy ezt is egy az egyben konzolról portálták(minap néztem és megtalálható az egész xbox gombsor benne) de ez nem sikerült nekik mint az IW-nek.
Nem is meglepő hogy ezt kapjuk:eladások 50-60%xbox,5-10 pc a maradék meg ps3.
-
Winne
nagyúr
válasz
Black Dragon #5258 üzenetére
Igen valami ilyesmit olvastam én is, hogy a szerverconfigolók át tudják már állítani.
-
BigStraw
senior tag
válasz
nyakika #5249 üzenetére
Úgy kezdődött hogy a másik klántársunk megkérdezte hogy mik a szabályok erre mondtátok, hogy nincs LS. Megkérdezte, hogy tényleg lehet gl-ezni is erre mondta valaki hogy szabad, de csak ésszel! Szerintem mi teljesen korrektül viselkedtünk!! És erre mikor kiraktátok megkérdeztük, hogy ez miért is volt Válasz:alapjában véve engedélyezett a gl, csak ne mindig azt használja meg mindig avval öljön meg 1.Nem is csak gl-l ölt ha figyelted volna 2.Ha engedélyezett akkor meg nem szabadna belekötni !!! Legyen engedélyezett vagy nem köztes megoldás itt nincs !!! Egy árva szót nem szóltatok, hogy fejezze be a gl-ezést !!
-
zH.
senior tag
KA-D Steam b+ ,hogy nem lehet elindítani ezt a qrva játékot ,de még ki is fagy.
-
Winne
nagyúr
válasz
Black Dragon #5253 üzenetére
Ezért a legnagyobb vicc az, hogy egy csapat felmenne játszani és a gép sorsolja ki, hogy kit hova dob. Ez annyira esztelen dolog, hogy nem igaz!
-
AK-84
csendes tag
válasz
nyakika #5249 üzenetére
Meg lettunk kerve? Miert? Mert tobbszor meghaltatok? Ha valaki jobb, akkor mar rogton megkeritek mi? Ha teszem azt clay-el vagy neadjisten FAMAS-szal lollek le, akkor megkersz, hogy hagyjam abba?
Mindegy. En felolem lezartnak tekintem az ugyet. Abba a szerverbe nem lepek be soha tobbet. Hadd jatszanak a gyerekek egymassal...
-
JSaN
addikt
válasz
feka007 #5252 üzenetére
En ezert mar csak SD-t jatszok, ott van esjed hogy egyedul is lehozd.
Nekem mar tobb olyan is volt hogy 1v6 felalasnal is lehoztam, nem is egyszer.
Igaz en mindig viszek magammal RPG-t,(osszes classban van rpg) szapulnak is rendessen,
Dehat bob megengedte hogy hasznaljam. -
feka007
veterán
Állandóan elsők között vagyok TDM-en, HC-n, CTF-en stb-n, erre 10-ből 9-szer a vesztes csapatban vagyok, kurva inspiráló..
-
nyakika
csendes tag
1 nem én rugtalak ki ! 2 annak ellenére hogy lett szólva hogy vegyetek vissza a gl-ből továbbra is csináltátok, pedig szépen meglettetek kérve.
Fezo: neked meg toll a füledbe , ha nem bírod a képem akkor minek jársz fel ts-re? (csakúgy megjegyzem kettőnk közül én vagyok csapatjátékos) -
bul07
nagyúr
válasz
mrhitoshi #5246 üzenetére
HC-n egy rosszul eldobott gránát és meg is van a 5 team kill és klick
amúgy megmagyarázná nekem vaki hogy hogy lehet Ghost Pro -nélkül eredményesen játszani mert nekem nem megy
most hogy Prestige 4 be léptem és nem volt meg állandóan megtalált vagy egy játékos, vagy egy helikopter már az idegbaj kerülgetett -
7600 GS
addikt
Lehet hogy már volt, de a patch óta a game utáni final killcam-ben már egyáltalán nincs lagg
. Egyébként most jöttem rá, hogy mekkora egy f*s pálya ez a nuketown. Nyugtassatok meg, hogy nem csak én gondolom így...
Nem lehet rajta egy fikarcnyit sem taktikázni, az egész agyatlan hentelésről szól, nem is értem hogy minek tették bele.
-
F e Z o
veterán
Nemrég kapott felvételt az FGJM-be. Egyébként nem erőssége a HQ, már mw2-ben is se volt az. Nálam ts-en is le volt némitva nyár óta.
(#5216) Black Dragon : Egy submachine gun-t nem is arra terveztek.
(#5241) bul07 : Ez a texture hack már nagyon durva, jungle mapon nem kicsit jut fölénybe használója.
-
Berzeusz
csendes tag
A nemrégen alakult STSF clán TGF-et tart.
Amit nyújtani tudunk baráti környezet, TS, aktív vezetőség, tervezett szerver bérlés (megfelelő mennyiségű létszám esetén).
Akit érdekel az nézzen el : http://stsfclan.web4.hu oldalra és ott mindenre megtalálod a választ. Köztük az elérhetőségemre is, ha érdekel a TGF.Üdvözlet..
-
bul07
nagyúr
amúgy ki ez a FMJG nyaki mert a tagjaik között még csak hasonló nevű sincs(lehet hogy köztük van csak új nevet használ)
-
AK-84
csendes tag
Hat ennel szemetebb szervert es embert mint ez az FMJG nyaki meg nem lattam. Kirugja az embert csak azert mert tobbszor lelovod GL-el. Holott a szabalyzatban nem tiltjak. Butabb, eretlenebb emberek nem is lehetnenek. Ha nem birjatok, hogy masok jobbak nalatok, akkor menjetek pszichologushoz. Es azt irta, hogy tkeppen lehet GL-ezni de en ot mar robbszor spawnrol lottem le... Mellekesen en voltam az elso es 4 capturem volt es 1 defendem...
Aki szeretne jo tarsasagban jatszani ERTELMES, FELNOTT emberekkel akkor az jojjon a mi szerverunkre [SEXY].
-
bul07
nagyúr
válasz
Black Dragon #5216 üzenetére
-
Benyaking
aktív tag
Nekem van hogy beesik 40 ig! Pedig nem kene
-
Benyaking
aktív tag
Akkor mar jo 2 magos gépeken is? Mert a haverom ez miatt nem veszi meg.
-
mrhitoshi
veterán
Húhú lejött a patch, na lássuk mit hozott.
-
tomic
addikt
Az lehet esetleg tudni mi jön a Commando fegyver után?
És mikor? -
AS
félisten
Sima módban is öl a fegyver 3-4 lőszerrel, csak tudni kel célozni és ellenezni a visszarúgást, ép ezért nagyon különbség kitud célozni is ki nem, HC n már akkor is meghal ha ránéz másikra bárhol.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
AK47u úgy szint, vagy Commando , vagy AK47. Ezek a jól sikerült fegyverek.
(#5221) Tom6 : pontosan, nem tudták jól feltörni.
Steam meg bannol úgy is.
-
tabrev
aktív tag
válasz
Black Dragon #5219 üzenetére
Azt a részt elkezdtem elölről, de ugyanaz a hiba
Kezdjem az egész játékot elölről
-
tabrev
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: én single player-ben próbálok játszani, nem tudom ezt próbálta e valaki
a lényeg: az egyik pályán egy ajtóba szorult valamit kell az orosz pali segítségével eltolni mikor felrobban egy autó mellettünk, na itt kezdődik a problémám - minden elsötétül a játékban és vissza sem tér a tér... az iránytű megvan és az egér kurzor (ami ugye eddig a célkereszt volt) de semmi más, csak a feketeség... nem tudja valaki mit kellene tennem, hogy ismét a térben érezhessem magam?
-
Rav3n02
senior tag
válasz
Akkor neked valóban kész szenvedés lehet egy prestige váltás
-
polonic
félisten
Az ak74cu-t én is szeretem. A famast nem próbáltam, én aug-gal voltam, hangtompítóval rászerelve.
Perkeknek ghost pro, warlord pro és ninja volt, de ebből sem nehéz a pro. Csak nem nagyon játszok olyan módban, amivel meg lehet csinálni, majd most.
Az volt a furcsa, hogy hq-nál beálltam egy helyre védeni és egyből ledaráltak. Elfelejtettem, hogy nincs ghost pro perk és lát az ellen.Majd megnézem ezt a láma módszert.
Mondjuk a nuketown-t gyűlölöm.
-
Rav3n02
senior tag
válasz
Black Dragon #5211 üzenetére
Azért Ak74u előtt még megkapod a famast-is
alapclassoknál meg csak az mp5k ami ér valamit
-
-
polonic
félisten
Most kezdtem el prestige módot. Hát mit mondjak, rohadt nehéz az elején. Nagyon nem jönnek be azok a fegyverek, mint a legelején. Kín szenvedés lesz elvinni addig, amíg úgy tudom kialakítani magamnak a class-okat, hogy jó legyen.
-
zH.
senior tag
De ,ugyanis te is 1 lábujjlövésről halsz meg ,ezáltal a reflex számít és nem legfőképpen az milyen erős a fegyvered. Sima játékmódban ha eltalálnak szét tudod tunkolni , fejjel bemakkolni vagy erősebb fegyverrel belelőni. Illetve alapból több kell egy emberbe ,a 2mp-ig való tunkolás pedig nem tudom mennyire skilles. Arról nem beszélve ,hogy darálhatsz össze vissza ,de nincs TK. Ha okosan játszol pedig sokkal élvezetesebb a HC ,csak nem kell össze-vissza futkosni anélkül ,hogy ismernéd a helyeket és gondolkozol.
Egyébként szvsz ha odafigyelj 80+%-ba nem lőnek hátba. Ha tol valaki egy Spy Plane-t már fel tudsz készülni ,előre lőni a golyót ,beállni olyan helyre ,ahonnan scopeolva ki tudsz nézni. -
Góliát
őstag
Segítséget szeretnék kérni. Felment az új patch és nem lehet játszani. Azt írja ki, hogy csatlakozás a fiókhoz:. de utána semmit nem csinál. Volt valakinek hasonló eset, vagy ötlet?
-
Rav3n02
senior tag
help pls...
felkerült az új patch, nagyon fasza minden, megszűntek a laggok, mindenki happy. DE!!! Nem tudok classokat változtatni, a custome classoknál, ha pl egy MAC-et lecserélek AK74u-ra és kilépek, akkor nem történik semmi, szépen kiírja, hogy downloading settings de nem változik semmi...ez mitől lehet?
-
BandiHUN
veterán
nem tudom,én nem láttam ilyen keresési opciót,igazából passz,simára bekapcsolható-e a csapatsebzés.
Viszont mindenhol ezt tapasztaltam,hogy vagy 1 ideig a spawn után,vagy talán az első akció ha társra megy,akkor van reflekt,nem csak fegyóra,hanem gránátra is,menet közben meg már simán leszeded a csapattársat,ő hal.
A kickkorlát is fixen 5-nek tűnik,a legjobb játék mellett is simán el lehet ezt érni,főlegha a társak bakkecskeugrással ugranak eléd lövés közben.
Egyébként remek dolog,hogy még az is a te killed,ha hilősz pl.egy felétek tartó RC-XD-t,és túl közel jut,már sikerült ilyenből 3-as tk-t+magamat is kicsinálni,többedmagammal hagyom is a fenébe inkább.Clay is csinál remek TK-t,ha a társad előtte áll és beugrik egy ellen is,sajna az ilyenek ellen nehéz védekezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Politika
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Billentyűzet gondom van
- GTA VI
- További aktív témák...
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest