- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
De az a gond, hogy valamikor szó nélkül dobnak ki a szerverről, és ki sem írják, hogy no clay vagy no bunny hopp és stb, csak kivágnak.
Megvan ezekről is a véleményem... Tanuljanak meg játszani, mivel ez is a játék része, hogy ha megnyomod a space és az előre gombot adott esetben akkor úgy is ér lőni.
De egyértelmű, hogy azért nem engedélyezik, mert a fejlődési listán a célózásnál leállt.
-
jozefgucci1
addikt
Ezzel a jelenséggel találkoztam már én is amúgy .Volt hogy raktak ki emiatt szerórol srácot mert ugrált.Nem kel oda menni annyi szerver van még a keresőben.Igaz azt írják , hogy a szám csökkenni fog amint lejár az első három hónap.Sokan nem fogják meghoszabbítani .Remélhetőleg a normális szerverek maradnak.
-
LamaCube
addikt
Ismerlek Jana tudom, hogy játszol, hiszen egy csapatban toltuk
Üdv: HyperCube
Lorenzo9
Ezekről a dolgokról írtam nem olyan rég. Sokan áhítoztak a dedikált szerverekre, de azt figyelmen kívül hagyták, hogy az adminnál nem szabad jobbnak lenni. Vagy azt kell csinálni amit knbs is írt, hogy bérelni egy szervert. Nekem, ezért sem jönnek be a dedikált szerverek már, mert sok a kiskirály vérpistike, akik ezzel kompenzálják a fogyatékosságaikat
-
BandiHUN
veterán
Ebben szerintem semmi extra nincs,és ezért lazán bannoltak is innen,hogy csalok
Pedig kérdezem én,mióta ász dolog ez,még 2-es k/d sincs,biztos benézte a barom,hogy 3 halál vagy nemtudom...
Egyébként a kick mindennapos dolog az embernek,elég egy marathonos profillal kezdeni,hogy te érj oda a jó helyre,lelövöd az első befutó 2-3 delikvenst,és ha admin volt benne,99%,hogy már repültél is.
Más kérdés,hogy egy sabotage meccsen miért számit ez extrának,hogy az ember ráront a bombára,de nem logikus rögtön elhalászni,hanem bevárod az első pár ráúszó ellent,aztán nyugisan elsétálsz vele...
Át is álltam a HQ-ra,ott nincsenek ilyen gondok,nem is beszélve,hogy hc-n simán lelőnek a francba a kedves csapattársak is élesités közben...hát akkor már hagyjuk,ennyit az objektiváról...valaki okos mindig beqr egy gránátot vagy egy bősz kisautós kolléga megoldja a plantolást...
Egyszerűen még nincs meg a szint a hc komolyabb gémeléshez...
Mást meg nem vagyok hajlandó nyomni,simán sokkal nehezebb pontot szerezni,mert sok skuló,az ember lemarad az átutókról könnyen...itt meg ilyen 10-12000xp-kkel is lehet zárni egy kört. -
keIdor
titán
Haver Hollandföldön él és ő azért nem keres óránkért 40-50 eurót, azért ez enyhe túlzás.
A többi külföldön élő ismerősöm se keresnek meg óránként ennyi pénzt. (Ausztria, Németo., Anglia, Kanada)
Inkább napot akartál írni, nem?Mert az meg akár több is lehet, mint 50 jurónak megfelelő összeg.
Sry a külön hsz-ért, nem tudom szerkeszteni az előzőt, mert szokás szerint este szar az oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Billentyűzet gondom van
- GTA VI
- Jövedelem
- Külpolitika
- Konzol Screenshot
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- További aktív témák...
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest