- Home server / házi szerver építése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Analóg fényképezés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
dombi81 #8703 üzenetére
Egyetértek többé kevésbé, sajnos a közel ígéretes koncepció amivel indult a Modern Warfare reboot sajnos valóban rossz irányba halad a minőség téren - az Activision ebből persze mit sem érez, újabb eladási rekordok dőltek, újabb mikrotranzakciós rekordok is dőltek. Ez van, ez nem is igazán fog változni már. Nekem a legnagyobb problémám a BP rendszerrel van, behozták ezt a baromságot a Fartnite-al, aztán többiek is átvették, a játékost meg kényszerítik erre az eszetlen és értelmetlen grindfest-re.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
dombi81 #8700 üzenetére
Érezhetően lejjebb vették a cuccok minőségéből az ingyenesség rovására, de ezzel már akkor számoltam amikor ujjongott a tömeg, hogy free content jön. Jó, mondjuk a BO4-é fizetősen is szar volt, de az előtt azért quality content jott. Igazából ez a BP system kútja el a dolgot szvsz, szimplán lehessen a meccsek során pontokat farmolni, és abból kiváltani az éppen kínálatban lévő cuccost. Ilyen szempontból az Infinite Warfare rendszere volt a legjobb, mert nem érezted a BP farmolási kényszerét, hogy "úristen, mi lesz ha nem lesz meg a Tier 100", kaptad a Salvage-t, és azt a fegyver variánst hoztad ki amelyiket akartad.
-
venom8888
őstag
válasz
dombi81 #8574 üzenetére
win10 em van, persze hogy kaloz, az emberek 99%-anak az van
De miota ezt az uzenetet dobja ki a jatek, azota Map betoltese kozben kidob a jatek a menube,es hatalmas akadasok vannak benne. Semmi bajom nem volt a jatekkal,megjelenes ota,csak olvastam kinek mi baja van vele,de ugy latom,en is sorra kerultem.
-
Deck
titán
válasz
dombi81 #8547 üzenetére
Opcionális minden..
Én meg szeretem a skineket, ebből van bevételük is. Donald kacsa teljesen más.
Én rühellem a rakétavetőket, lmg-ket, csicsás dolgokat stb.. Semmi keresnivalójuk a játékba szerintem.. De ez van..Azért, a Gung-Ho, Dead Silence, Maddox nagyon hiányzik nekem a BO4-ből..
-
KaitouP
nagyúr
-
venom8888
őstag
válasz
dombi81 #8355 üzenetére
En meg mondom oszinten, csak Mp7 el megyek HC-ra, nagykepuseg nelkul mondom, 9/10 mecset en vezetem elso helyen.
Nem csinalok semmi kuldetest,csak olok, a fegyveremre kivan gyujtve minden alkatresz, magamnak osze raktam valamit, azt csa,megyek apritani. Az hogy arany legyen kurvara nem izgat, azert nem fogok szopni 1 hetig, es oletni magam,csak azert hogy, rosz szituban legyek a kuldetes miatt, pl csak gugolva,meg maszva, meg faszom tudja. Inkabb a karakterek erdekelnenek,de azok amik jol neznek ki, penzes mind. Pl van az a kukas emberAz jol nez ki,de mikor meg lattam ,hogy kb 6000ft -nyi kredit kell hozza, elengedtem.
-
Acheron
őstag
válasz
dombi81 #8350 üzenetére
A fejlesztésnek, kiegészítők megszerzésének én látom értelmét, ezekkel sokszor hatékonyabbá lehet varázsolni az adott fegyvert az alapmodellhez képest. A camok gyüjtögetése valóban nem túl hasznos, de néha szórakoztató. Ellenben kicsit sincs jó hatással a K/D arányra, ha valakinek ez fontos.
(#8351) LorenzoHUN: Az szép vállalás, jó sok " munka" lesz benne! Grat az eddigiekhez, nekem nem hiszem, hogy lenne türelmem a pjzs, kés és pisztoly fejlesztésekhez. Ha az AR kész, visszaállok a kedvencekre (FAMAS, AK + SMG vagy Sniper, pályafüggően), és megpróbálok valamit javítani a nagy fejlesztgetésben lerontott statomon.
(#8352) venom8888: Ezzel nem tudok egyetérteni, HC -n is erősen kijönnek a fegyverek közötti különbségek, a pontosság, vissarúgás, de még a sebzés is. A HC mód nem egyenlő azzal, hogy egy lövés egy halál bármilyen fegyverből. -
KaitouP
nagyúr
válasz
dombi81 #8341 üzenetére
Úgy semmi, csak készül a kolléga az idén (elvileg) megjelenő új konzolokra, és viszonylag jó árral akarta eladni a jelenlegit. Nem rossz opció, bár én ilyet biztos nem vállalnék be, gondol egyet az MS, aztán jön a váratlan delay, idei megjelenés helyett meg mondjuk jövő év elejére tolják az új gép megjelenését. Másrészt elég sokan fognak venni használt gépeket a jelenlegiek közül az újak megjelenésekor, szerintem még akkor is jó áron lehet őket majd eladni.
-
craftsman01
senior tag
-
törölt tag
válasz
dombi81 #8119 üzenetére
Ryzen 5 2600x húzva, 16gb ram, Rx590 8gb húzva, SSD, 22" 60hz LG monitor.
A Battlefield 5 180 fps-el megy, kisimult frametime mellett. high beállítás.
A COD 100 fps mellet megy, ami elég lenne, de a frametime nagyon ugrál és látszik a képen is... nagyon változó a teljesítménye.
-
Acheron
őstag
válasz
dombi81 #7896 üzenetére
Van HC -n is only Shoothouse & Shipment mód.
A frissítéshez:
PC -n semmilyen fennakadást nem tapasztaltam a patch letöltése után, ugyan megkérdezte, hogy akarom e csökkentett módben indítani (nem akartam), de utána minden ment rendben, semmi nem tűnt el, csak az új elemek jöttek.
Sajnos a fentebb is írt "játék típusba való beragadás" továbbra is fennáll, ha nem lépek ki, csak KC, csak DOM, csak Shipment&Shoothouse, vagy éppen ahol felakad a lemez. De ki- és visszalépéssel szerencsére orvosolható.
A párosító rendszeren is lenne még mit reszelni, egyszer kezdők, máskor meg szupermenek (?) közé dob be, viszonylag ritka a kiegyenlített meccs.
Ettől függetlenül (vagy ezzel együtt) játék maradt ugyanolyan jó, mint eddig. -
Tomko78
őstag
válasz
dombi81 #7557 üzenetére
azt nem hiszem mivel elég jól hűti a vga őket , 70 fok felé még sose ment hotspot is 80-90 fok közt van , ez a game hibája , de hát ez van , el kell fogadni néha meg tud bolondulni , Nov 10 körül vettem a vgat , az utóbbi időkbe kezdte ezt a marhaságokat csinálni , gondolom valamit néha bele nyúlnak a gamebe és az nem tetszik a vganak
-
Tomko78
őstag
válasz
dombi81 #7552 üzenetére
Nem tudom mi volt de amúgy normálon max 5 gb megy fel a vga ram terhelés , és itt pont vége volt a mapnak tehát még nem is csata közben volt a hiba , azért tegyük hozzá ez egy nvidia game , tehát bármi előfordulhat amd vgaval , de nem a vga hibázott hanem a game írt mindenféle marhaságot , hogy nem támogatott vga meg kevés a vga ram , mindegy most jó pár kört lezavartam és semmi nyűgje nincs most
-
Xaels
félisten
-
spanglee001
addikt
válasz
dombi81 #6955 üzenetére
nem csak a 144hz a lényeg hanem a válaszidő is, ami pedig a TN panel előnye, és persze kell hogy bírja a vas a 144fps-t is tartani. és megváltás az hidd el. hiába a leírása a monitornak ha a közelében sincs amit ír
a legjobb monitorom ami volt az a pg278q, pedig volt már pár.
-
Casanova*
veterán
válasz
dombi81 #6942 üzenetére
Igaz! Megszoktam,hogy mindig rusholtam. Itt másképp kell játszani. Szoknom kell még.
(#6943) spanglee001: wow,na utána nézek,köszi!
(#6938) stilo18: atyaég! Boost highon már hallok fülessel. Valamivel jobb. Nagyon köszi!
(#6941) LorenzoHUN: Így van! Ésszel kell játszani ennél a codnál! Nem egy rusholos darálós cod,mint a többi. Kezdem érezni már merre kell menni,merről jönnek. Egyre jobban kezdem kiismerni a gamet.
-
-
Casanova*
veterán
válasz
dombi81 #6886 üzenetére
Az igen.
Én ilyen statot a büdös életbe nem fogok lőni az új codban. Nagyothallok és sajnos nem hallom merről jönnek, lőnek. Uav meg ugye nem mutatja. Sokszor lelőnek hátulról,oldalról amilyen mapok vannak.
Régi codoknál ilyen gondom nincs. 2 felett vannak a K/D arányom. Új codban 1,5 K/D , pff
(#6899) spanglee001: Ezt olvastam. Azt hittem nekem írta. Veled voltam.
-
Tomko78
őstag
válasz
dombi81 #6877 üzenetére
Legalább fényt visz a sötétségbe
de 1750 fps jónak számít mw alatt ? kicsit megugrik az fps mikor lépek ki lobbyból , most nem értem ez a játékot ha riva tuneban nem fixálom az fpst akkor hiába belövőm 144 fpsre ő akkor is 166 fps megy , 120 fps lefelé az van amit beállítok de 120 fps felfelé egyből 166 fps ugrik
-
jas39
tag
válasz
dombi81 #6872 üzenetére
Igen, köszönöm! Sajnos tudom.... van egy zenei stúdióm, emiatt nem tudom újra telepíteni a gépet, kb két hét mire mindent újra beállítok . Annyi progit használok és megannyi apró saját settings stb.... Azt hittem hátha van valami trükk amit nem olvastam, nem láttam. A gyermekem a multit nyomja, az megy érdekes módon, 23 as rangja van. A single nem megy sehogy, nekem a multi az
Köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Home server / házi szerver építése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest