- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kína-exkluzív Arrow Lake-S processzorral gyarapodott az Intel portfóliója
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
Xbox-ra leszedtem free accesbe a black ops-ot de ha elindítom bejön a töltőképernyő majd kidob a menübe. Mitől lehet ez? Kiváncsi lennék a multijára.
-
geckowize
őstag
válasz craftsman01 #26297 üzenetére
Get 3 Gunbutt kills while using an Assault Rifle in 10 different matches.
3-at kell Assault Rifle kategóriába tartozó fegyverrel "basholni", azaz puskatussal leütve ölni 10 különböző meccsen.
Elég szívás, ha nincs meg az MW, hanem csak WZ van, de teljesíthető, nyilván Plunderben. Ha Plunderben csinálod, menj végig a repülőúton, hátha vannak AFK playerek (akik nincsenek gépnél), akiket ledob a játék automatikusan, általában szokott lenni 1-2, akkor annyival előrébb leszel a meccs további részén.
Jelenleg mindenki a Hunt For Adler contractokra megy (Adler operator feje az ikonja a contractnak), lehet érdemes lenne odarepülni aztán beflashelve enemyket lehet pecálni pár killt.
Annyi még, hogy downolhatod mindennel, csak az utolsó, kill-t okozó megmozdulás legyen az Assault Rifle puskatus.
-
GAbre
veterán
Másnál is beakad a kép coop mission után?
Nincs semmi vót,semmire lehetőség.Villog a chat rész és ennyi.
Meg kell várnom,amíg visszadob lobbyba.Unknown 9 awakening
-
craftsman01
senior tag
Cr 56 amax-hoz most mit is kell csinálni ,hogy meglegyen? Köszi.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
nyul105
senior tag
Hali, elsősorban pcsek:
Tapasztalja bárki azt, hogy játékindítás után első 2 game perfect, utána a harmadik és azt követő gamekban szaggatás, laggolás(?), narancssárga lapocskák baloldalt a képen etc.?
Game újrainditás után megint kettò játék jó, utána elkezdődnek a problémák. -
geckowize
őstag
válasz Tsebacsi #26294 üzenetére
"don't waste your time, jgod and tgd said its trash"
"Don’t waste your time with it, ttk is very high however recoil is good. Essentially a Milano 2.0. Most other smgs are much more viable
Class setup Gru supp Task force barrel Spetznaz grip (underbarrel) 55rnd drum Raider stock
(source: jgod)"Magyarul nagyon nagy a TTK (Time To Kill, azaz az "öléshez szükséges idő"), a többi SMG sokkal jobb alternatíva. Erre a subredditre azért nem olyanok írnak, akik csak cod youtuber clickbaity thumbnailekből tájékozódnak.
Ez az oldal egyébként segíthet eldönteni, hogy mi meta:
WZ RankedEzek alapján az SMG-kből a MAC-10, LC10, Bullfrog, MP5 (MW) előzi meg, de ugye itt a Pick Ratio (választási arány) alapján van sorrendbe rakva, és szerintem az is belejátszik, hogy új fegyver, és sokan próbálgatják.
-
vendingo
veterán
Jelenleg mik a meta fegyverek warzone-ba?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
csibe1
addikt
válasz CptAdamica #26283 üzenetére
Szerintem ezek egyike sem meglepő, szóval várható volt.
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy mennyit dolgoztak az új pályaverzión, hogy szokás szerint parádésra sikerült?
Lehet kiadták bérmunkába pár indiainak" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
tag
válasz CptAdamica #26283 üzenetére
Mi már az első napon felfedeztük a Stadionnál. Az eredményjelzőről leesve (menekült, mert lőtték de nem nyílt az ernyő) esett be a társam a föld alá. Csak úgy tudtam kiszedni onnan, hogy vittem egy járművet oda ahol volt.
-
CptAdamica
veterán
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
geckowize
őstag
válasz Atish19 #26280 üzenetére
Igen, ezt javaslom mindenkinek, aki meg akarja csinálni a Hunt For Adler event-et, mivel haverommal egyikünknek sem regisztrálta a mission teljesítését Warzone-ban egyik helyen felvéve sem.
Egyébként az új BOCW map, amin kell játszani az eventhez, a Yamantau, annyira nem is förtelmes, persze amint kész volt az event, mentünk is vissza WZ-be.
-
Atish19
őstag
válasz Tsebacsi #26279 üzenetére
Már elengedtem. Megcsináltam Cold War-ban Már úgyis olyan rég játszottam vele el is felejtettem, hogy mekkora egy összetákolt ******* az elődjéhez képest. Most már legalább emlékszem miért is tértem vissza mw/wz-re.
Éves Alza+ 20% kedvezmény referencia kód: RrJbRREnazEc
-
nagyúr
válasz Atish19 #26274 üzenetére
Bugos/hibás a küldi, a summit-os Adler nekem eddig 3 próbából 3x pályán kívülre rakta az egyik ládát. Vagy megcsinálod és nem adja számolja el. Ne erőltesd
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
craftsman01
senior tag
A kis mapp miért a régi?
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
Atish19
őstag
Sziasztok. Már 2x megcsináltam warzone-ban a summit adler küldetést, de nem hajlandó megadni az event résznél. Van erre valami megoldás? Sima battle royale-ban csinálom. Mit ronthatok el?
Éves Alza+ 20% kedvezmény referencia kód: RrJbRREnazEc
-
Xaels
félisten
válasz Acheron #26272 üzenetére
Mivel elég komoly nerfelésen esett át már nem olyan durva, de volt szerencsém nerf előtt felkapni hullától és kb instant hullott utána akire volt időm ránézni Warzone-ban.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Acheron
őstag
Tudtam én, hogy ismerős ez a Sykov mordály valahonnan, de az alap formában nem ugrott be. De így a sorozatlövő barrelel már megvan a kicsike, ő egy APSZ-9, aka Sztecskin szeretne lenni - majdnem pontosan rajzolták meg. Vicces "kis" szerkezet (nem is olyan kicsi), a fa tokja egyben tusként is használható volt, ami sorozatlövésnél nem volt hátrány. Volt alkalmam kézbe fogni és lőni vele, igaz, csak egy "kiherélt", sorozatlövésre már alkalmatlanra alakított példánnyal.
A hasonlóság szembeötlő, ha nem is 1:1
(mondjuk a keleti blokkban tudtommal nem is volt anno más sorozatlövő pisztoly, így csak ez lehetett a minta):
Sykov with Sorokin 140mm auto Barrel:
APSZ-9, Sztecskin:
Egyébként kipróbáltam a játékban sorozatlövő, akimbo verzióban, nos, tisztes fegyver, közel hozza a G18 akimbo feelinget, de messze nem mindenható, nem mondható, hogy minden párbajt ő nyer, az sem, hogy mindennél is gyorsabb ADS -ben - szűk pályákon, épületekben előny a nagy tűzgyorsaság, de távolabbra már olyannyira pontatlan, hogy egy SMG simán felveszi vele a versenyt. A sebzés mértékét sem érzem elégnek (mint ahogy a Glock 18 a valóságban is jóval erősebb a 9x19 lőszernek köszönhetően a 9x18 Makarov -hoz képest - ezt úgy tűnik, ügyesen leprogramozták). Röviden, multiban nem ez (Sykov akimbo) lesz az ultimate fegyver. Ettől függetlenül a WZ -ban mocsok kellemetlen lehet, ha szűk helyen kerül szembe vele valaki.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz Olivér_30 #26236 üzenetére
Nem egyedi eset, a VoW-nál is előfordul, a Battlenet kliens vacakolhat valamit, szerintem.
Nálam frissíteni akar de nem sikerül, állandóan ellenőrzi a fájlokat.
Rákeresve megvan a megoldás, nálam bevált, Win10 alatt.
Lehet neked is segít.
Amúgy BLZBNTAGT00000BB8 hibakód alatt fut ez a dolog.
Legközelebb ha valami gondod van, és esetleg dob valami hibakódot akkor azt is írd ide, mert úgy talán könnyebb segíteni.1. a C meghajtó Program Data könyvtárból törölni a Battle.net könyvtárat
/a kliens majd úgyis létrehozza/2. Feladatkezelőben a Blizzard update agent leállítani
3. A játék könyvtárából a Data könyvtáron kívül minden törölni
4. A Data/data könyvtárból az összes 2MB-nál kisebb fájl-t törölni.
5. Ezután indítani a klienst, nálam letöltött 24-25 GB-ot vagy mennyit.
Utána kiírta, hogy Play; elindult, megnézte a frissítést - restart, új trailer, töltögette a shadereket; és végre nagy nehezen bejött a menü." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Peace
nagyúr
Warzone teljesítmény megint teljesen szét lett barmolva? Kipróbáltam DLSS-t quality és performance módban, majd DLSS nélkül is és nagyjából nulla változás. Valamint mintha vesztettem volna 20-30 FPS-t. 85 és 115 között ugrált, most 67-90......
-
iDuBsTeRi
újonc
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne nem tudom más találkozott e már ilyennel de pl amit kapok vagy szerzek új charm nem jelenik meg pedig végig jelzi zöldel is hogy kaptam újat meg pont most szedtem ki az ingyenest és hiába lépek be nincs ott egyik új se és végig jelzi a zöld kockát is ... előre is köszi a választ! -
Acheron
őstag
válasz KaitouP #26258 üzenetére
13... Strict control...
Óvom, védem, féltem, de viszonylag szabadon van engedve - viszont minden buktatóra próbálom felhívni a figyelmét. Hála az égnek (bár most még nagyon tini) esze van, érti, miről szól ez a virtuális játék - előbb, utóbb felnő A hentai még (talán) nem játszik, de koránál fogva már elég nyitottak vagyunk, hogy ez se lepje meg, ha mégis belefut. Nem könnyű a lányos apák élete -
-
Acheron
őstag
válasz KaitouP #26220 üzenetére
Yes, sir, it wasn't a wrong idea. Lehet, van akinek ez segít
Vicces, a lányom most kezd megőrülni az anime -ért - mindig eszembe jutsz, mikor emlegeti
#26225geckowize:
Bár nem vagyok WZ játékos, de a COD híreket mindig figyelemmel kísérem, mert a sorozathoz erősen kötődöm, a kezdetektől. Erősen egyet tudok érteni a leírtakkal. Mivel számomra a WZ irreleváns, akár azt is mondhatnám, hogy ám úgy cseszik szét, ahogy akarják, de valójában jobban örülnék, ha a fejlesztők felismernék, hogy vannak még játékosok nem feltétlenül elhanyagolható mértékben az X és Y generációból is , és nem csak a Z, és utána következő generációkra akarnának koncentrálni (bár kétségkívűl az éretlen népeket könnyebb táncba vinni, ha mikrotranzakciókról van szó) Szeretnék bízni benne, hogy legalább a multikat érintetlenül hagyja ez a sz@r, de sajnos azt látom, hogy itt is jön a csillámpónik kora Nesze neked COD (ha csak a COD 1, 2. MW és MW2 (talán még 3) részekre gondolok...) Szánalmas az irány, sajnos Még szánalmasabb, ha tényleg ez az új igény, ez esetben mi, old style játékkedvelők, besz@ptuk... -
CptAdamica
veterán
-
nagyúr
válasz CptAdamica #26254 üzenetére
Nálam is, plusz sok épület belül meg kék, vagy az a fos 80-as évekbeli neon?
Vagy a nuke miatt ilyen hülye a fény[ Szerkesztve ]
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
CptAdamica
veterán
Nálatok is szar a fénykezelés? Távolabbra alig látok, mert annyira túl van húzva a fény, hogy egy nagy fehérség van a legtöbb helyen, nem értem.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
Új hozzászólás Aktív témák
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest