- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt vízhűtés
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- OLED monitor topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Warzone teljesítmény megint teljesen szét lett barmolva? Kipróbáltam DLSS-t quality és performance módban, majd DLSS nélkül is és nagyjából nulla változás. Valamint mintha vesztettem volna 20-30 FPS-t. 85 és 115 között ugrált, most 67-90......
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #24882 üzenetére
120-as FOV nélkül nincs élet!!!
-
Peace
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #24877 üzenetére
Állítólag szereti a sok magot/szálat. Én 1440p-ben max grafikán kicsikarok belőle 80-100-at, minimum grafikán szinte semmit nem változik. Letettem 1080p-be és megnéztem, 80-110.....úgyhogy elengedtem és maradt az 1440p max grafika. Akkor már nézzen is ki valahogy, ha semmiképp nem lehet fix 120-ra belőni.
-
Peace
nagyúr
PC-re nem gyütt semmi.
-
Peace
nagyúr
válasz
Hzoltan969 #24827 üzenetére
Az biztos, hogy be. Meg a Win 10, mert vannak gondok még mindig. Na de sebaj. Ez van, ezt kell szeretni.
-
Peace
nagyúr
válasz
Hzoltan969 #24816 üzenetére
Ha kikapcsolom a monitort és úgy állítom be a tv-n NVIDIA control panelban az 1440p 120Hz-et, akkor szerencsére megjegyzi, és innentől kezdve, ha kinyomom a monitort és átvált a tv-re, akkor automatán átáll erre a felbontásra 4K-ról és így nem szórakozik a játék és tartja a 120-at. Ez akkor lesz gáz, amikor 4K-ban tolnék valamit vagy 4K-s filmet indítanék, mert akkor meg állíthatom vissza windowsban a felbontást....nagyon gáz.
-
Peace
nagyúr
Ahogy most így gondolkozok, lehet, hogy csak szimplán gyökér a játék. Mivel alapból 4K@60 a tv-n a felbontás Windows alatt, ezért nem képes magától 1440p@120-at belőni a játék, amíg manuálisan át nem állítom a Windowsban a tv felbontását. Ha viszont ez a helyzet, akkor ennyit nem ér az egész, mert nem fogom minden egyes játék előtt állítgatni a felbontást. Más játékok simán megbirkóztak ezzel a problémával saját menüből és gyönyörűen ki is írta tv-n az infósáv, hogy 2560 × 1440 / 120 Hz. Nem találok google-ben sem megoldást...
-
Peace
nagyúr
Sziasztok!
Warzone kérdés, de mivel nem találtam külön topic-ot és mivel gyakorlatban ugyanaz a játék, itt kérdezném meg:
Miért nem tudom 120 Hz-re állítani a játékot 1440p-ben?!A tv-m támogatja, több játékot toltam már úgy. Fullscreen-en vagyok és maximum 60-at enged a menüben. Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Politika
- PlayStation 5
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest