- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Használt VGA / videókártya ajánló
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
venom8888 #26215 üzenetére
Eddig itt-ott redditen és twitteren olvastam, hogy eredetileg a BOCW Fireteam/Outbreak mapokból álló "Ural Mountains"-t akarták Blackout 2.0-nak, és valószínűleg Warzone 2.0-nak is:
Viszont a(z MW-s) Warzone sikere miatt, valamint a főleg MW fanok körében igencsak megosztó BOCW integration miatt elvetették ezt és emiatt kaptuk az 1984 Verdanskot Warzone 2.0-nak.
Én személy szerint jobban örülök ennek, mert amikor megjelent az Outbreak mode BOCW-ben és kellett csinálni a challengeket benne, volt alkalmam játszani ezeken a mapokon és hát mit mondjak... Régi motorosként (CoD2, CoD4:MW, CoD:MW2, CoD:MW3, CoD:MW2019) nekem személy szerint ezek a mapok köszönőviszonyban sincsenek Verdanskkal, még ha a Zombies mód "vérpistikés" sajátosságaitól eltekintek, akkor sem.
Persze meg tudom azokat is érteni, akik a BO-vonalon nevelkedtek, és örültek volna ennek, de attól, hogy mindkettő széria a CoD-sorozat része, nagy különbség van az igényekben a playerbase-t tekintve, mert pl. akiket az MW3 után az MW2019-cel szereztek vissza, valószínűleg megint letennék a lantot ha a Warzone-ban elkezdődne a realitástól már teljesen elrugaszkodó, rikító, játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Motoros topic
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest