Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• geckowize

őstag

válasz venom8888 #26215 üzenetére

Eddig itt-ott redditen és twitteren olvastam, hogy eredetileg a BOCW Fireteam/Outbreak mapokból álló "Ural Mountains"-t akarták Blackout 2.0-nak, és valószínűleg Warzone 2.0-nak is:

Viszont a(z MW-s) Warzone sikere miatt, valamint a főleg MW fanok körében igencsak megosztó BOCW integration miatt elvetették ezt és emiatt kaptuk az 1984 Verdanskot Warzone 2.0-nak.

Én személy szerint jobban örülök ennek, mert amikor megjelent az Outbreak mode BOCW-ben és kellett csinálni a challengeket benne, volt alkalmam játszani ezeken a mapokon és hát mit mondjak... Régi motorosként (CoD2, CoD4:MW, CoD:MW2, CoD:MW3, CoD:MW2019) nekem személy szerint ezek a mapok köszönőviszonyban sincsenek Verdanskkal, még ha a Zombies mód "vérpistikés" sajátosságaitól eltekintek, akkor sem.

Persze meg tudom azokat is érteni, akik a BO-vonalon nevelkedtek, és örültek volna ennek, de attól, hogy mindkettő széria a CoD-sorozat része, nagy különbség van az igényekben a playerbase-t tekintve, mert pl. akiket az MW3 után az MW2019-cel szereztek vissza, valószínűleg megint letennék a lantot ha a Warzone-ban elkezdődne a realitástól már teljesen elrugaszkodó, rikító, játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

Új hozzászólás Aktív témák