- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen egeret válasszak?
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Projektor topic
- Powerbank topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
52-es már az AN-94-esem, de nem is lesz maxos. Amióta használom, úgy meg le a KD, mintha muszáj lenne...iszonyat gyenge ez a fegyver sztem. Totál nincs meg az a setup, amit én szeretek, ez így marad. Nem is látom kb senki kezében, utóbbi 2 napban alig öltek meg vele. Vissza az M4-hez.
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
KaitouP #20142 üzenetére
Csakhogy amit itt mutatnak bunkert az a Junkyardon van, legalábbis a kis map szerint én úgy látom.
A B5 körzetben (Lumber) is elvileg van egy amit a megadott kód nyit... namármost se bunkert nem találtam, így a kódot sem tudtam hova beütni.
Egyébként vagy a 2-es vagy a 3-as bunkerben vannak a videon
De megyek körbenézek ott is -
KaitouP
nagyúr
válasz
Dragon3000 #20138 üzenetére
De.
-
N@idia
őstag
Végre érkezik a javitás a fegyver bug-ra
[link] -
Ed3r_X_
nagyúr
Amilyen jó volt anno a Harbor, úgy elb*szták. Mint majdnem az összes régi mapot
Kiszedték az egyik átjárót, raktak be ugyan középre másikat, de oda pont nem kellett volna. Miért nem lehet valami 1:1-ben átemelni? Amihez csak hozzányúltak régi map, szarabb lett.
Középen megáll az élet, átmenni a másik oldalra lehetetlen, kempel mindenki. Csak gratulálni tudok. Ennyit a nagy pörgős multiról...
-
Dragon3000
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
Vannak új Warzone koordináták, nézzétek a CoD 2020 reveal weboldalt. [link]
-
csuzda
aktív tag
Úgy érzem unalmas napok fognak következni nekem
Új pályák:
Oil Rig: nem rossz pálya, de 5vs5 (vagy 6vs6 van rajta?) esetén túlságosan nagy a pálya mérete. Túl sokat kell futni, hogy találkozz egy ellenséggel. (Amúgy kedvenc pályáim Rust, Shoothouse, Shipment, mert akciózni szeretek, nem futkárzoni) Mindig inkább kiléptünk a menüben ha jött ez a pálya kivéve Hardpoint és Drop zone módok esetén, akkor felettébb élvezhető.
Sudal Harbor: CoD első részével csak gimis verseny alkalmával játszottam, így 90%-ban ismeretlen volt a pálya. Nagyon bejön a pálya, viszont örülnék ha nem dobna mindig a legmesszebb a történésektől. Minden módot élveztem rajta, kivéve a Team Defender-t, mert abban a módban ha erődöt csinálnak a konténerekből akkor képtelenség visszavenni a zászlót.
ISO: Imádom ezt a fegyvert
FSS Nightshade barrel, 5mW vagy Tac Laser, Merc Foregrip, 50-es dobtár, Fully Loaded kombóban használtam és egyszerűen brutálisan jó ez a fegyver. Nagyon szeretek menni vele, utoljára az MP7 volt nekem ilyen jó. Bár ez lehet még jobb is.
AN-94: Van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy mindig Monolithic Suppressort és leghosszabb csövet viszek. Mellé nem tudtam dönteni, hogy Commando Foregrip vagy Merc Foregrip legyen, de a 60as tár és a Tac Laser biztos. 30+ méter felett szeretem ezt a fegyvert, 10 méternél közelebb elég frusztráló volt ebben az összeállításban.
Dual Kodachis: Undorító fegyver... Röhögve szedtem össze rá az aranyat. Nagyon jó vele játszani, bár ez késre és a botra is igaz.
Rank progression: Nagyon könnyű volt, még könyebb mint a 4. szezon. A 3. szezonban volt kihívás, pl: juggernaut lehívása, chopper gunnerrel ölni vagy rengeteg hackelés is volt.
És a legfontosabb: többet nem akarok pajzsot látni
De legalább megvan az a Calling Card + embléma páros amit bárki össze tud szedni, de senki nem fogja
Végül egy kérdés: hogy adjak 10 headshot-ot halál nélkül? Hetet sikerült összeszedni, de 10 az rengeteg...
Késes: Dobálgattam Scrapyard-on olyan helyekre ahol úgy gondoltam, hogy vannak és sikerült
6 lethal kill: Röhögve meg lehet csinálni shipmenten.
Objective player: Sulder harboron csináltam meg, szerintem dropzone játékmódban, vagy hardpoint, de lehet headquarters is... Nem emlékszem.
Recon Drone+C4: Az ellenség megejtette az utolsó killt, kiírta, hogy mennyi killünk volt nekünk és az ellenségnek és azután robbantotta be a társam a C4-et és úgy öltük meg az ellenséget. És megkaptuk -
Laraxior
titán
válasz
KaitouP #20124 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogyha lemodellezték a fegyvert, és gondolom a többi játékban is így csinálják, akkor miért van az hogy mindenhol tök más tulajdonságai vannak ugyanannak a fegyvernek. Mert pl ez az AN-94 volt a Battlefieldben is...
De egy sima AK47 sem igazán egyforma sehol. -
KaitouP
nagyúr
válasz
prokxy #20121 üzenetére
Multiplayer vélemény: Ahogy lemodellezték ebben a játékban - bármennyire is felel meg a valóságnak - számomra a formáját illetően nem tetszik, sokkal szebb fegyver a Black Ops II-ben, de még a keleti piacra szánt Call of Duty: Online-ban is sokkal jobban néz ki, és bár butaságnak tűnhet, de ha egyszer egy fegyver megjelenése nekem nem jön be, akkor lehet akármilyen jó, általában nem visz rá hogy használjam. Részemről ilyen például az Oden, vagy az alap Famas.
Az AN-94 a képességei miatt viszont valahogy kivétel számomra. Köszönhető az a hyperburst mechanizmusnak, avagy a gyors 2-es burst utáni folyamtos recoil csökkenésnek. Erős, gyors, kezelhető.
Amikkel használom:
Barrel: VLK AN-94 Sila
Stock: VLK PX-9 Pero
Rear Grip: Stippled Grip Tape
Ammunition: 60 Round Casket Mags
Underbarrel: Merc Foregrip -
prokxy
veterán
An-94-ről vélemény multiban, wz-ban?
Setupok jöhetnek mind2-re. -
Laby
őstag
válasz
prokxy #20093 üzenetére
Ennek az Obsidian-nak mi értelme van?
Nem kötözködés, őszintén kérdezem. Én bármilyen képet néztem róla, full ugyan az mint a gyári fekete, csak még sötétebb és nem látszik a fegyvernek semmilyen formája.
Játék közben más, vagy csak simán ez tetszik másoknak, hogy annyira sötét? -
KaitouP
nagyúr
MODERN WARFARE & WARZONE PATCH NOTES - AUGUST 14TH
"Xbox One: 66.3GB (due to an unforeseen bug with the Microsoft patch delivery process, this download requires Xbox users to redownload files they already have, but it does NOT impact the overall install size. We're working closely with Microsoft to ensure future updates are smaller in size.)"
-
Cseri0058
őstag
Miért van az, hogy bármit csinálok minden alkalommal a vesztes csapadhoz rak????
Olyan sok retardált ember van, hogy az hihetetlen. Csak a vesztes oldalon vagyok. 0.85-ös a winem. nevetséges. egy játékban sem volt ilyen még sosem. -
szinesz.bob
senior tag
Patch:
Fix for weapon models (sights and weapons picked up) corrupting on screen -
Laraxior
titán
Valaki bejutott már a Farmon levő házikónak a titkos helyére? Mindig ugyanaz a kód nyitja az ajtót, vagy teljesen random?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jött patch.
PS4: 1.2GB
PC: 0.88GB (F2P only) and 1.83GB (MW/MW owners)
Xbox One: 66.3GB
-
Acheron
őstag
válasz
prokxy #20101 üzenetére
Persze, Core teljesen más tészta, ott egyértelmű hátrányban van van a full automata sorozatlövőkkel szemben, hiszen legalább 5 - 6 találat kell egy - egy killhez. Oda nem is ajánlanám (személy szerint nagyon rossznak tartom a fegyver balanszt a Core módban, a korábbi nagy kedvenc MW2 -ben ez sokkal élhetőbb volt a 2 - 4 lövéssel - igaz, ott is a FAMAS volt a legnagyobb kedvenc
)
"pistol only szerverek voltak a kedvenceim a BF4-ben"
(#20100) Ed3r_X_
Szép átlövéseim nekem is voltak vele, de azért ezeknél jobban szeretem, ha a "mák" -nál többet tudok hozzátenniSzóval ahol kell, inkább az AR -t veszem elő.
-
lowzor
veterán
-
prokxy
veterán
válasz
Acheron #20098 üzenetére
Én Core only-zom, szóval ott próbáltam és katasztrófa. Még az M4-emmel is néha szívok, mert jön vmi smg-s figura vagy lowzor az izraeli cuccával azt ledarál, ennek ellenére a kedvencem, majd' 6e killel.
Megnézem majd a HC-t, ott azért más a leányzó fekvése fegyver balansz szempontjából.szerk: pistol only szerverek voltak a kedvenceim a BF4-ben. Szóval szeretem őket én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Jövedelem
- Milyen autót vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest