- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszakas
őstag
Sziasztok.
Van-e tippetek arra mi lehet a baj a COD2019 6328-as hibára kifagyott, mindent megcsináltam csak fagyott. Letörültem most meg alig tölti a kliens max 10Mb/s. Korlátozva lenne vagy mi?
-
stuka20
senior tag
válasz
KaitouP #12090 üzenetére
Izéé, mivel legutóbb sajnos nem sikerült összehozni a csapatot, ezért most újból toboroznék.
Bárki, akinek nehézsége van egy adott fegyvert kihúzni aranyra, lenne-e kedve csatlakozni és összehozni egy 12 fős csapatot és együtt összefarmolni hozzá a killeket vagy egyebeket?
Egy önző kérésem lenne azok felé, akiknek nincs szüksége ilyesmire, hogy segítenének-e ebben? -
KaitouP
nagyúr
Pletyka: készül a Modern Warfare 3 Remastered: [link]
-
FaTHI
őstag
Srácok a játék beli nevet meg lehet változtatni? Fscebook profillal lépek be de a játék beli nevem egy számsor nem a név.
-
stuka20
senior tag
válasz
Bennyboy #12085 üzenetére
Redditen azt írták, hogy a coop mission-ök. Nekem a hardpoint elég jól adta, ha pontra jársz, akkor 5E pont / mecss, ha közben még ölsz is, akkor laza 8E, de nekem voltak már 10E feletti meccseim is. (változó)
Délutántól/ késő délutántól PH discord szerveren fent vagyunk 4-5-en mostanában megvagyunk. Csatlakozzatok, ha gondoljátok. Ez win. -
Bennyboy
őstag
Mi hozza a legtöbb xp-t season pass-ba?
-
prokxy
veterán
COD-nál mikor vannak a "nagy napok"?
BF-ben keddenként van update (már ha van), akkor jönnek az újdonságok, stb. Itt is van dedikált nap erre? -
prokxy
veterán
válasz
laragirl83 #12077 üzenetére
Bazi jól néz ki!
Az összes camo-t fel kell oldani, ez oké, lassan talán meg is lesz M4-re, de utána mit kell még csinálni, hogy GOLD legyen a fegyver mint ez? -
Villa7
tag
válasz
laragirl83 #12077 üzenetére
warzone-ba is?
-
Atish19
őstag
[Erre] esetleg valaki ötlet?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Pro!Petya #12054 üzenetére
Az alapmódok rotációjában benne van az összes pálya, mivel sorrend igazából nincs, így előfordul hogy egy-egy alkalommal a player egyáltalán nem találkozik egy pályával, amikor játszik. De a lényeg, hogy az összes pálya megtalálható az alapmódokan.
A speciális playlist-eket, mint amilyen például a Khandor 24/7 vagy a Cabin Fever, a változatosság kedvéért váltogatják.
-
csƵ
addikt
Hogy kell visszadobni a gránátot, amikor közelben van és mutat egy kéz piktogramot?
-
Khaosz55
addikt
válasz
BullKoxa #12061 üzenetére
Nemek 2 gépen van mindegyiken fenn van a COD. Az régebbi gépemen nem is ugyan ez a hiba. Bármit állítok a grafikai beállításon pont így kifagy. Szerencsére azon a gépen ritkán megy a game.
Most jut eszembe a fő gépemen is volt ilyen hiba, de elindítottam a beneten lévő scan and repairt és jó lett tőle.
-
válasz
BullKoxa #12061 üzenetére
Szia, én megfelelk a "kritériumoknak". Warzone only. Viszont nekem engedte 0-ra lehúzni a film graint. Annyi, hogy nálam nincs engedélyezve, hogy a GeForce Experience optimalizálja a játék grafikai beállításait. Bár az ajánlás nyilván ott van, de nem használom.
Esetleg próbálj meg egy komplett driver uninstall/reinstall-t, ha még nem történt volna meg.
Illetve még annyi, hogy én minden NV frissítést nem express telepítéssel, hanem egyedi/tiszta módon szoktam.
-
Pedro78
senior tag
-
Land
veterán
Lehet hülye kérdés lesz, de dupla weapon xp aranyozásnál felezi a szükséges mounten killek, double killek stb számát? Illetve kérdezhetmém úgy is, hogy fele annyi killt kell szerezni az aranyozáshoz, mint alap esetben?
-
Gergo28
tag
Ha a dupla xp hétvégén lehívok egy dupla xp tokent akkor dupl dupla xp-t kapok?
-
-
KaitouP
nagyúr
Ezen a héten a Modern Warfare-ben:
Ez a hétvége kifejezetten azoknak kedvezhet majd, akik még nem érték el az utolsó, 155-ös szintet, nem jutottak a Battle Pass végére, illetve nem juttatták el a maximum szintre kedvenc fegyvereket - ugyanis április 3. 19:00-tól (magyar idő) április 6. 19:00-ig mindenki kap egy utolsó löketet ahhoz, hogy kihozzon mindent a második Season-bő. Dupla XP, Dupla weapon XP és Dupla Battle Pass Tier lépés lesz mindenki segítségére, aki hajrázna még egyet.
Újdonság még a héten a Cyber Attack Pro játékmód, ami egy kis csavart visz az eredeti játékmódba. A csapattársakat itt nem szükséges újraéleszteni, mert automatikus újraéledés van, ezek egy pörgős játékmenetet kreálva.
Forrás: CharlieINTEL
-
KaitouP
nagyúr
Természetesen kiszivárgott a Season 3 tartalma, mely nemsokára startol. Egy videóban összefoglalva tudatjuk meg, mire számíthatunk: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest