- Gaming notebook topik
- Hardverkemping június végén
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
Először C-ben tanultam meg programozni, csak azután jött a C++. Én is vettem egy könyvet, kezdetnek jó volt, de inkább a neten található tutorialok segítettek. Azért volt jó így, mert magyarázott valamit és utána volt egy rövid példakód is minden esetben. Ez nyilván nem járja nyomtatott formában, mert több ezer oldalasak lennének a könyvek. Egyébként nagy része fontos annak, ami ezekben a könyvekben le van írva, hiszen ezek csak a nyelv lehetőségei, ha nem ismered mindet, akkor lehet, hogy fejlesztés közben olyan dolgokkal szenvedsz majd, amiket rövidebben is meg lehetne oldani.De ez nem azt jelenti,hogy pl minden függvény paraméterezését fejből tudni kellene, de jó emlékezni arra, hogy milyen feladatokra írtak már meg függvényeket, és ha ezzel kapcsolatos feladatot kell megoldanod, akkor a referenciából kinézed a pontos paraméterezést.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- 27% Számlával! HP EliteBook 845 G8! Ryzen 5 PRO 5650U, 16GB RAM, 256GB SSD
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged