Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Először C-ben tanultam meg programozni, csak azután jött a C++. Én is vettem egy könyvet, kezdetnek jó volt, de inkább a neten található tutorialok segítettek. Azért volt jó így, mert magyarázott valamit és utána volt egy rövid példakód is minden esetben. Ez nyilván nem járja nyomtatott formában, mert több ezer oldalasak lennének a könyvek. Egyébként nagy része fontos annak, ami ezekben a könyvekben le van írva, hiszen ezek csak a nyelv lehetőségei, ha nem ismered mindet, akkor lehet, hogy fejlesztés közben olyan dolgokkal szenvedsz majd, amiket rövidebben is meg lehetne oldani.De ez nem azt jelenti,hogy pl minden függvény paraméterezését fejből tudni kellene, de jó emlékezni arra, hogy milyen feladatokra írtak már meg függvényeket, és ha ezzel kapcsolatos feladatot kell megoldanod, akkor a referenciából kinézed a pontos paraméterezést.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest